Şimdi Ara

İninal Plus Hata Veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba ininal mobil uygulamasında şöyle bir sorun yaşıyorum ininal hesabımı plus a yükseltmek istiyorum bu sayede hem para yükleme limitim hemde çekme limitim artacak . Bu işlemde sadece mobil uygulama üzerinden yapılıyor . Mobil uygulamaya giriyorum plus a yükseltme seçeneğine basıyorum ve “ bir hata oluştu lütfen daha sonra tekrar deneyiniz yazıyor “ tam 4 gündür aynı şekilde deniyorum fakat hiçbir sonuç elde edemedim 3 adet farklı telefondan denememe rağmen onlardada aynı sorunla karşılaştım . İninal müşteri hizmetlerini aradım ve bu konu hakkında bana dedikleri şey uygulamayı silip birdaha yükleyin . 4 gün içinde belkide 10 defadan fazla uygulamayan silip yüklemişimdir fakat yine herhangi bir çözüm elde edemedim. En son çare olarak ininal destek mail adresine bi mail attım ve sorunumu ilettim 4 gündür onlardanda cevap bekliyordum bu gün mesaj attılar ve size dönüş yapacağız dediler fakat herhangi bir çözüm sunacaklarını sanmıyorum . Aranızda böyle bir sorun yaşayan oldumu. Çözebildiyse nasıl çözdü. Aydınlatırsanız sevinirim

İninal Plus Hata Veriyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İninal Plus Hata Veriyor

İninal Plus, Türkiye'de yaygın olarak kullanılan bir ön ödemeli karttır. Ancak, bazı kullanıcılar "İninal Plus hata veriyor" şikayetinde bulunabilir. Bu hata mesajı çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.

İninal Plus hatasıyla karşılaştığında yapılması gereken ilk şey, sistemin geçici bir arıza yaşayıp yaşamadığını kontrol etmektir. İninal'ın resmi web sitesini veya sosyal medya hesaplarını ziyaret ederek güncellemeleri takip edebilirsin.

Sistemde bir sorun yoksa, İninal Plus hesabınla ilgili sorunları kontrol etmelisin. Kartının süresi dolmuş veya hesabın askıya alınmış olabilir. Bu bilgileri İninal müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek doğrulayabilirsin.

Ayrıca, kullandığın cihazın İninal Plus uygulamasıyla uyumlu olup olmadığını kontrol etmelisin. Uygulamanın en son sürümünü kullandığından emin ol.

İninal Plus hata mesajıyla karşılaşmaya devam ediyorsan, daha fazla destek için İninal müşteri hizmetlerine ulaşabilirsin. Hesabınla ilgili sorunları gidermek veya teknik destek almak için sana yardımcı olabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dostum aynı sorunu ben de yaşıyorum, bir çözüm bulabildin mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iTunes (2) hata kodu nedir yahu ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.