Şimdi Ara

İnsanoğlu geleceği görebilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geleceği olmasa da geçmişi görmek mümkün millet. Teknoloji geliştiğinde dünyanın çok çok uzağına inanılmaz etkili bir uydu şeklinde teleskopu, uzayın derinliklerine yerleştirip uzaktan dünyaya zoom yaptığımızda direk geçmişi görürüz. Teleskopu daha da uzaklaştırdığımızda daha da geçmiş zamanı görürürüz.

Bunun sebebi ışığın ne kadar hızlı olsa da yolculuğu için azıcık da olsa süreye ihtiyacı olmasıdır.

Örnek :

Şu anki gördüğümüz güneş 8dk önceki güneş aslında. Yani olur da güneş patlasa bunu kimse 8dk boyunca kimse bilemeyecek... Işığın güneşten buraya gelmesi 8 dk'lık gecikme ile sağlanıyor.

Aynı şekilde çok çok uzaktan dünyaya gelişmiş bir uykulu teleskopla bakıldığında ışık gecikmeliği geleceğinden hatasız bir şekilde dünyadaki geçmişi görebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3 yıl ömrü kalan adam -- 30 Mayıs 2017; 4:28:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ve3k

adam falcıların geçmişi gördüğünü sanıyor ne diyeyim ki
    Şimdiye kadar (hayatım boyunca) 5-6 kere fal baktırdım. Hiçbiri tutmadı. Hatta meşhur Bakırköy Dejavu Cafe ve Beyoğlu Melekler Kahvesinde bile baktırdım ama tutmadı.

Peki Yıldızname hakkında ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı çekiç -- 30 Mayıs 2017; 8:54:53 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.