Şimdi Ara

Insanlar Nasıl Vakit Geçiriyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 yıldır kendi isteğimle asosyal bir yaşam sürüyordum, kişilik problemlerim yüzünden, bu 3 senenin sonunda insan dışı bir varlık oldum, öfke duygusu dışındaki hiçbir duyguyu neredeyse hissetmiyorum diyebilirim.

Bu 3 senedir okul-ev arasında mekik dokurdum sadece büyük bütçeli filmler vizyona girdiğinde sinemaya giderdim( tek başıma). Klasik bilgisayar bağımlısı haline gelmiştim.

Problemlerimi yendim ve artık insan içine karışmayi istiyorum fakat bir sorun var; nasıl olacağını bilmiyorum.

Insanlar dışarıda ne yapıyor? Nasıl vakit geçiriyorsunuz? Sorunumu anlamışsınızdır

Yaşamdan değil ama bu yaşantımdan bıktım artık, bilgisayarın yüzüne bakınca midem bulanıyor, sosyal medyadan nefret ediyorum, ders çalışmak istemiyorum. Şu sıralar bazı sağlık problemlerim yüzünden spor da yapamıyorum, ülkenin sorunlarından dolayı da bıktım, ülkenin somurtkan ve soğuk insanından da bıktım cahilinden de bıktım sağcısından da solcusundan da bıktım...

Not: En başta beni asosyelliğe iten problemler özgüven sorunu ya da insanlardan utanma değildi bu arada, hatta tam tersiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 25 Ağustos 2018; 22:24:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• denk gelmişken samimi bir cevap vereyim dedim. umarım sen de samimisindir.

kendimce basit bir örnek vereyim;
    dışarı akraba veya arkadaşların çık.
    önce bir çık.
    -deniz kenarı yürüyüşü
    -park gezintisi (veya orman gezintisi)
    -mangal & piknik ,sadece termosa çay koyup gidip dışarıda da içebilirsin.
    -futbol, basketbol, voleybol, yakantop
    -çimenlerde kitap okumak
    -balık tutmak

maddi durum dışarıda yapılabilecek etkinlik sayısını katlar tabiki.

bulunduğun il ve kişi sayısına göre değişir bunlar. ama inan ev içinde ne yapabiliyorsan çoğusunu ev dışında da yapabilirsin. bu tamamen sana kalmış bir şey. çay için konuşayım; ister evinden çay götür iç, ister dışarıdaki satıcıdan al iç, ister dışarıda kendin yap iç, istersen kafede iç.

yalnız!
    demişsin ki "ülkenin somurtkan ve soğuk insanından da bıktım". yazından anladığım kadarıyla sen de pek farklı değilsin.
    sosyal medya senin için zararlı. ya bilinçlen ya da hesabını kapat. haberleri takip etme. enerjini ve zihnini gereksiz şeylerle tüketme.

• Ararsın birini,buluşur gezersiniz,
    Gezinti seçenekleri:
    Kafede oturup çay kahve içmek
    Sinemeya gitmek
    Alışveriş merkezlerini gezmek
    Teknoloji marketlerini gezmek
    Maç bileti alıp,beraber maç izlemeye gitmek
    Havuza veya denize gitmek
    Araç varsa uzak bir yere gezi
    vs vs
    ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sporsuz kendine gelemez adapte olamszsin. Spor şart

• Öncelikle hayatına yeni insanları katarak işe başlayabilirsin. Benim tavsiyem uygun ve muhtemelen bir daha görmeyeceğin insanlarla gündelik konular üzerine kısa sohbetler yapman yönünde. Hatta yardım ettiğim insanlara sıklıkla kendilerinden yaşça büyük kişilerle sohbet etmesini öneriyorum. İnan bana bu insanlardan öğrenilecek o kadar çok şey var ki umutsuzluğa kapıldığın bir günde yüzünde gülücükler açmasına vesile olabilirler. Tabi yeni insanlarla tanışırken güvenlik tedbirini sakın bırakma.
  • erob kullanıcısına yanıt
    dısarı çıkmaya üşeniyom ya ondan insan yüzü görmüyom

şu sıralar animelere fena sardım pazar geceleri shingeki no kyojin in yeni bölümlerink izliyom, onun dışında günde 5-6 saat sezon finali yapmış animeleri izliyorum, böyle vakit geçiricem galiba okul açılana kadar, sonra yine okul -ev

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat Nasıl gidiyor?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.