Şimdi Ara

Instagram'ın zengin Türk çocukları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/instagramin-zengin-turk-cocuklari,iStPrAZRMUmpaI-F4osk1g/x4AlYmnsrES8Dd0LqJ8NXA

Lisede son senem. Bu insanların hayatındaki lükse lüks katma amaçlı 60 yaşıma kadar it gibi çalışabilecegim emeğimin karşılığını alamayacagım bir için bu arkadasların şirketlerinde barındırdıkları halkla ilişkiler bölümüne kendimi begendirip iş dilenicem :) Hayat çok güzel. Kapitalizm daha güzel. Fırsat eşitliği falan :)))))))))))))))))999

"Ne var oğlum adamın babası zamanında çalışmış kazanmış sana ne ki?" diyen ilk arkadaşa da şimdiden teşekkür ediyorum.

• Ne var oğlum adamın babası zamanında iyi sömürmüş sana ne ki? İnek bulsan sütünü sağmaz mısın ?
  • Hocam ne yalan söyleyeyim hiç kıskanmadım desem yeridir. Kızların çoğu güzel şimdi ama erkeklerde para olmasa o yanındaki kızlar olmaz. Ayrıca bunların çoğu yurtdışında yaşıyor gerek bayrak, hava, ortam, araba ve Dan denen şuursuz olsun. Türkiyede böyle hayat yaşayamazsın.. Gerek vergiler olsun benzin olsun alkol olsun bunlar gelsin Türkiyede yaşasın 10 senede iflas etmezlerse top olayım
  • Zenginlerin çocukları niye güzel oluyor nerde maymuna benzer var fakirlerden çıkıyor bilim bunu açıklasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esgun

Hocam ne yalan söyleyeyim hiç kıskanmadım desem yeridir. Kızların çoğu güzel şimdi ama erkeklerde para olmasa o yanındaki kızlar olmaz. Ayrıca bunların çoğu yurtdışında yaşıyor gerek bayrak, hava, ortam, araba ve Dan denen şuursuz olsun. Türkiyede böyle hayat yaşayamazsın.. Gerek vergiler olsun benzin olsun alkol olsun bunlar gelsin Türkiyede yaşasın 10 senede iflas etmezlerse top olayım

Bu hayatları bende kıskanmıyorum ama bütün açlığın sebebi bu lükslerdir bu yüzden böyle şeylere karşıyım.Birinin zenginliği belli bir bölgenin açlığı ve sefaletinin sebebidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Hocam ne yalan söyleyeyim hiç kıskanmadım desem yeridir. Kızların çoğu güzel şimdi ama erkeklerde para olmasa o yanındaki kızlar olmaz. Ayrıca bunların çoğu yurtdışında yaşıyor gerek bayrak, hava, ortam, araba ve Dan denen şuursuz olsun. Türkiyede böyle hayat yaşayamazsın.. Gerek vergiler olsun benzin olsun alkol olsun bunlar gelsin Türkiyede yaşasın 10 senede iflas etmezlerse top olayım

Bu hayatları bende kıskanmıyorum ama bütün açlığın sebebi bu lükslerdir bu yüzden böyle şeylere karşıyım.Birinin zenginliği belli bir bölgenin açlığı ve sefaletinin sebebidir.

Hocam ben zenginliğe karşı değilim. Rahat yaşamak herkesin hakkı ama benim böyle uçuk lükslerimin olmayacağına eminim. Yat, gemi falan boş iş.. Ben eğer bu çocuklar kadar zengin olsaydım severek para harcayacağım şeyler şunlar olurdu. Motosiklet, genişl setuplu bateri, elektro gitar, dövüş sanatları ekipmanları ha belki bir jetski olsa fena olmazdı. Onun dışında böyle gereksiz yere yatlara, kafa miken partilere para harcamazdım. Onun yerine evde parti yapardım. Hem daha zevkli olur hem de kafa mikmezdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gereon Rath

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Hesher 2

quote:

Orijinalden alinti: Maggese

quote:

