Şimdi Ara

'insanlık mesleği' nin geleceği yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burda tıpın mı yerini alacak cengin mi derken direkt bizim yerimizi alacak bir yapay zekadan bahsediyoruz. Ne düşünüyorsunuz?https://www.youtube.com/watch?v=r2dQgdktUJg&feature=youtu.be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yapay zekanın gelişmesi her işi etkileyecek. Ayrıca itü ve hacettepedeki yapay zekaya sallayanlar hangi akla hizmetle sallıyorlar acaba merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bişey B kullanıcısına yanıt
    Gerçekten her işte olduğu gibi bunu da hafife alıyoruz gerçekten tıpçısından hukukçusuna bu işle ilgilenmemiz lazım ciddi bir şekilde.

• Yusufk21 Y kullanıcısına yanıt
    Daha iyi bence her mesleği yapsınlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanların insanlıktan çıkmaya başladığı bu dünyada bu yapay zekanın insanların yerini alması çok adil bence, onlara da bir şans vermek gerek

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Ben de hayatımızı kolaylaştıracağı, mesleğimizi elimizden almayacağı yönünde düşünüyorum. Ama kendini geliştiren kişilerin bu yönde mezun olunca her zaman bir adım önde olacağını düşünüyorum.

• bateren kullanıcısına yanıt
    Farklı bir felsefik yaklaşım hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye'nin geleceği ve hukuk
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öğretmenlik, en banko meslek, özellikle devlette kadroluysan maaşın da garanti.
    ülkemizde de hiçbir şekilde kolay kolay bu yapay zeka işlerinin öğretmenliğe geçeceğini düşünmüyorum, okullarda robot eğitimi vb.
  • Morty Lindemann kullanıcısına yanıt
    Hocam tıpla öğretmenlik aynı mantıkta insan etkileşimi yoğun diye diğer mesleklere kıyasla ülkemize geç gelelebilir. Ama şu da var yapay zeka destekli bir robotun maliyeti hem vatandaşa hem devlete daha uygunsa bir insana göre bu süreç hızlanabilir.

• Yusufk21 Y kullanıcısına yanıt
    hocam kendi kendine öğreniyorlar tüm bilgileri biz vermiyoruz burada normal makine öğrenimi ile karıştırmayın onun data base inde tüm bilgiler var ve çok rahatlıkla işliyobiliyorlar

2050-60 zor çıkacak diyordum şimdi ulaşmışız çok yaklaştık bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusufk21

Hocam tıpla öğretmenlik aynı mantıkta insan etkileşimi yoğun diye diğer mesleklere kıyasla ülkemize geç gelelebilir. Ama şu da var yapay zeka destekli bir robotun maliyeti hem vatandaşa hem devlete daha uygunsa bir insana göre bu süreç hızlanabilir.
    robotlu ameliyatların yaygınlaşması, öğretmenliğe göre daha muhtemel, daha önü açık

ülkemizdeki eğitim durumuna bakarsan, yapay zeka destekli bir robotun ülkemizde okullarda öğretmenlerin yerine geçmesi demek, baya siber punk dünya demek.
    Hocam çok bir bilgim yoktu kusuruma bakmayın yanlış anlatmışım.
    Hocam ben de bu videodaki örnekleri ve metinleri görünce gerçekten biraz hayret ettim biraz da korktum bilim kurgu filmleri sağolsun.

• Morty Lindemann kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam bu açıdan bakmamıştım. Bence her türlü erken ya da geç gelmesini düşünmeden ilgilenmek lazım yapay zeka olayıyla

ayn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.