Bildirim
INSTAGRAM BASKETBOL ŞORTU SATAN SAYFA ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up hatta forma da satan bir yer varsa belirtmenizi rica ediyorum
Uppp
Up
Up yardım
Kimse mi almadı böyle bir şey ?
up -
yukarı -
2 yıkamada kendini salar o şort sağında solunda baskı varsa silinir giymeye utanırsın. Para biriktir orjinal al uzun süre giyersin. Bir de bu basket şortu modası çıktı. Twitter da kızlar sürekli yazıyor basket şortu giyen erkek şöyle böyle diye bizim gençler de koşarak alıyor. Nike istese böyle pazarlama çalışması yapamazdı sağolun Türk kızları yıllardır bir çok erkeğin her yaz giydiği şeyi fuckboy itemi yaptınız. -
doğru söylüyorsun hocam. hiç arkadaşım yok gösterecek kimsem de yok zaten bizim buralarda basket oynayacak pota bile yok ama özendim işte.
orjinalleri 300 lira, 150-200 olsaydı biriktirip alırdım ama neyse artık. -
nba için adidasın ürettigi sortlar efsane kaliteliydi bundan 6-7 sene önce almıştım 50 kere yıkadım efsaneydi ama artık adidas satmıyor neden nba ürünü yok türkiyede
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X