Orijinalden alinti: Esgun

Hocam ne yalan söyleyeyim hiç kiskanmadim desem yeridir. Kizlarin çogu güzel simdi ama erkeklerde para olmasa o yanindaki kizlar olmaz. Ayrica bunlarin çogu yurtdisinda yasiyor gerek bayrak, hava, ortam, araba ve Dan denen suursuz olsun. Türkiyede böyle hayat yasayamazsin.. Gerek vergiler olsun benzin olsun alkol olsun bunlar gelsin Türkiyede yasasin 10 senede iflas etmezlerse top olayim

Bu hayatlari bende kiskanmiyorum ama bütün açligin sebebi bu lükslerdir bu yüzden böyle seylere karsiyim.Birinin zenginligi belli bir bölgenin açligi ve sefaletinin sebebidir.

O sahte hayatlarindaki sahte pariltilardan ben de igreniyorum. Bu insanlar böyle yasarken dengeyi bozuyorlar sorun orada benim için yoksa ferrarinin içinde nargile içecek kadar görgüsüz degilim. "Her büyük servetin arkasinda bir suç gizlidir". "Bugünkü kanunlar, büyük sineklerin delip geçtigi küçüklerin de takilip kaldigi, bir örümcek agi gibidir." Balzac. Tek sorunum bu yoksa burjuva insanlarin hayatlari midemi bulandirmaktan öteye gitmiyor.

Åzuan yasadigimiz sey hirsizligin ve faizin sistemlestirilmis bir halidir(kapitalizm) . Sistem çok güzel çalisiyor , çocuklarimiza ilkokuldan itibaren köleligi ögretiyorlar , din ile de bir güzel afyonluyorlar beni , bizi , bizleri...
    "Din halkin afyonudur" sözünü lk duydugumda bir Sünni olarak çok kizmistim , akil erdirememistim bu söze ve çok saçma gelmisti ancak zamanla cahilligimi yenerek ve bu sefer bir Müslüman olarak baktigimda bu sözün her seyi çok güzel özetledigini idrak ettim.

Eger bir Din yetimi korumuyor, kimsesize sahip çikmiyor, ezilenlerin sesi ve solugu olmuyorsa yalandir ve afyondur. Bunlar olmadan kilinan namaz, tutulan oruç, gidilen hac, kesilen kurban, ihya edilen kandil geceleri, ziyaret edilen türbeler vesaire Ebu Cehil’in hacilara su verip de yetimi ve yoksulu görmemesi gibi yalandir, afyondur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ben zenginliğe karşı değilim. Rahat yaşamak herkesin hakkı ama benim böyle uçuk lükslerimin olmayacağına eminim. Yat, gemi falan boş iş.. Ben eğer bu çocuklar kadar zengin olsaydım severek para harcayacağım şeyler şunlar olurdu. Motosiklet, genişl setuplu bateri, elektro gitar, dövüş sanatları ekipmanları ha belki bir jetski olsa fena olmazdı. Onun dışında böyle gereksiz yere yatlara, kafa miken partilere para harcamazdım. Onun yerine evde parti yapardım. Hem daha zevkli olur hem de kafa mikmezdi.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

Hocam ne yalan söyleyeyim hiç kiskanmadim desem yeridir. Kizlarin çogu güzel simdi ama erkeklerde para olmasa o yanindaki kizlar olmaz. Ayrica bunlarin çogu yurtdisinda yasiyor gerek bayrak, hava, ortam, araba ve Dan denen suursuz olsun. Türkiyede böyle hayat yasayamazsin.. Gerek vergiler olsun benzin olsun alkol olsun bunlar gelsin Türkiyede yasasin 10 senede iflas etmezlerse top olayim

Bu hayatlari bende kiskanmiyorum ama bütün açligin sebebi bu lükslerdir bu yüzden böyle seylere karsiyim.Birinin zenginligi belli bir bölgenin açligi ve sefaletinin sebebidir.

