Bildirim
İnşaat müh mi fizyoterapistlik mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
inşaat -
Hadi ya hiç mi fikri olan yok
Babada inşaat işinde varsa inşaat oku derim. Mok gibi para yaparsın. Vallahi -
Kangal alir
(Sacma bir soru)
quote:
Orijinalden alıntı: questioner
Babada inşaat işinde varsa inşaat oku derim. Mok gibi para yaparsın. Vallahi
Baba polis dayı jeoloji mühendisi ben inşaat mühendisi olacağım muhtemelen.
İnşaatta şirket imkanım var diyorsun. Ben olsam inşaat derdim. Eğer dayımın şirketi var demeseydin arada kalmak mantıklıydı ama bu durumda değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPlayboy -- 11 Mayıs 2017; 14:10:48 >
quote:
Orijinalden alıntı: LazPlayboy
İnşaatta şirket imkanım var diyorsun. Ben olsam inşaat derdim. Eğer dayımın şirketi var demeseydin arada kalmak mantıklıydı ama bu durumda değil.
Aslında dayım seçenek sunuyor. Mimar ve inşaat müh benim işime yarar diyor. Ama aileyle ye iç iş yapma sözüde beni biraz dürtüklüyor. Yani 2k ile başlayacam ama ne kadar yükselebileceğim belli değil. Diğeri devlette kafa rahat ama devlete girebilmek için de sınavları vs var. Benim kafamda yazılım mühendisliği vardı. Şuan herşey birbirine girdi. Yazılım okusam işsiz kalma ihtimalim çok yüksek. İnşaat yine mühendislik olduğundan biraz daha ılımlıyım.
İnşaat. 1 imzaya 3k tl alan inşaat mühendisi gördüğümden... (aynı işi 5-10kya yapan bile var...)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X