Şimdi Ara

inspiron 6400 dell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam..benim bir arkadasim ınspıron 6400 dell lap top almisti bir ay once..sesi cikmiyormus lap topun su anda..ses karti sorunu yani anlicaniz..yalniz driverini bulamioz..benim bildigim yeni nesil lap toplarda cd verilmiyor..tools klasorunun icinde oluo sound driver..ama arkadas bulamadş tarif ettim msn den...napmamiz gerekio..driveri bulamadik..netten indirme gibibir sansimiz varmi..eger bilgisi olanlar varsa download linkini atarlarsa sevinirim..ilgi ve alakanizdan dolayı simdiden tesekkurler..

• veziroglu saol kardes..baktim ben daha oncedende yok orda driver ...her seyini yaziyorum modeline kadar..yok garip..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebolavirus

veziroglu saol kardes..baktim ben daha oncedende yok orda driver ...her seyini yaziyorum modeline kadar..yok garip..

bide bnu dene
    http://ftp.us.dell.com/audio/R99254.EXE

olmazsa aşagıyı incele

http://forum.donanimhaber.com/m_8464399/mpage_1/key_/tm.htm

• ekrandaki problemim buyuk..nasil anlatacağimi da bilemiyorum..ekranda açilan pencereler siyah renk oluyor.. böyle olunca da yazilari okuyamiyorum...benim oğlan mi yapti anlamiyorum...anlatabileceğimi de sanmiyorum ama anlatmaya çalişayim. mesela adres cubugu şu an simsiyah, bişey yuklemek istesem kapkara bir çerçeve beliriyor ekranda ama içindekiler okunamiyor..anlatabildim mi bilmiyorum artik..mesela şimdi mesaj yazdiğim sayfanin altindaki "gönder" ya da "tamam" (simsiyah olduğu için bilmiyorum ne yazdiğini) butonu siyah.."imza ekle" yazan yerin tiklama kutucuğu ve diğer tum kutucuklar siyah..mesela yazdiğim yaziyi seçip kaydediyoruz ya ve hani yazi maviye boyanir seçilince..bende simsiyah boyuyor yaziyi..yaziyi tamamini sectiniz sonra sağ tikladiniz "kopyala" diyeceksiniz gene simsiyah bir çerçeve...var mi ki bunun cözumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakyuz -- 26 Ekim 2012; 22:43:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.