Şimdi Ara

INJUSTICE:GODS AMONG US MOBİL OYUNCULARI KLÜBÜ[ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
5.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar injustice in mobil versiyonunu oynayanlar için böyle bir buluşma konusu açtım.Şuan online da top %10 dayım.Sorularınızı cevaplayabilirim ya da burda genel olarak oyunu tartışabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Bende yeni başladım bu oyuna acaba nasıl ilerlemeliyim anlatırmısınız biraz mesela söyle benm 3 tane silverim var ama bazı bölümleri geçemiyorum para kasıp altın mı almalıyım levelmi kasmalıyım yada karakterlerimi gearlarla desteklemelimiyim?Şimdiden Teşekkürler.
  • BatmanAssasin kullanıcısına yanıt
    Dostum su an yapacagin en mantikli sey biraz para biriktirip starter packi almalisin.Daha sonra para biriktirip 75.000 lik special gold packlerle diledigin gibi takim kuracaksin sahsen benim iki alternatif gold takimim var.Bunun gibi gerekli gordugun kadar hero aldiktan sonra onlari gelistir.Challengelari kazandikca zaten guzel karakterler gelir.Online battlelar falan derken artik o saatten sonra yolunuzu cizersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Köse İmam

Dostum su an yapacagin en mantikli sey biraz para biriktirip starter packi almalisin.Daha sonra para biriktirip 75.000 lik special gold packlerle diledigin gibi takim kuracaksin sahsen benim iki alternatif gold takimim var.Bunun gibi gerekli gordugun kadar hero aldiktan sonra onlari gelistir.Challengelari kazandikca zaten guzel karakterler gelir.Online battlelar falan derken artik o saatten sonra yolunuzu cizersiniz.

Teşekkürler bu konuda aktif olmak isterim sizinle beraber
  • BatmanAssasin kullanıcısına yanıt
    Dostum ben bir sure oyuna giremeyebilirim ama her turlu yardima hazirim.

• freedom sayesinde sınırsız para, gold hilesi yapınca oyunun tüm heyecanı kaçtı sildim. superman batman falan tüm karakterleri almıştım falan bi eğlencesi kalmadı. marvel contest of champions yükledim.

özet: hile oyun zevkini öldürüyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

freedom sayesinde sınırsız para, gold hilesi yapınca oyunun tüm heyecanı kaçtı sildim. superman batman falan tüm karakterleri almıştım falan bi eğlencesi kalmadı. marvel contest of champions yükledim.

Bende hile yapmayı düşünüyordum.Bu yorumunuz ne kadar gereksiz olduğunu hatırlattığı için size teşekkür ederim.
  • Bende son sayfaya gelmiştim sonra bıktım para hilesi gear taşı hilesi yaptım bütün karekterleri aldım elite 7 yaptım hepsine seviye hilesi yaptım oyunu bitirdim sonra bıraktım oynamayı zaten karakter seçene kadar oyundan atıyodu hele wonder womanı fln almak imkansızdı
  • Bende 1 aydır oynuyorum haftada 2 - 3 kere açtım Gear vs uğraşmadım ne işe yarıyorda hala çözemedim 10 adet 75 k pakettlerden açtım takımımı kurdum ama oyunun sondan bi önceki bölümlerinde takıldım geçilmiyor para yada hile lazım sanırım :///// takım Shazam Elt 1 - ınsgrncy,Batman elt 1 - ve Batman Beyond var sadece online oynar oldum bölüm geçilmiyor :I
  • quote:

freedom sayesinde sınırsız para, gold hilesi yapınca oyunun tüm heyecanı kaçtı sildim. superman batman falan tüm karakterleri almıştım falan bi eğlencesi kalmadı. marvel contest of champions yükledim.

Dostum hilenin nerden nasil yapildigini yazabilir misin ya rica etsem.
    Oyuna fena sardim, şu charge nin dolmasini bekliyom ama hep ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ipekhayalet

quote:

freedom isimli bi program var fakat kullanmak için root gerekli. o uygulamayı yüklüyon sonra uygulamada uygulama içi satınalma bulunan oyunlar uygulamalar listeleniyor oradan oyuna giriyosun oyuniçi satınalmayı yapıyorsun ama para senin kartından çekilmiyor freecard diye bişeyden çekiyomuş gibi görünüyor.

• quote:

quote:

quote:

freedom isimli bi program var fakat kullanmak için root gerekli. o uygulamayı yüklüyon sonra uygulamada uygulama içi satınalma bulunan oyunlar uygulamalar listeleniyor oradan oyuna giriyosun oyuniçi satınalmayı yapıyorsun ama para senin kartından çekilmiyor freecard diye bişeyden çekiyomuş gibi görünüyor.

anladım dostum teşekkürler. root olayından hiç anlamam ama araştırayım onuda bi. zaten garantisi bitiyor telin 2 3 aya.

• root garantiyi etkilemez. garantiye yollamadan önce rootu kaldırman yeterli.

telefonun markası modeli ne? çoğu model için tek tuşla root imkanı var programlarla. hiç bişey yapmıyon telefonu bağlıyosun pcye tek tuşla telefon root oluyo.
  • quote:

root garantiyi etkilemez. garantiye yollamadan önce rootu kaldırman yeterli.

telefonun markası modeli ne? çoğu model için tek tuşla root imkanı var programlarla. hiç bişey yapmıyon telefonu bağlıyosun pcye tek tuşla telefon root oluyo.

telefon lg g2 hocam. aldığımdan beridir hiçbir şey yapmadım anlamadığımdan olayları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 5 Haziran 2015; 0:46:30 >
  • quote:

quote:

root garantiyi etkilemez. garantiye yollamadan önce rootu kaldırman yeterli.

telefon lg g2 hocam. aldığımdan beridir hiçbir şey yapmadım anlamadığımdan olayları.

benim telefon xperia z kingroot diye bişey var onunla çok kolay root yapılıyor lg g2 de olur mu bilmem araştır istersen. g2 başlığına falan bak orada bilgi verir kullananlar. root harbiden müthiş bi nimet. greenify, titanium backup, freedom, xposed modülleri falan çok faydası var.

not:
    greenify: telefonun batarya ömrüne inanılmaz katkısı olan bi uygulama
    titanıum backup: harika bi yedekleme uygulaması
    xposed modülleri ile de telefonu aklına gelebilecek her şekilde özelleştirebiliyon performansınıı arttırabiliyon.

• kvothe6 kullanıcısına yanıt
    LG konusundanki adımları takip edip root'ladım telefonu hocam. Freedom uygulamasını indirdim bide gamekiller diye programda indirdim bi yerde gordumde. Freedom dan oyuna girip parayi hallettim ama şu charge olayi var ya savas yapmak icin bekliyom hep dolmasını. Onun cozumu var mi acaba, yapabilcegimiz?
     INJUSTICE:GODS AMONG US MOBİL OYUNCULARI KLÜBÜ[ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusticeLeague -- 5 Haziran 2015; 12:20:42 >
  • hocam o konuda pek bilgim yok zaten ben injustice çok oynamadım marvel contest of champions'a sarınca injustice i bırakmıştım.

bu arada freedom her oyunda çalışmaz çalışmayınca şaşırma. mesela clash of clansta çalışmıyor, marvel contest of championsta çalışmıyor vs.
  • Enerji sorunu çok basit, tarihi ileri alarak halledebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: silici_kawa

Enerji sorunu çok basit, tarihi ileri alarak halledebilirsin

İphone da olmuyor mu acaba tarihi ileri alıyorum ama olmuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.