Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sen kılo verıyorsun bunu duzgun yapıp sonuca gıden ınsanlar fıt oluyor ıkısı arasında daglar kadar fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

sen kılo verıyorsun bunu duzgun yapıp sonuca gıden ınsanlar fıt oluyor ıkısı arasında daglar kadar fark var

hocam onu geçtim düzgün bir program dışında verilen kilolar yağ bazlı olmuyorki adam vucüdtaki suyu atıyor kilo verdiğini sanıyor ilk bir ay yakılması gereken yağlanmalar var onların yakılması gerek.vucüdün şekle girmesiyse ayrı bir olay tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmanku -- 12 Haziran 2014; 11:16:33 >
  • quote:

Parkta birsuru spor aleti var.Bel incetici bacak kasi icin,kol kasi icin,mekik icin sepha,birde barfiks bari var.Kosunun hemen ardindan yap bakalim sonra konus arkadasim.Bilip bilmeden konusuyorsunuz.Arastirin az gozunuzu seveyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

quote:

hocam onu geçtim düzgün bir program dışında verilen kilolar yağ bazlı olmuyorki adam vucüdtaki suyu atıyor kilo verdiğini sanıyor ilk bir ay yakılması gereken yağlanmalar var onların yakılması gerek.vucüdün şekle girmesiyse ayrı bir olay tabi.

Diyete gerek yok.Sadece un,tuz,seker tuketmiyorum.Ekmek ceyrek.O kadar diyet listem felan yok.

• mzkrcnt M kullanıcısına yanıt
    fıt olmak nedemek sen once onu arastır sonra konusuruz

yukarıda sadece kosmaktan bahsedıyordun sımdı bırsuru seyıde araya sıkıstırmıssın ama sen once dedıgım gıbı fıt olmak nedemek onu arastır
  • quote:

fıt olmak nedemek sen once onu arastır sonra konusuruz

yukarıda sadece kosmaktan bahsedıyordun sımdı bırsuru seyıde araya sıkıstırmıssın ama sen once dedıgım gıbı fıt olmak nedemek onu arastır

Asıl sen araştır son gel burda konusuruz.İnanmıyorsan gel parka sabahları spor yapalım :)
  • mzkrcnt M kullanıcısına yanıt
    laf anlatamıyorum sanırım cocuk gıbı bır yarıs ıcıne gırmıssın dedıgım gıbı bır arastır sonra konusuruz
  • quote:

laf anlatamıyorum sanırım cocuk gıbı bır yarıs ıcıne gırmıssın dedıgım gıbı bır arastır sonra konusuruz

Arkadaşım kim yarış içine giriyor.Sen çok bilmiş gibi konuşuyorsun.Ben ne yaptıklarımı anlattım.Sen geldin atladın hemen.Fit olmakta sanırım vücudun zinde olması,sağlıklı olması gibi birşey galiba.
  • Benim soru arada kaynamış arkadaşlar.
  • cuğcuğcuğ C kullanıcısına yanıt
    ılkının sonunda cok kolay degıl o kasların belırgın olması bırde kac gun ara verdıgıne baglı olarak degısır sordugun sorunun cevabı zaten basındaymıssın en bastan baslayıp sıkı bır sekılde calısırsan aldıgın sonuclar senıde memnun edecektır
  • Ağrılarım var yapamıyorum edemiyorum diyen arkadaşlar olmuş.

Programa başladığım ilk 2 günden sonra 2 gün net olarak söylüyorum yürüyemedim.

Kendimi toparladıktan sonra devam ettim şuan 6.gündeyim ve 1 kilo vermişim. Ki o toparlanma evresinde bira viski falan da içmiştim. Yanında yağlı yediğim de oldu hatta döner ekmek patso falan da yemiştim. Ona rağmen şuan 1 kilo vermişim.

Ve kendimi çok daha iyi hissediyorum yüzüm terliyor küçülüyor hantallığı atmaya başladım. 2-3 hafta evveline kadar durmadan 2 dakika zor koşan biriydim. Koşuyu kilo vermek için yapıyordum dışarda koştuğum için yorulup eve dönüyordum ama bu spor öyle değil keşke daha önce başlasaymışım.

Şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca hareketleri yapamıyorsanız moral bozmanıza gerek yok ordakilere bakıp kendinizle kıyaslamayın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzkrcnt

60 gun kos bundan daha iyi sonuc alirsin.Gereksiz

Ben sana sonucu yazayım kardeşim.

Geçen sene 66 günlük koşu programıyla 11 kg verdim. Aynı yemek düzeniyle bu programı uygulayarak 14 kg verdim. Üstelik vücutta müthiş bir sıkılaşma oluştu.
  • 2 haftam kaldı ve bu bıttıgı zaman p90x e baslamaya karar verdım barfıks barı yok onun yerıne dırenc lastiği ıle yapacagım hareketlerı hayırlısı bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 14 Haziran 2014; 14:57:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigiter Blaszczykowski

quote:

Geçen sene 66 günlük koşu programıyla 11 kg verdim. Aynı yemek düzeniyle bu programı uygulayarak 14 kg verdim. Üstelik vücutta müthiş bir sıkılaşma oluştu.

Iyi guzel soyluyorsunuz.Konuda ki videoda pek birsey goremedim ben.Isinma gibi hareketler yapiyor.Yogunluk olarak bacak calisiyor.

• quote:

quote:

quote:

Iyi guzel soyluyorsunuz.Konuda ki videoda pek birsey goremedim ben.Isinma gibi hareketler yapiyor.Yogunluk olarak bacak calisiyor.

Bende senin gibi düşünüyordum fakat programa başladıktan sonra kesinlikle böyle olmadığını gördüm. Hayatımda bu kadar terleten bir spor programı daha görmedim. Deneyip görmeni tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende senin gibi düşünüyordum fakat programa başladıktan sonra kesinlikle böyle olmadığını gördüm. Hayatımda bu kadar terleten bir spor programı daha görmedim. Deneyip görmeni tavsiye ederim.

Eminim guzel ve yorucudur.Belki de denerim ama kosmadan vazgecemem.Sabah sabah temiz hava o kadar guzel oluyor ki.

• Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Cevabın icin teşekkür ederim zaten öle cok kilo derdim yok sıkılaşmam lazım şimdilik 4 lü baklava belirgenleşmeye başladı belim 77 cm son soru olarakda kalçanın küçülmesine yardımcı olurmu bu program kalçamdan dolayı cok problemliyim 96 cm ölçmüştüm hatta
    yardımcı oluyor emın olabılırsın
  • Baslamayi dusunuyorum link falan atarmisiniz bulamadim da

mekik çekecek gibi şeklinde yat, ellerini kalçalarının yanına koy ve yukarı aşağı şeklinde kaldır tekrarı sen belirle 20 den aşağıda inme yanmaları hissedeceksin, proğram bittikten sonra 50-60 tane yapıyorum (179 boy 85 kiloyum)
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.