Şimdi Ara

### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ### (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
17.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ürünü akşam aldım ve ilk izlenimlerimimi aktarıyorum:

Olumlu yönlerinden bahsetmeye gerek yok çünkü yukarıdaki mesajlarda epey açıklanmış. Gerçekten de olumlu olarak sayılan bütün özellikleri barındırıyor.

İlk olarak gözüme çarpan olumsuz yönleri:
    - Dahili hoparlörü olması güzel fakat ses kalitesi pek iyi değil. Eğer sesin kaliteli olmasını istiyorsanız güzel bir kulaklık alın ve onunla dinleyin derim. Çünkü kulaklığı da orta kalite bi kulaklık.
    - Menüleri bayağı güzel ama diyelim müzik dinlerken diğer menülerde gezmek istiyoruz. Sesi kısıp arttırmak için tekrar müziğin çaldığı yere gelmek zorundasınız. Cihaz üzerinde bulunan + ve - tuşları keşke müzik açıkken her yerde sesi kısıp arttırabilse çok güzel olur.
    - Radyo çekimi fena değil. Fakat cihaz üzerine biraz baskı yaptığınız zaman cızırtı gelmeye başlıyor.
    - Ekranı çok güzel (büyüklüğü vs.) Fakat renk sayısı 16 milyon olsaymış daha iyi olurmuş.

Arkadaşlar cihazın ilk gözüme çarpan olumsuz yönleri bu şekilde. Eğer düzeltilecek olan hataları varsa düzelten yazarsa sevinirim.

Cihaza genel olarak puan vermek gerekirse fiyat/performans açısından 10 üzerinden 8 verebilirim. Genel olarak film izleyecek, müzik dinleyecek veya ara sıra oyun oynayacak kişiler için tavsiye edebilirim. Ama biraz hassas olmak gerekecek gibi. Yok ben öyle cihazı sağa sola atarım ardından hiç bakmam diyorsanız fazla dayanmaz. Hassas olursanız kullanıcı hatası dışında hiçbir sorun olmaz. Kullanıcı hatası olursa da zaten müşteri hizmetleri çok iyi Hüseyin beyle irtibata geçersiniz diye düşünüyorum.

Şimdiden cihazı alan veya alacak arkadaşlara hayırlı olsun...

• Sorularınız bayağı bi fazla ama ben baştan başlayayım cevaplayayım hepsini de elimden geldiğince...
    quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_
    oke... pazartesi hele bir elime geçsin cihaz... duruma göre eksikleri ve versiyonlarla ilgili sorunlarımı aktaracağım. Sanırsam genelde sorun yaşıyanlar 4gblik kullananlar ben 8gblik siparişi verdim... Almışken yüksek kapasiteli almakta yarar var...

Ben şimdiden aklıma takılanları sıralayım.
    1- Bir sey daha. ürüne reset filan diyorsunuz. Şimdi reset çekince cihaz içindeki tüm (8gb içindeki herşey) siliniyor mu?
    2- Prizden şarj için bir aparak mevcutmu yoksa illa pcden şarj etmek mi gerekiyor? (Tatile çıkmak gerektiğinde yanımda pc olmuyorda )
    3- USB transfer hızı nasıl. Örneğin 600mblik bir dosyayı kaç dk'da mp4 playere yükleniyor?
    4- Ekran rengi konusunda bilgi yoktu. Ekran rengi nedir? 64k - 256k - 16.5M hangisi?
    5- Video oynatmada sıkıntı varmı? (donma, kilitlenme)(800mblik bir divx ve 350mblik bir mp4 için)
    6- Mp3'ü 20 saat kesintisiz çalabildiği yazıyor. Hiç test için deneyen olduğumu? 128kb, 160kb ve 196kb için çalma süresi kaç saattir?
    7- Ekran çizilme ile ilgili hiç sorun yaşıyan oldu mu?
    8- Türkçe karakter ile ilgili problem hakkında bilgi alabilirmiyim_?
    Soruları şimdiden sorayım ürün geldiğinde fazla aklımda sorular olmasın yani :))

