Şimdi Ara

İnsanın kötülüğünü isteyen akrabalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amcanın 8. Sınıfa giden oğluyla seni karşılaştırması ve sözlüsüne 100 verdiler diye övünmesi IQ’sunun eksili hanelerde olduğunu ispatlıyor zaten. Çok takma kafana. Babana da durumu iyice açıkla, amcam böyle böyle senş dolduruyor falan diye. Gerekiyorsa da kalp kır. Zaten sana senden başka kimse yardımcı olmayacak. O beyin ile bağlantısı olmayan kalbi kırmanın bir götürüsü olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: ein ausländer

Amcanın 8. Sınıfa giden oğluyla seni karşılaştırması ve sözlüsüne 100 verdiler diye övünmesi IQ’sunun eksili hanelerde olduğunu ispatlıyor zaten. Çok takma kafana. Babana da durumu iyice açıkla, amcam böyle böyle senş dolduruyor falan diye. Gerekiyorsa da kalp kır. Zaten sana senden başka kimse yardımcı olmayacak. O beyin ile bağlantısı olmayan kalbi kırmanın bir götürüsü olmaz.

Hocam suç babamda zaten o yüzü babam veriyor onlar attıkça babam onları destekliyor yukarda da yazdım benim doğru larım babama yanlış , onların yanlışları babama doğru gelir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doyourenouncesatan -- 14 Temmuz 2021; 19:14:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akrabaların genel işlevi budur hocam  Dolduruşa getirmek, karşılaştırma yapmak, özgüven kırmak, küçük düşürmeye çalışmak.

Akrabalarım ile pek samimiyetim olmadığı için böyle şeyleri çok yaşamadım ama bence yaşayanlar da çok takmasın. Onlara başarınız ile cevap verirsiniz ileride.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-45D1DBC07

Akrabaların genel işlevi budur hocam  Dolduruşa getirmek, karşılaştırma yapmak, özgüven kırmak, küçük düşürmeye çalışmak.

Akrabalarım ile pek samimiyetim olmadığı için böyle şeyleri çok yaşamadım ama bence yaşayanlar da çok takmasın. Onlara başarınız ile cevap verirsiniz ileride.

İnşallah sevgili hocam dileğim bu yönde umarım başarımla şaşırtırım çünkü hayatınızda görebileceğiniz en kötü akrabalara sahibim

Orijinalden alıntı: Mülkiyeli06

Kafana takma, insanoğlu maalesef böyle. Kendi kararlarını kendin belirle çünkü ileride pişman olmayasın. Her şey gönlünüzce olsun, hayırlı günler.

Çok teşekkür ederim hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sizin başarınıza anne babanızdan başka kimse içten gerçekten samimiyetle sevinmez sevinemez arkadaşlar.Buna tüm akrabalar ve en yakın arkadaşlarda dahil.Çünkü her ne kadar sevinmiş gibi gözükselerde icten içe kendileriyle ya da kendi evlatlarıyla kıyaslarlar insanoglunun dogasında var bu.Ama ana baba başka Allah onları başımızdan eksik etmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.