Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Ben 3.haftayı bitirmiştim ama mecburiyetten işlerden v.s 1 hafta ara vermek zorunda kaldım.

Acaba 4. hafta programına mı devam etsem, yoksa 3. haftayı tekrar mı yapsam sizce?

4.haftadan devam edebilir ya da sil baştan en baştan yapabilirsin

Sil baştan mı? :) Nedenki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEternal -- 4 Temmuz 2013; 14:53:06 >
  • Bugün başlıyorum etkilerini yazacağım buraya. Kararlıyım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

quote:

iyide insanity de maksimum 25-30 dakika çalışma var zaten 10 dakika ısınmayla geçiyor

Sen yenisin heralde Max Interval Circut'i yaptın mı koçum ?

2 hafta oldu, onuda biliyorum merak etme
    ayrıca siz kim oluyorsunuz da koçumlu falan konuşuyorsunuz benimle

2 hafta olduysa zaten Insanity'e ısınmışsın 1 ayın böyle yumuşak devam edecektir.Jargonum için özür dilerim sizinle bir de 2.ayın ilk haftasında konuşmak isterim

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyide insanity de maksimum 25-30 dakika çalışma var zaten 10 dakika ısınmayla geçiyor

Sen yenisin heralde Max Interval Circut'i yaptın mı koçum ?

2 hafta oldu, onuda biliyorum merak etme
    ayrıca siz kim oluyorsunuz da koçumlu falan konuşuyorsunuz benimle

2 hafta olduysa zaten Insanity'e ısınmışsın 1 ayın böyle yumuşak devam edecektir.Jargonum için özür dilerim sizinle bir de 2.ayın ilk haftasında konuşmak isterim

2. ayın antrenmanına baktım ilk ayı arayacağım kesin, ama 2. ayın ilk haftası konuşmamız imkansız, muhtemelen ilk gün tahtalı köyü boylamış olacağım.

• Focus T25 malum sitelere düşmüş arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun.Ama bonus dvd'ler şuan yok sadece temel 11 dvd var diğer 5 dvd'yi de arıyorum

Toplamda 16 DVD'dir 5'i bonustur hatta listesinide çıkardım buyrun

16 DVD

FOCUS T25 :

+ Alpha

- Cardio
    - AB Intervals
    - Speed 1.0
    - Lower Focus
    - Total Body Circuit

+ Beta

- Core Cardio
    - Dynamic Core
    - Speed 2.0
    - Upper Focus
    - Rip'T Circuit
    - Stretch Workout

FOCUS T25 GAMMA CYCLE :

- Rip'T Up
    - Extreme Circuit
    - The Pyramid
    - Speed 3.0

FOCUS T25 CORE SPEED :

- Core Speed
  • Focus T25 nasıl bir şey? benziyor mu Insanity ye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Focus T25 nasıl bir şey? benziyor mu Insanity ye?

Hocam egzersizler 25 dakikayı geçmiyor ve dinlenmek yok. Alpha ve Beta olarak ayrılıyor ilk önce Alpha (heralde 1 ay falan) sonra Beta'ya geçiliyor

ŞÖYLE bir konu açtım forumda
  • 3. günüm 1 gün arayla yapıyorum çünkü kasları gerçekten yoruyor

bütün vücüdumun çalıştığını hissediyorum ayrıca çok terletiyo

ilk haftayı atıp biraz ağrılardan kurtulursam seriye devam
  • Programı incelemedim ama benim fikrim şu yönde olacak.Kilo vermek için insanity yapan devam etsin.İdeal kiloya ulaştıktan sonra günde 25 dk lık bu program fit kalmak ve sağlık açısından gayet makul gözüküyor.Hemde insanı sıkmaz.Sanırım uzun soluklu da bir program bence bu açıdan güzel bir tamamlayıcı olur.Ama bundan önce hybrid yada Asylum yapacağım.
  • Bana Torrent Link Pm Atabilirseniz Çok İyi Olur :)
  • Arkadaşlar ben bunu indirdim çalışma programını buldum ama bazı sitelerde çok fazlalığınız varsa yapın diyorlar.Benim kilom 65 ama neredeyse 10 kilo yağ var vücudumda ve çoğu göbekte.Bunu sonuna kadar mı yapayım 1 ay falan mı?Çünkü çok kilo verirsem bir daha alamam ben.Ya da başka bir program mı önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailak

Arkadaşlar ben bunu indirdim çalışma programını buldum ama bazı sitelerde çok fazlalığınız varsa yapın diyorlar.Benim kilom 65 ama neredeyse 10 kilo yağ var vücudumda ve çoğu göbekte.Bunu sonuna kadar mı yapayım 1 ay falan mı?Çünkü çok kilo verirsem bir daha alamam ben.Ya da başka bir program mı önerirsiniz?

