Şimdi Ara

İnstallous İndirme Yöneticisi Var mı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • installoustan oyunlar falan baya yavaş iniyor.daha hızlı indirmek için indirme yöneticisi falan var mıdır.

• yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

installoustan oyunlar falan baya yavaş iniyor.daha hızlı indirmek için indirme yöneticisi falan var mıdır.

Güzel soru.

Ben de merak ediyorum.
  • İnstallous da sorun yaşayan varmı download complete diyor ekran sonra otomatik bir error verip siliyor download olan uygulamayı çözüm önerisi olan hackulo.us daki installous u kurmuştum i4 4.1 versionum

Bu arada soruya gelince yavaş inmesi programla alakalı değil indirilen site yani filedude ile alakalı hiç sevmiyorum bu siteyi hep yavaş indiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeebani -- 18 Ekim 2010; 23:26:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeebani

İnstallous da sorun yaşayan varmı download complete diyor ekran sonra otomatik bir error verip siliyor download olan uygulamayı çözüm önerisi olan hackulo.us daki installous u kurmuştum i4 4.1 versionum

Bu arada soruya gelince yavaş inmesi programla alakalı değil indirilen site yani filedude ile alakalı hiç sevmiyorum bu siteyi hep yavaş indiriyor

Aynen. Deli oluyorum 10kb ile çekiyor resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

İnstallous da sorun yaşayan varmı download complete diyor ekran sonra otomatik bir error verip siliyor download olan uygulamayı çözüm önerisi olan hackulo.us daki installous u kurmuştum i4 4.1 versionum

Hocam installous nereden indirdin download edince problem yokmu sizde ?

• bendede aynı problem var. dün wi-fi ile bağlandığım takdirde bile 13kb geçmedi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Vaktiniz uygun olursa gece 12'den sonra indirmenizi tavsiye ederim 150 - 300 kb ile indiriyor.

• Normalde installous'da sorun yoktu,ancak birkac gundur gercekten cok yavas,5-6kb'yi bile zor goruyor bende de.
    Bu yuzden en mantiklisi apptrackr.com'dan indirip cihaza aktarmak.filedude linkleri cok kotu suaralar.
  • media firedan indirirken bile 10-20 le indiriyor.pcden idmde 600-700görüyo normalde.
    filedude zaten çok yavaş pcdede nerdeyse duruyor dl.
  • Bu sorunu yasayan tek ben degilmisim sevindirik oldum bi an apptrack dan indirip atmak en mantiklisi crimson75 inde dedigi gibi
  • bir forum sitesi buldum dosya merkezi diye bir bölümü var.full hızda indiriyor.
  • hangi site olduğunuda yazsaydın bari..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -bahadır-

hangi site olduğunuda yazsaydın bari..

Forumda crack'li dosya paylaşımı yapan siteleri paylaşmak yasak. O yüzden yazmasa iyi olur
  • Evet gece bendede 150 - 300 kb le indiriyor ama kopuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

quote:

Forumda crack'li dosya paylaşımı yapan siteleri paylaşmak yasak. O yüzden yazmasa iyi olur

zaten yazmadım biliyoruz heralde
  • quote:

quote:

quote:

Ben yine de uyarayım dedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben yine de uyarayım dedim

anladık yöneticisin

• quote:

anladık yöneticisin

Anlayabildiğine sevindim

Neyse konuya dönelim

• arkadaşlar ben İnstallous u indirdim ama mantığı bilmiyorum şimdi oyunları sitelerden indirip hangi programla ip4 e atmam gerekiyorr?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.