Şimdi Ara

İnsanları göklere çıkarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ülkenin sorunu bu işte adam kötü bi şey yapıyor ülkeyi yaşanmaz hale getiriyor oo o en iyisini yapar diyoruz destekliyoruz

Kel mevzusu da böyle adamı öyle büyüttünüz ki gitti En alakasız 2010 senesini söyledi hemen olur mu acaba gelir mi acaba adam 2 senedir istediği yeri kazanamıyor böyle düşünecek tabi sizde buna prim veriyorsunuz uruk sana da diyorum bak çok iyi bir insansın şunu takma artık tatili zehir ettiniz insanlara ya 2010 gibi gelmezse totem yaptım diyip devam edecek konuşmaya sizde he tamam diceksiniz şunu sorun kendinize siz girdiğiniz sınavı bilmiyor musunuz arkadaşlar kendiniz yorumlayın çevrenize bakın ben baktım burda durum nasıl diye benim gibi düşünenlerin sayısına baktım ona göre değerlendiriyorum

Adam tokat fen lisesindeki kızı kendi kızı gibi savundu ya (konuyu açan) insanlar moralinizi dikmekten zevk alıyor anlayın artık şunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hakli +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi sene gibi bekliyorsun yaklaşik?

• az önceki konuda urukun mesajını alıntılayıp yazmıstım yine yazıcam. bak isteyen herkes görüşünü söyleyebilir buna eyvallah ama kendini tatmin edecek diye kalkıp burada da trollük yapıp milletin duygularıyla oynayamaz işte. gelsin akıl ve mantık çerçevesinde nedeni varsa açıklasın yok 2010 gibi gelecek desin yok 16 gibi biz de o zaman saygı duyarız ama sırf kendini iyi hissetirecek diye trollük yaparsa art niyet vardır bunda. gitsin kendi içinde yaşasın o zaman.

bu yazdıgım sadece 1 kişi için geçerli degil, genel bir yorum.
  • kelle ters düştüğüm nokta 2010 mevzusu. lakin, o konuda, o adama söylenenler normal değil. girip bakabilirsin profilime, aratabilirsin mesajlarımı, hakaret edene, moral bozana, senden bi şey olmaz diyene hep benzer tepkiler vermişimdir. savunduğum çoğu adamı tanımam bile. ama kim olursa olsun tamammül edemem haksızlığa, art niyete, terbiyesizliğe.

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar gerçekten. insanları yüceltmiyorum, kimsenin fanboyu değilim. o konu sen veya bir başkası hakkında olsa benzer tepki yine dile getirir, ağızlarının payını verirdim.

unutma eleştirebilirsin, sorgulayabilirsin, yanlışını dile getirebilirsin ama hakaret ettiğinde, aşağıladığında cevabını da almaya hazır olmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kozmonot.

kelle ters düştüğüm nokta 2010 mevzusu. lakin, o konuda, o adama söylenenler normal değil. girip bakabilirsin profilime, aratabilirsin mesajlarımı, hakaret edene, moral bozana, senden bi şey olmaz diyene hep benzer tepkiler vermişimdir. savunduğum çoğu adamı tanımam bile. ama kim olursa olsun tamammül edemem haksızlığa, art niyete, terbiyesizliğe.

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar gerçekten. insanları yüceltmiyorum, kimsenin fanboyu değilim. o konu sen veya bir başkası hakkında olsa benzer tepki yine dile getirir, ağızlarının payını verirdim.

unutma eleştirebilirsin, sorgulayabilirsin, yanlışını dile getirebilirsin ama hakaret ettiğinde, aşağıladığında cevabını da almaya hazır olmalısın.
    aynı düşünüyorum ben de kimseye hakaret etmedim, edilen hakareti savunmadım. ama kel de ipin ucunu kaçırmıştı açıkçası.
    her neyse 4 gün kaldı zaten, sınav yüzünden burada kimsenin kalbini kırmaya gerek yok

• İnsanları delirttiniz ama 2010 gelmezse tokat fen lisesi gibi tüm 2010cuları da alay konusu yapıcam seneye bu zamanlar forumda kimse sizi iplemiycek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanları Kandırıyorlar
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Makakubukak kullanıcısına yanıt
    Hocam saçma konuşuyorsun. Başına ne iş geleceğini nereden bilebilirsin? Arada dengesiz konuşuyor farkındayım ama kötü dereceden bırakmış değil idealist. Uruk da öyle. İnsanlar mezuna kalıp da onların beğenmediği sıralamar için yirtiniyor. Bu onları tabi ki iyi yapmaz ama her tip kazanamayan ya da bunun için iki üç sene mezuna kalan ya da üni bırakıp tekrar giren loser olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksyegirmismezun -- 26 Temmuz 2018; 23:50:56 >
  • Herkes gorusunu ifade ediyor burada.Bazi isimleri on plana cikarmanin bir anlami yok.

2010 gibi gelir diyen tek kisi kel degil.

Mesela ben 2016ya yakin diyorum.Bunu diyen tek kisi de ben degilim.

Her gun burada bir suru analiz yapiliyor.Benim görüşlerimin değişken olmasi da bunla ilgili.Sabit goruslu degilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yksyegirmismezun kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Uruk'nda mesajlarını okurum.Genellikle doğru düşündüğü şeyi güzel bir üslupla söyler.

Bu kel geçen sene tıp gelmesi için konu açıp 2015 gibi gelecek diyordu.

Yani nabza göre şerbet veren birisi.Ha bana kalırsa sıralamalar iyi gelmez ama 2010 kadar kötü gelmesine imkan yok.Sadece buraya girip 2010 yazıp keyiften kahkaha atan biri olduğunu düşünüyorum.

• Bazı insanlar seni üzmekten zevk alıyor bunun farkında mısın

Ah be kardesim ben geçen sene ne zaman 2015 gelir demisim

2014-2016 arası dedim

Hocam şayet öyleyse bu karaktersizlik olur. Başka şeyde tekrar başarısızliga uğrar o zaman görür. Ona bişey diyemem. Ama yine de üçüncü senesinden değil onuncu senesi de olsa burdan konuşulması hoşuma gitmiyor. Yoksa anlıyorum ne demek istediğini hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

2014-2016 arası dedim
    Tmm işte 2015

Ajjajaja

• quote:

Orijinalden alıntı: Hep LYS Kasan Adam

2014-2016 arası dedim
    Tmm işte 2015

Ajjajaja

• Abi niye büyütüyorlar ki anlamıyorum kel onu dedi uruk bunu dedi. Yok 2010 u başlattı bilmem ne. Gereksiz laflar. Niye bu kadar büyütüyorlar anlamıyorum. Anladık tecrübeliler mesajları çok da. O kadar eğitimci, öğretmen çöp çünkü uçuk şeyler söylemiyorlar. Ama birilerinin mesajı çok olsun uçuk şeyler söylesinler vay vay vay.

• yksyegirmismezun kullanıcısına yanıt
    Haklısın sonuçta bir emek var.Böyle konuşmak istemezdim zaten.

Yok zaten ben de sanki bekçi miyim neyim kdjndjdd neyse gece gece takmayalim. Hayırlı forumlar kardeş xjdknsj

Kel gecen sene once 2014 demisti.Sonradan 2016 demeye baslamisti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.