Şimdi Ara

Instagram'ın Android versiyonu kullanıma sunuldu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
15.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwi21

beyler insanları nereden follow'luyoruz bulamadım :) benin follow'luyorlar, ben yapamıyorum :)

Profillerine girdiğinde Following ve Followers'ın hemen altında Follow var.
  • Pixlr-o-matic her türlü ezer.
  • arkadaşlar bu uygulamanın farkı nedir ben google playde benzer uygulamalar gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sticer12

arkadaşlar bu uygulamanın farkı nedir ben google playde benzer uygulamalar gördüm

Tek farkı sosyal ağlara paylaşım yapıp takip olayı olması. Sadece düzenleme için kullanacaksanız hiç indirmeyin, Pixlr-o-matic bin kat iyidir bundan.
  • Via iphone yazısı gitti diye iphone satıp blackberry alan zıhnıyetler oldugu sürece bu ülkede pek cok sey degısmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djemr

quote:

Orijinalden alıntı: sticer12

arkadaşlar bu uygulamanın farkı nedir ben google playde benzer uygulamalar gördüm

Tek farkı sosyal ağlara paylaşım yapıp takip olayı olması. Sadece düzenleme için kullanacaksanız hiç indirmeyin, Pixlr-o-matic bin kat iyidir bundan.

uygulama vasat, hatta benzerlerine göre kötü. ama bundaki twitter mantığı işleyen ağ inanılmaz geniş, şimdi androidle daha da büyüyecek. aynı anda iki uygulamayı kullanabilirsiniz. instagramı kurun ve bir hesap açın, pixlr-o-matic ile düzenleme/efekt yaptıktan sonra paylaş menüsünde instagram görünecektir, onu seçip instagramdaki ağınıza yükleyebilirsiniz.

• Fotograf kesme yok mu ? hem ınstagram hemde Pixlr-o-matic yükledim ikisinde de fotograf kırpma bulamadım
  • Beyler çalışıyor harika :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Fotograf kesme yok mu ? hem ınstagram hemde Pixlr-o-matic yükledim ikisinde de fotograf kırpma bulamadım

ikisinde de var. pixlr'da efekt verme bölümünde solda yukarıdaydı galiba. instagramda fotoğraf seçtikten sonra gelen ilk ekran.
  • Belki yeri degil ama android için kolaj yapabilen bir fotoğraf düzenleme programı var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla denedim o kadar beğenmedim çok overrated bir uygulama bence. Tek iyi yanı sosyal ağlarla bağlantı olayı. Onun dışında pixlr-o-matic daha iyi daha çok efekt var çerçeve ışık efektleri gibi şeyler de eklenebiliyor tavsiye ederim.
  • bu uygulamada kare şeklinde kırpmadan orijinal çözünürlüğünde fotoğraf kaydedebiliyor muyuz?
  • Son dakika:

Instagram, 1 milyar dolar karşılığında facebook'a satıldı...
  • Deliricem motorola xoom 3.2 kullaniyorum aldigim cevaba bakin Motorola MZ601 This item is not compatible with your device. Nasil olur bu off
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepkurt

Son dakika:

Instagram, 1 milyar dolar karşılığında facebook'a satıldı...

evet bende okudum facebook kancayı taktığına göre demekki boş bir uygulama değil, bu devirde kimse boş bi programa bu parayı saymaz

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 9 Nisan 2012; 23:56:02 >
  • Instagram için profil mi alıyoruz yoksa diğer sosyal ağları kullanarak mı login oluyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Instagram için profil mi alıyoruz yoksa diğer sosyal ağları kullanarak mı login oluyoruz?

Profil oluşturuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ALA-

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Instagram için profil mi alıyoruz yoksa diğer sosyal ağları kullanarak mı login oluyoruz?

Profil oluşturuyoruz.

Güzelmiş, bir şans verebilirim uygulamaya o zaman.
  • beyler bir sorum var. İnstagramda twitter arkadaşlarında kimler instagram kullanıyor bulma özelliği nasıl çalışıyor.
    aynı isimdekileri mi tarıyor?

şunun için soruyorum. 2 hesabımda da beni takip eden herkes arayınca benim tek instagram hesabıma mı ulaşacak? ulaşmasını istemiyorum çünkü.
    twitterda takip ettiği hesap ismiyle aynı olması gerekiyor değilmi istagram hesabıma ulaşmaları için?

twitter ismim x instagram hesap ismi y ise ulaşamıyor değil mi onu anlayamadım?
    aramayı hangi kriter stünden yapıyor. Gizlilik yok eğer bulabiliyorsa instagramı.Çünkü instagram ismim farklı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.