Şimdi Ara

İnşallah trump gitmez (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hala Abd nin başına geçenin yönettiğini zannedenler var : )

Abd başkanı sadece maşadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Yerine gelecek olan isim mike pence. Dünyayı cehenneme çevirecek olan bu herif. trump dan yüz kat daha tehlikeli.Bu arada trump ı mahkeme kararı ile indiremezler, böyle bir karar alındığın da abd de iç savaş senaryoları devreye girecek. trumpa büyük ihtimalle suikast düzenlenecek, yerine büyük şeytan mike pence geçecek, sonrası cehennem.

• Abd daha en az 300 yil super guc.nufuslar degisiyo beyler almanyaya giden sudanli asla ben almanim demez almanligi kabul etmez ama tarihsel yapisindan dolayi amerikaya kim gitse vatandasligi aldiktan sonra gogsunu gere gere ben amerikaliyim diyor.ab,rusya,çin yaslaniyor buna biz Türklerde dahiliz ama bu saydiklarimda etnik azinliklarda entegrasyon sorunu var abd nin ve kanadanin ise boyle bir sorunu yok abd de sadece muslumanlar entegre olamiyor onlarinda sayisi az zaten guney amerikali katolik gocmenler abd nufusunda oranlarini arttirdikca musluman goc.enleri kesinlikle orda tutmazlar tekme tokat kovarlar yani abd kendine degeni kendinden yapan dev bir bunye bu ozelligi yikilmasini onluyor bak ruayaya 700 senedir ayni yerde yasayan tatarlar bile ilk firsatta rusyayi birakir bagimsizlik ister ama abd de o kadar etnik azinlik olmasina ragmen bagimsizlim isteyen yok herkes amerikan bayragini gordunmu gozleri doluyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • N.M.Türk05 kullanıcısına yanıt
    Yıkabilecek kelimesi tek başına biraz anlam dışı evet , amerikanın işi bitti artık çökecek bitecek diyemeyiz zaten .

Oradaki idari sistem ve halk bilinci çok farklı direkt bir çöküş imkansiza yakın . Ama dünyadaki amerikan hegemonyası, abd yi abd yapan o etkinlik o güç artık yok. Neredeyse bütün ülkeler artık abd den bıkkın ve restine rest modundalar . Buna avrupa da dahil . Bunu başlatan da trump oldu .

Ekonomik büyümesi zaten beklenen birşeydi.Ama ne kadar uzun süreli ve kalıcı olacağını birlikte izleyip göreceğiz . Alt kesim dışında bu adamdan memnun olan pek de yok . Bu da tamamen ekonomik sebeplerden .

Benim şahsi fikrim çok çalkantılı bir sürece girecekleri yönünde , ve de kolay kolay çıkamayacaklar. Bunu ben dahi göreceğim diye düşünüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgw7 -- 23 Ağustos 2018; 23:17:50 >
  • Trump itini zerre gunahim kadar sevmem. Ama abdnin gorup gorebilecegi tek dobra adamdir. Abd kurulusundan itibaren hep iki yuzlu bir politika izlemistir, ornegin israil filistine bomba atarken araplarin yaninda veya filistinin yaninda olan ulkelerle birlikteyken israili fircalar, ama arka taraftanda israilin yanina gider senin arkandayim der. Bu tarihleri boyunca hep boyle olmustur.

Ama trump hicbir devleti ve bireyi umursamadan nasil istiyorsa oyle davraniyor, kendi ulkesinin somurulmesine karsi koymaya calisiyor, cok guclu dedigimiz abd de bile ithal urunler fazlasiyla var, bu adam kendi ulkesindeki is adamlarina hammaddesine topragina sahip cikmaya calisiyor. Ve gerekirse restini cekiyor. Dunya boyle bir adama hazir degil, bakin arka bahcesi ab ye bile oto icin ek gumruk vergisi koydu. Adam kralini tanimiyor. O yuzden adami indirmeye calisiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.