Hocam ben zenginlige karsi degilim. Rahat yasamak herkesin hakki ama benim böyle uçuk lükslerimin olmayacagina eminim. Yat, gemi falan bos is.. Ben eger bu çocuklar kadar zengin olsaydim severek para harcayacagim seyler sunlar olurdu. Motosiklet, genisl setuplu bateri, elektro gitar, dövüs sanatlari ekipmanlari ha belki bir jetski olsa fena olmazdi. Onun disinda böyle gereksiz yere yatlara, kafa miken partilere para harcamazdim. Onun yerine evde parti yapardim. Hem daha zevkli olur hem de kafa mikmezdi.

Bende karşı değilim zenginliğe... Ben insanların açlıktan ve sefaletten , kışın sokakta soğuktan , yazın susuzluktan çöllerde veya kuru toprakta ölmesine karşıyım.Evine götüreceği 1000 lira için günde 12 saat çalışılmasına , emeğin sömürülmesine , zulüme , diktaya karşıyım ve maalesef bunların sebebi belli

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ben zenginlige karsi degilim. Rahat yasamak herkesin hakki ama benim böyle uçuk lükslerimin olmayacagina eminim. Yat, gemi falan bos is.. Ben eger bu çocuklar kadar zengin olsaydim severek para harcayacagim seyler sunlar olurdu. Motosiklet, genisl setuplu bateri, elektro gitar, dövüs sanatlari ekipmanlari ha belki bir jetski olsa fena olmazdi. Onun disinda böyle gereksiz yere yatlara, kafa miken partilere para harcamazdim. Onun yerine evde parti yapardim. Hem daha zevkli olur hem de kafa mikmezdi.

Bende karşı değilim zenginliğe... Ben insanların açlıktan ve sefaletten , kışın sokakta soğuktan , yazın susuzluktan çöllerde veya kuru toprakta ölmesine karşıyım.Evine götüreceği 1000 lira için günde 12 saat çalışılmasına , emeğin sömürülmesine , zulüme , diktaya karşıyım ve maalesef bunların sebebi belli

İşte o da dediğin gibi sadece 3.cü dünya ülkelerinde oluyor hocam.. Din sömürgesii.. milletten çırptıkları vergilerle aksaray yaptırıp bin telelik bardaklar ile su içenler düşünücek onları..( sözde düşünücek yani, düşünseler böyle olmazdık.)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İşte o da dediğin gibi sadece 3.cü dünya ülkelerinde oluyor hocam.. Din sömürgesii.. milletten çırptıkları vergilerle aksaray yaptırıp bin telelik bardaklar ile su içenler düşünücek onları..( sözde düşünücek yani, düşünseler böyle olmazdık.)

sadece 3. dünya ülkesi değil maalesef her dinin imamı/papazı veya öğreticisi buna hizmet ediyor.Belki iyi niyetle belki de para uğruna sisteme , güce hizmet ediyor.

• Elemanlarda para bol ya,kizlar guzel erkekler de yakisikli Zaten hic buyuk para sahibi olup da cirkin olan (kekolar ve hanzolar disinda) insan gormedim.Para olunca insanin sifati da duzgun oluyor sanirim.
  • Sanayii ve yüksek tarım devleti olarak kurulan ancak şuanda bırak düzgün sanayiciliği tarımın dahi öldüğü bir ülkede böyle belli kesimin uçuk şekilde yaşaması ve geri kalanında sefalet içinde sürünmesi çok normal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VALLA BEN ŞAHSİ FİKRİMİ SÖYLEYEYİM.

BENDE SAYAMAYACAĞIM KADAR PARAM OLSUN İSTERDİM.
    AMA PARAM OLSA BU AMELELER GİBİ PARTİDEN PARTİYE KOŞMAZDIM YADA FERRARİNİN İÇİNDE NARGİLE İÇMEZDİM
    KENDİME BİR TANE ASTON MARTİN vanquish ALIRDIM BODRUMDA FULL DENİZ MANZARALI ORMANIN İÇİNDE ULTRALÜX BİR VİLLA GARAJI GENİŞ ÖNÜNDE HELİKOPTER PİSTİ OLUCAK
    İÇİNEDE MANKEN KIZLARI DOLDURUR SABAHA KADAR PES ATARDIM KIZLARLA DAHA BİR ZEVKLİ OLUYOR ARADA BENİ YENEN ÇIKARSA BENDE ONU GECE YENERDİM

