Şimdi Ara

İnsanlara 'Evet' Deyince Senden İyisi Yok 'Hayır' Deyince Senden Kötüsü Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evimizin yakınlarında mekan işleten komşumuz sayılabilecek kardeşler var.Nereden baksanız 15 18 senelik bir komşuluk öyle kısa bir süre de değil.Bunların bana ne zaman işi düşse yardımlarına koştum,çoğunlukla araç lazım oluyordu hep gittim.Arada bir mazot parası atarlardı onun dışında fazlasını da almazdım zaten.Mesela taksiyle gidip gelse (korsan dahil) 50 lira tutacak yere 20 lira alıyordum,sadece mazot yani.O da isteme değil,kendisi isterse veriyordu vermese de umurumda değildi açıkçası ne de olsa 20 yıllık komşumuz.

Neyse, 2 gün önce çok ağır şekilde hasta oldum.Hala daha tam olarak hastalığım geçmiş durumda değil şu an bile.Ben evde kıvranırken bu zatlar beni aramışlar işleri düştüğü için.Telefon uzağımda olduğundan sessize almıştım,evdekiler rahatsız olmasın yada gelip beni kaldırmasınlar diye.Velhasıl bunları cevapsız bırakmış oldum öyle veya böyle.

Dün cevapsızlara baktım ve mesaj atıp durumu izah ettim.Üstüne birde akşam üzeri geçerken dükkanlarına uğradım kendileri yoktu elemana durumu anlatıp geldiklerini söylemesini istedim tamam dedi.Ve bugün,araç ile dükkanın önünden geçerken yavaşladım beni gördü kafasını başka yere çevirdi,kornaya bastım bakmadı sanki baktığı yerde çok önemli bir şey varmış gibi bakındı durdu.Bastım yoluma devam ettim.

İşte böyle beyler bayanlar,daha öncesinde bir değil iki değil en az 20 30 kere yardımına gittiğim elemanlar mazeretim olduğu halde beni kendi çaplarında kötü biri yaptılar.İnsanın içindeki iyilik duygusunu yok ediyor bunlar gibi kişiler,bu tiplemelere kızıp iyiliği hak edenlere iyilik yapmıyoruz bu sefer.

Bundan sonra da ne uğrarım yanlarına ne de selam veririm.İçimi dökmek istedim

Dip not olarak: Yaşadığım hastalık normal bir şey olsaydı ve telefon sessizde olmasaydı yine de giderdim ben.1 GR antibiyotik almama rağmen bırak fayda etmesini beni sersemletmeyen bir durumdaydım.1 GR antibiyotik için ve mayışmayı görün örnek olarak.Ahanda konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_71401964/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71408313

• Hey gidi hey insanlar artık kendi işine bakıyor bi tek. benim işim hallolsunda o naparsa yapsın kafası, üzüldüm durumuna geçmiş olsun
  • Böyle böyle tecrübe kazanıyorsun, bir insanı 20 yıl sırtında taşırsın 1 gün indirirsin o gün kötü insan olursun. İnsanoğlu böyledir işte, takma kafaya
  • boşver abicim senin için rahat olsun
  • sen aslansın kaplasın hocam bırak aksın su yolunu bulsun sen doğruysan bırak onlar yalan olsun hayatında,
    tecrübe olsun sen bi kere yardım etsen son nefesine kadar unutmayacak insanlar vardır ki bunlarda çıkacak karşına, sayende ibret alıyoruz.
  • Malesef öyle Hayır deyince bizden kötüsü olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet veya hayir olayini da gectim. Yaptigin iyilikler her daim unutulurken yaptigin en ufak bir yanlis asla unutulmuyor. 10 iyilik yap karsinda ki kalkip sen bana bu iyilikleri yaptin demez o yaptigin tek yanlisi hayatin boyunca suratina vurur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bencil insanlarmış boşverin...Ne yazık ki devir çıkarilişkisine dayanıyor.Halini hatrını sormayan zat, işi düştü mü nasılda arıyor...Kadın-erkek farketmiyor...
  • Yes man'i yeni mi izledin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Evimizin yakınlarında mekan işleten komşumuz sayılabilecek kardeşler var.Nereden baksanız 15 18 senelik bir komşuluk öyle kısa bir süre de değil.Bunların bana ne zaman işi düşse yardımlarına koştum,çoğunlukla araç lazım oluyordu hep gittim.Arada bir mazot parası atarlardı onun dışında fazlasını da almazdım zaten.Mesela taksiyle gidip gelse (korsan dahil) 50 lira tutacak yere 20 lira alıyordum,sadece mazot yani.O da isteme değil,kendisi isterse veriyordu vermese de umurumda değildi açıkçası ne de olsa 20 yıllık komşumuz.

