Şimdi Ara

İninal Kart Hakkında Her Şey! (SSS) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.588
Cevap
193
Favori
541.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ptt ye gidip ne diyeyim ön ödemeli kart almak istiyorum mu diyeyim direk ininal mı diyeyim ? burda pek kafası basmazda milletin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

beyler ptt ye gidip ne diyeyim ön ödemeli kart almak istiyorum mu diyeyim direk ininal mı diyeyim ? burda pek kafası basmazda milletin

Ben ilk ininal diyince anlamadılar, sonra internetten alışveriş için bir kart satıyormuşsunuz diyince anladılar
  • quote:

beyler ptt ye gidip ne diyeyim ön ödemeli kart almak istiyorum mu diyeyim direk ininal mı diyeyim ? burda pek kafası basmazda milletin

Ben de söylerken çekinmedim değil Kadıköy'deki ptt den almıştım kadın ilk başta anlamadı ama sonra düştü jeton içeren getirdi. İninal kart alacaktım dedim.
  • Üşenmesem bende gidip alıcam. bide niyetliyken zor oluyor pttde 5 de kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.M.Tec -- 9 Temmuz 2013; 19:17:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

quote:

Ben de söylerken çekinmedim değil Kadıköy'deki ptt den almıştım kadın ilk başta anlamadı ama sonra düştü jeton içeren getirdi. İninal kart alacaktım dedim.

Ön ödemeli dedim anlamadı, oyun kartı var ininal dedi bende evet o dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma

quote:

Orijinalden alıntı: burakc1907

Peki bu ininal kartı paypala tanıtan arkadaşlar,paypala kartın numarasını girdikten sonra 4 haneli bir kod gönderiyor normalde kredi kartlarında extre görülebiliyor o kod siz ininal kartla nasıl öğrendiniz?

Kart hareketlerinde gözüküyor o kod bu sabah yaptım

Eyvallah hocam
  • Aldım bugün. Bununla markette falan da alışveriş yapılıyormuş galiba? Sadece online sanıyordum ben
  • Peki beyler her subede kart olmuyor ama her subeden karta para yukletebiliyormuyuz?Mesela kirikkale migrosta yoktu karttan ama kasiyer yukleme yapti.Simdi bizim burdaki ptt'de yukleme yaparlarmi?

• beyler nereden aldınız çekmeköy pttye gelmemiş kadıköye falan mı gidip alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Peki beyler her subede kart olmuyor ama her subeden karta para yukletebiliyormuyuz?Mesela kirikkale migrosta yoktu karttan ama kasiyer yukleme yapti.Simdi bizim burdaki ptt'de yukleme yaparlarmi?

Aslında bu konuya falan gerek yok. Herşey ininal.com adresinde yazıyor. Sitede nereden alabilirim diye bi bölüm var. Ordan bulunduğun ili ve ilçeyi seç. Sonra liste halinde nerelerde bulabileceğin çıkacak. Ayrıca her ptt şubesinden yükleme yapılabilir sanırım. Veya yine o listedeki PTT. subelerinden yükleme yapilabilir.

Ben kullanıyorum gayet memnunum. Kullanışlı bir kart

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Peki beyler her subede kart olmuyor ama her subeden karta para yukletebiliyormuyuz?Mesela kirikkale migrosta yoktu karttan ama kasiyer yukleme yapti.Simdi bizim burdaki ptt'de yukleme yaparlarmi?

Aslında bu konuya falan gerek yok. Herşey ininal.com adresinde yazıyor. Sitede nereden alabilirim diye bi bölüm var. Ordan bulunduğun ili ve ilçeyi seç. Sonra liste halinde nerelerde bulabileceğin çıkacak. Ayrıca her ptt şubesinden yükleme yapılabilir sanırım. Veya yine o listedeki PTT. subelerinden yükleme yapilabilir.

Ben kullanıyorum gayet memnunum. Kullanışlı bir kart

Kar bende var zaten.Dedigim her ptt'den yukleniyormu?O listede cikmayan bir ptt'de yukleniyormu?Cun bizimki orda yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar,

2000 TL' lik kart ömrümün dolmasına 250TL kalmış.
    Bu ömür dolduktan sonra kartı çöpe mi atacağız? Aynı kart üzerinden devam ediliyor mu biliyor musunuz arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenko77

Selamlar,

Bu ömür dolduktan sonra kartı çöpe mi atacağız? Aynı kart üzerinden devam ediliyor mu biliyor musunuz arkadaşlar?

Çöp oluyor yenisini alırsınız.

250 tlnin az bir kısmını bana verebilirsiniz ama :))
  • Mr.Kertenkele kullanıcısına yanıt
    :) O paranın gideceği yer geçen aydan belli hocam. Çoluk çocuk, gıda, akaryakıt vs vs vs...
    Hızlı cevap için teşekkürler. @Mr.Kertenkele
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kertenkele

quote:

Selamlar,

ben simdi anlamadim. karttaki bakiye bitince çop mu oluyor, daha yukleme yapilmiyor mu? bir de; ben karti migrostan alirsam ptt ye odeme yapacak miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: BayAdonis

quote:

quote:

Selamlar,

ben simdi anlamadim. karttaki bakiye bitince çop mu oluyor, daha yukleme yapilmiyor mu? bir de; ben karti migrostan alirsam ptt ye odeme yapacak miyim?

2000 tl ömrü var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar,

2000 tl ömrü var

anladim hocam sagolun 2. sorumu da cevaplarsaniz memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherphus

Geçen gün migrostan 50 TL yüklettim 5 TL aldılar sizden de o kadar alırlar hocam

anladim hocam peki karta atm noktalarindan yukleme yapilabiliyor mu?

• quote:

quote:

quote:

Geçen gün migrostan 50 TL yüklettim 5 TL aldılar sizden de o kadar alırlar hocam

anladim hocam peki karta atm noktalarindan yukleme yapilabiliyor mu?

Hayır migros, tansaş ve pttlerden ama PTTmatikler varmış PTTlerde oradan ücret alınmadan para yatırılabiliyormuş nasıl bir şey bilmiyorum bankamatik gibi galiba.

her ptt'de yatirilabiliyor mu para?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.