Şimdi Ara

İnsanlar nasıl bu kadar sık teknolojik alet değiştirebiliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014 yazında bilgisayarım 2015te telefonum oldu hala aynılarını kullaanıyorum 2sine de maşallah bir şey olmadı 1 kere bile tamire gitmediler.
    benim üstüme arkadaşlarım 2 telefon değişti yeni bilgisayar topladılar.ben bu bilgisayarı ve telefonu ortalama 6 yıl daha kullanırım en kötü .sizce anormallik bende mi onlarda mı nasıl bu kadar sık para harcayabilyiorlar anlamıyorum.ailemden de dogru durust destek almıyorum maddi konuda onunda etkisi olabilir mi sizce?

• Çalış seninde olur.
  • Hangi telefonmuş o ya? Ben de eşyaları özenli kullanırım ama telefonlar bir iki seneye pert oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışmaya başladığım ilk yıllar bende sık sık yeniliyordum kullandığım teknolojik ürünlerimi. Kanıtı bu forum aslında. :)
    Ama artık bozulana kadar veya çok önemli bir programı veya uygulamayı açamadığım zaman yeniliyorum ürünleri. Mutluluk teknolojide değil. Er geç anlıyor insan.
  • Cahillikten değiştiriyorlar başka bir şey değil

• Cosmic Love kullanıcısına yanıt
    galaxy s6 32gb

• Mantıksızlık bence bizim ülkede garip bi kafa var herif taş gibi monitör görüyor modası geçmiş eski diye değiş falan diyor işlev olarak aynı ürünlerde değişmek saçmalık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teknolojik ürün diye birşey yok artık onlar herhangi bir ürün yani hayatımızın heryerinde.

Bende her türden ürünün iyice eskitilmeden değiştirilmemesi gerektiği taraftarıyım. Telefon olur kıyafet olur herşey.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.