slm. başka yere sordum ama cevap gelmedi. biri fotografım altına yorum yapmış. foto altında bir arkadaşın, övdüğü yorum var. fakat biri daha yorum yapmış. sövmüş. bildirim geldi. kendi profilimde yorumlara tıkladığımda o sövmeli yorumu göremiyorum. başkasının telefonundan o fotoya baktığımda o sövme duruyor. kişi anonim bir hesap. bende ekli değil. ayrıca aramada bulamıyorum. muhtemelen engellemiş. bu yorumu nasıl silerim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 20 Eylül 2023; 16:31:24 > |
Instagram Foto Altı Yorumlarının Görünmemesi Sorunu
Instagram'da fotoğraf yorumlarının görünmemesi, kullanıcıların sıklıkla karşılaştığı bir sorundur. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve çözümü de nedene göre değişir.
Fotoğraf Yorumlama Instagram:
- Fotoğraf yorumlama, gönderinin altına yorum bırakma eylemidir. Bu yorumlar, fotoğrafın içeriği veya kullanıcının düşünceleri hakkında olabilir.
Foto Altına Yorum:
- Foto altına yorum, bir fotoğrafın altına eklenen yazı veya metindir. Genellikle gönderinin açıklamasını sağlar veya kullanıcıların düşüncelerini ifade eder.
Instagram Resim Yorumları:
- Instagram resim yorumları, resim gönderilerine yapılan yorumlardır. Bu yorumlar, fotoğrafın kalitesinden içeriğine kadar çeşitli konuları kapsayabilir.
Foto Altı Yorum:
- Foto altı yorum, bir fotoğrafın altına eklenen herhangi bir yorum türüdür. Fotoğraf yorumlama ve foto altına yorum genellikle birbirinin yerine kullanılabilir.
Instagram Gönderi Yorumları:
- Instagram gönderi yorumları, bir gönderiye yapılan tüm yorumları kapsar. Bu, fotoğraf yorumlarını, video yorumlarını ve diğer gönderi türlerine yapılan yorumları içerir.
Fotoğraf Yorumlarının Görünmemesinin Nedenleri:
- Yorumun Silinmesi: Yorumlar, gönderen veya Instagram tarafından silinebilir.
- Spam Filtresi: Instagram, spam yorumları filtreler ve görünmelerini engeller.
- Gizlilik Ayarları: Gönderenin gizlilik ayarları, yorumların kimler tarafından görülebileceğini kontrol eder.
- Teknik Sorunlar: Instagram'ın teknik sorunları nedeniyle yorumlar bazen görünmeyebilir.
Fotoğraf Yorumlarının Görünmemesi Sorununun Çözümleri:
- Yorumun Silinip Silinmediğini Kontrol Et: Yorumun silinmiş olup olmadığını gönderene sor veya gönderinin yorum geçmişini kontrol et.
- Spam Filitresine Takılıp Takılmadığını Kontrol Et: Yorumun spam olarak işaretlenip işaretlenmediğini Instagram'a bildir.
- Gizlilik Ayarlarını Kontrol Et: Gönderenin gizlilik ayarlarının yorumları görmene izin verdiğinden emin ol.
- Instagram Destek ile İletişime Geç: Teknik bir sorun varsa, Instagram destek ekibiyle iletişime geçerek yardım iste.