Çok kilon yoksa p90x yap.Daha yoğun kas antremanı var.
    Ekleme: P90x bazı ekipmanlar gerektiriyor.Yok ben insanity yapıcam dersen iyi şekilde beslenmelisin.Tabi bu abur cubur ye anlamına gelmiyor sağlıklı ve iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkesuyurken -- 7 Temmuz 2013; 14:15:25 >
  • Beyler ben buna yarın başlamak istiyorum ama tamda ramazan ayına geldi nasıl ayarlıyabiliriz

• 3. haftaya başladık bakalım 2. fit test sonuçları:

1--120
    2--63
    3--100
    4--40
    5--13
    6--20
    7--30
    8--60
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepless_darkpast

quote:

Orijinalden alıntı: ismailak

Arkadaşlar ben bunu indirdim çalışma programını buldum ama bazı sitelerde çok fazlalığınız varsa yapın diyorlar.Benim kilom 65 ama neredeyse 10 kilo yağ var vücudumda ve çoğu göbekte.Bunu sonuna kadar mı yapayım 1 ay falan mı?Çünkü çok kilo verirsem bir daha alamam ben.Ya da başka bir program mı önerirsiniz?

Çok kilon yoksa p90x yap.Daha yoğun kas antremanı var.
    Ekleme: P90x bazı ekipmanlar gerektiriyor.Yok ben insanity yapıcam dersen iyi şekilde beslenmelisin.Tabi bu abur cubur ye anlamına gelmiyor sağlıklı ve iyi...

Ben aynı kilomda kalmak istiyorum sadece yağlarım sıkılaşsın diye bir şey oluyorsa p90x'i mi yapayım.

• Herkese selamlar;

Konunun tamamını okuyamadığım için uygulamış veya uygulayan arkadaşlara sorum var. Programın kilo verdirdiğine şüphe yok en nihayetinde egzersiz yapıyorsunuz, yalnız benim merak ettiğim nokta şu; Bu program düzgün bir biçimde uygulanırsa ve iyi bir beslenme alışkanlığı elde edinilirse 2. ayın sonunda ortalama ne kadar kilo veriliyor? Bununla birlikte program tamamlanmamışken örneğin 2. haftasında iyi bir kilo kaybı oluyor mu? Çünkü bu büyük bir motivasyon kaynağı oluyor.

Cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Şekeri, ekmeği, hamur işlerini kes. Bisiklet, yüzme, koşu bandı veya açık havada koşu gibi bir kardiyo antremanı yap haftanın altı günü. Insanity denen program gerçekten zor ve her bünye kaldırmaz. Dediklerimi yap, 3 ayda ciddi sonuçlar alırsın.

Not: Fazla kilolu olduğunu düşünerek yazdığım bir tavsiyedir, kilona, boyuna, yaşına göre değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtezacan

Şekeri, ekmeği, hamur işlerini kes. Bisiklet, yüzme, koşu bandı veya açık havada koşu gibi bir kardiyo antremanı yap haftanın altı günü. Insanity denen program gerçekten zor ve her bünye kaldırmaz. Dediklerimi yap, 3 ayda ciddi sonuçlar alırsın.

Not: Fazla kilolu olduğunu düşünerek yazdığım bir tavsiyedir, kilona, boyuna, yaşına göre değişir.

kilolu bir insan haftanın 6 günü 45 dk kardio yaparsa gayet faydalı olur ama 2. haftadan sakatlanırsınız en fazla 4 gün yapılmalı bence.Birgün dinlenmek şart.
  • Fazla zorlarsa sakatlık baş gösterebilir, katılıyorum.

Rafine şeker vücut için en büyük düşmanların başında. Sadece yemeklerine dikkat edip düzenli yürüse bile (günlük yürüdüğü yolları farklı yollardan uzatarak da başlasa uygundur) fazla kilolu biri için başlangıç olarak yeterli olacaktır. Sakatlık riskinden de uzak kalır.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.