Neyse, 2 gün önce çok ağır şekilde hasta oldum.Hala daha tam olarak hastalığım geçmiş durumda değil şu an bile.Ben evde kıvranırken bu zatlar beni aramışlar işleri düştüğü için.Telefon uzağımda olduğundan sessize almıştım,evdekiler rahatsız olmasın yada gelip beni kaldırmasınlar diye.Velhasıl bunları cevapsız bırakmış oldum öyle veya böyle.

Dün cevapsızlara baktım ve mesaj atıp durumu izah ettim.Üstüne birde akşam üzeri geçerken dükkanlarına uğradım kendileri yoktu elemana durumu anlatıp geldiklerini söylemesini istedim tamam dedi.Ve bugün,araç ile dükkanın önünden geçerken yavaşladım beni gördü kafasını başka yere çevirdi,kornaya bastım bakmadı sanki baktığı yerde çok önemli bir şey varmış gibi bakındı durdu.Bastım yoluma devam ettim.

İşte böyle beyler bayanlar,daha öncesinde bir değil iki değil en az 20 30 kere yardımına gittiğim elemanlar mazeretim olduğu halde beni kendi çaplarında kötü biri yaptılar.İnsanın içindeki iyilik duygusunu yok ediyor bunlar gibi kişiler,bu tiplemelere kızıp iyiliği hak edenlere iyilik yapmıyoruz bu sefer.

Bundan sonra da ne uğrarım yanlarına ne de selam veririm.İçimi dökmek istedim

Dip not olarak: Yaşadığım hastalık normal bir şey olsaydı ve telefon sessizde olmasaydı yine de giderdim ben.1 GR antibiyotik almama rağmen bırak fayda etmesini beni sersemletmeyen bir durumdaydım.1 GR antibiyotik için ve mayışmayı görün örnek olarak.Ahanda konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_71401964/mpage_1/f_/key_//tm.htm#71408313

Baska birseye sinirlenip onla ilgili konusmak istemis olamazlar mi ?

Değil çünkü bir kaç gün öncesinde yeni dükkan mevzusundan dolayı yine bunları götürmüştüm.Yine aynı konu için aramışlar elemanda öyle dedi zaten.Yazı uzun olduğu için bazı yerleri kısa kestim eksik olmuş bu seferde.

• Evyır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ua_sinan83

Yes man'i yeni mi izledin ?

Onunla ne alakası var şampiyon? Baya oldu izleyeli.

• takam kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: ua_sinan83

Yes man'i yeni mi izledin ?

Onunla ne alakası var şampiyon? Baya oldu izleyeli.

konuyla alakasız ama başlığı göörünce yes man aklıma geldi,herşeye evet diyince hayat iyi gider ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

takam kafana

bu lafın hikayesi ne çok çirkin
  • Allahın kuluna arabamı vermem bir yere götürmemi isteyeni 1 kere götürürüm ikince sefer yüzüne karşı taksici olmadığımı söylerim.
    Takma kafana sen değil onlar kaybeder.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.