GEL GELELİM BU HAYATLARA
    KARDEŞİM DÜNYANIN DÜZENİ BU ADALETSİZ AMA BÖYLE YANİ DÜNYA BARONLARI BU DÜZENİ BÖYLE KURMUŞ VE MALESEF PARADA BU ELEMANLARIN AİLELERİNDE HER ÜLKEDE VAR BU TİPLERDEN
    BU ADAM BELKİ PARAYI HAK ETMİYOR SEN ÇOK DAHA FAZLASINI HAK EDİYORSUN AMA HAYAT BU PARA ONDA SEN GİDECEN MİNİBÜSE BİNİCEN

KENDİMİ BİR AN İÇİN ONLARIN YERİNE KOYDUMDA İNSAN SIKILIR LA KAPIDA MİLYON LİRALIK ARABALAR GİT SABAHA KADAR GEZ YATMADIĞIN KIZ KALMASIN GEZMEDİĞİN YER KALMASIN EEE NE OLCAK İHTİYACIN OLAN TEK ŞEY HAYATININ GERİ KALANINI GEÇİRMEK ZAMANI DOLDURMAK EMİNİM BU HERİFLERİN HEPSİ PARAYA TAPIYORDUR ŞEREF NAMUS HAYSİYET ONUR HİÇBİRİ YOKTUR

SON OLARAK ASIL ÖNEMLİ OLAN ÖNEMLİ OLAN İNSANIN NASIL YAŞADIĞI DEĞİL NASIL HİSSETTİĞİ 2 SENE ÖNCEKİ ANTALYADA GECE KUMSALDA BİR KIZLA OTURUP SABAHA KADAR SOHBET ETMİŞTİK ŞİMDİ O KIZ NEREDE TELEFONUNU BİLE BİLMİYORUM AMA KEŞKE BEN O GECEYİ BİR KEZ DAHA YAŞAYABİLSEYDİM BAK ARAMIZDA HİÇBİŞİY OLMADI KIZIN SADECE ELİNİ TUTTUM SABAHA KADAR AMA O MUHABBET BENİM İÇİN MİLYONLARA BEDEL AYNI ŞEKİLDE ONUNDA SIRF BENİMLE DÖNEBİLMEK İÇİN AİLESİ İLE DÖNMEMİŞTİ İSTANBULA BİR GÜN DAHA KALIP ERTESİ AKŞAM BENİMLE DÖNMÜŞTÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Zenginlerin çocukları niye güzel oluyor nerde maymuna benzer var fakirlerden çıkıyor bilim bunu açıklasın

YANLIŞSIN KARDEŞİM

YAKIŞIKLI ZENGİN ÇOCUK ARABANIN İÇİNDE FOTOĞRAFINI ÇEKER TİPSİZ ZENGİN ÇOCUK ARABANIN FOTOĞRAFINI ÇEKER

AYRICA PARA OLUNCA İNSAN KENDİNEDE BAKIYOR NE BİLEYİM KAŞLARI ALDIR DİŞLERİNİ YAPTIR SAÇLARINI BOYAT VÜCUT YAP TAMAM İŞTE
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Zenginlerin çocukları niye güzel oluyor nerde maymuna benzer var fakirlerden çıkıyor bilim bunu açıklasın

Hep güzel kizlarla evleniyorlar

• Bu kafa ile torunlariniz bile o hayatı yaşayamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Elemanlarda para bol ya,kizlar guzel erkekler de yakisikli Zaten hic buyuk para sahibi olup da cirkin olan (kekolar ve hanzolar disinda) insan gormedim.Para olunca insanin sifati da duzgun oluyor sanirim.

bir sürü bakım zamazingoları var o kadar para sende olsun sende kaportayı çok güzel yaptırırsın.Birde bizim gibi doğuştan yakışıklı insanlar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.