Şimdi Ara

İnsignia 1.6 180hp mı C5 1.6 hdi mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dizelden soğuttunuz beni.Superb çok hoşuma gitti aslında arka biraz kötü ama oda idare ederi.Elegance donanımı bayağa iyi.1.4 tsi motorla performans nasıl olur birtek o düşündürücü.İnsignia da hem 5-6 bin daha pahalı hemde yakıt tüketimi daha fazla.Şuan superb mantıklı gözüküyor hem sokaklarda her yerde görmüyoruz passat gibi.Bir denemek lazım performansda iyiyse alınabilir.
  • Ben de araba alırken yılda 10 000 anca yaparım diyordum ama dizel aldım.Dizel aldıktan sonra yılda 10 000 olayı sona eriyor. ister istemez tuvalete bile arabayla gidiyorsun.nisan başında aldım arabaı ve 7000 i geçmişim.Bunu goz onunde bulundurun ve c5 i alın :)
  • eğer senede 10 ile 15 bin kmden fazla km yapmayacaksanız insigniayı öneririm
  • herkes fazla km yapmıyacaksan benzinli al tavsiyesinde bulunmuş ama dizel araç alındığında satarken değerini koruyacak yani para çöpe gitmiş olmuyor. bende yeni octavia dizeli araçtırmanızı tavsiye ediyorum.
  • Octavia içine oturduğunuzda bu araçlardan bir adım geride olduğunu gösteren bir araç, C5 ve Insignia alabiliyorken zahmet edip Octavia' ya bakmazdım. Insignia, C5, Superb ve Passat arasındaki tercih sıralamam ise şöyle olurdu;

1)Insignia 1.6 T
    2)C5 1.6 HDI
    3)Superb 1.4 TSI
    4)Passat (kasası büyük bir makyaj geçireceği için) 1.4 TSI - DSG

Ancak otomatik vites arayan biri için de Passat DSG ile kasası yarın da değişse bu gün için ilk sıraya yükselir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 26 Ağustos 2010; 1:01:35 >
  • Yeni kasa Passat beklenmeli ondan sonra karar verilmeli.
    Benzin hesabını yıllık düzeyde değilde genel anlamda düşünmek lazım yani arabaya kaç yıl binerim toplamda kaç km yaparım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nusret_

performans takıntım yok derken aracın performansı sadece son ulaştıığı limitlermidir. 230-240 lara yılda kaç kere cıkıyoruz. otobanda 120 yle kullanırım demişsin. o zaman brodwayda alabilirsin oda senin işini görüyor. bi insigniayla araç solla bi c5 ile o zaman performansa ihtiyacın olacak. yada rampaya vurduğun zaman performansı arayacaksın. yoksa ben 120yi gecmiyorum performans önemli değil diyemezsin.
    ben insignia kullanıcısı olarak kesinlikle ve kesinlikle öneririm.

Arkadaş çok doğru söylemiş, sabit hızda ve trafikte performans aramayabiliyor insan ama uzun yolda bir sollamaya çıkınca cidden ihtiyaç duyuyorsunuz
  • 10.000 km için dizel alınmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre BİÇER

Yeni kasa Passat beklenmeli ondan sonra karar verilmeli.
    Benzin hesabını yıllık düzeyde değilde genel anlamda düşünmek lazım yani arabaya kaç yıl binerim toplamda kaç km yaparım...

yeni kasa passat alsa ne farkeder ki? sonu yine güncel kasa passata benzeyecek itfaiye dağıtmış gibi her yerde passat hiç bir ayrıcalıgın olmayacak...türk milletinde bu alışkanlık varken passat alınmaz(kendini farklı hissetmek isteyenler için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

yeni kasa passat alsa ne farkeder ki? sonu yine güncel kasa passata benzeyecek itfaiye dağıtmış gibi her yerde passat hiç bir ayrıcalıgın olmayacak...türk milletinde bu alışkanlık varken passat alınmaz(kendini farklı hissetmek isteyenler için)

yeni passatı bekliyicem.Çok değişim olmazsa superb düşünücem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

yeni passatı bekliyicem.Çok değişim olmazsa superb düşünücem.

bence superb misli misli parasını daha çok hakeden bir araç

• tabiki insignia be kardeşim tamamen karizma
  • C5 / Insignia --> 1.6 HDI 110 hp- 1.6 TURBO 180 hp

Tercihim Insignia olurdu ; temel sebep ise performans ve görüntü olurdu.Yakıt için ise Landi Renzo LPG kiti düşünürdüm.

Ancak mademki fazla bir performans beklentiniz yoksa bana göre C5'i tercih edin.

Neden :

-Tasarım olarak çok hoş ve albenili bir araç.

-Aracın üzerindeki 1.6 16v 110 hp lik motor birçok modelde olan ve kendini ispatlamış bir motor.

Şu an ki Passat'ın fiyatı ortada (59000) ve yeni kasa için ortaya çıkacak olan farkı da düşünün..Bir de Golf'de olduğu gibi (5.5) radikal bir araç gelmeyeciğini düşünüyorum.

MİS GİBİ C5 ALIN , KEYFİNİZE BAKIN DERİM..

• c5 alır keyfime bakardım.Gözüm yol bilgisayarında olmaz en azından.
  • gazi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhdediff

Ösys puanım yıldız tekniği tutuyor fakat benim okulda hazırlık yok ytüde var ikinci sınıfta merkezi yerleştirme puanıyla geçiş yapmam mümkünmü

tek şart puanının yetmesi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.