180YTL'ye 8gblik bir mp3 player için exterm performans beklemiyorum zaten ama yinede performansı gördüğüm kadarı ile beklenenden üstün çıkıyor. (Teknoloji şans işidir kimisine iyisi kimisine kötüsü düşer her ne kadar aynı model olsada)

Hemre kardeş,
    -Öncelikle şunu söyleyeyim genelde sorun yaşayanlar 4gb ben 8lik aldım az sorunlu olur diye düşünüyorsun, 4gb veya 8gb olmasıyla alakası yok ürünün. Sadece hafızasını değiştirir o içeriği farklı değil 4gb alan kişi çok olduğu için durum öyle oluyor.
    -1-Reset atıldığı zaman sadece ürün kapanıp baştan açılır. üründe kalıcı bişey olmaz ve bişey de silinmez. Tıpkı bilgisayara reset attığın gibi.. "Format" değil bak "reset":)
    -2-Prizden ve pc den şarj edebilirsin.. Asıl şarj aletine zaten usb kablosunu takıyorsun.. o kabloyu pc ye de takabiliyosun işte..
    -3-veri transfer hızı güzel.. gayet hızlı ama tam olarak ölçmedim ama bi 4gb flaş bellekten daha hızlı olduğu kesin:)
    -4-tam anlamıyla verisel olarak bilmiyorum ama bi mp4 için bence harika denecek seviyede.. benim telefonum N70 ve bu mp4 ün ekran kalitesi daha iyi gibi..
    -5-video oynatmada hiçbir sıkıntısı yok.. ben şahsen dolu film izledim.. divx de izledim normal vcd formatındakileri de hiçbir sıkıntı yok.. kalite mükemmel denecek seviyede bence..
    -6-mp3 çalma süresini denemedim tam olarak ama deneyecektim en son olmadı.. ama 20 saat olmasa da en az 15saat gidiyor.. ve ses çıkışında ne kullandığın, sesi ne kadar açtığın vs de önemli ama o veriler ortalama ama yakın yani
    -7-ekranda çizilme olmadı bende ama ben ekrandaki laylonu çıkarmadım.. kenarlarını kestim ve yapıştırdım düzgün bi şekilde.. ekranı görmede olumsuz etkisi oluyo ama katlanıyorum.. hem az ışıkta sorun olmuyor.. gün ışığında biraz parlama yapıyo ama:)
    -8-Türkçe karakter ile ilgili sorunu da önceki sayfaları okursan benim mesajlarda falan var.. ben yazdım ordan bak;)
    -son olarak da dediğin gibi mükemmellik aranamaz bu cihazda ama fiyatına göre ve performansına göre mükemmele yakın..

• quote:

Orjinalden alıntı: mfbati
    Arkadaşlar cumartesi günü mavibilgisayar internet sitesinden 4gb lık modelin siparişini vermiştim. Bugün eve gelmiş. Biraz geç oldu ama olsun artık. Bu arada daha cihazı göremedim akşam eve gidince göreceğim.
    Bu arada Hüseyin beyin yazdıklarının hepsi kutudan çıkmış (KALEM dahil).
    Yalnız ilk şarjı veya normal diğer şarj süreleri kaç saat olmalı?
    Prizden ve usb'den şarj edince şarj süreleri farklı oluyor mu?

Öncelikle hayırlı olsun mfbati. İlk şarj için de bi süre falan yok dolu gösterdiği zaman tamamdır:) priz ve usb de yakın sürede dolduruyor galiba..

quote:

Angel26 ingoo/forum'da açtığın konuyu okudum ve gönderdiğin resim ve videoların hepsine baktım.
    Videolarda ingoo Türkçe. Cihazın Türkçe olması için ayrıca birşey mi yüklüyoruz? Yoksa cihazın kendi içinde Türkçe dil desteği var mı?
    Bu arada videolar güzel olmuş eline sağlık.

Evet Türkçe.. şu an seninki Türkçe değil mi? Menü den ayarlara gir orda hakkında'ya bak versiyon kaç yazıyor? bunu bana bildirirsen ve benle iletişime geçersen yardımcı olurum sana Türkçe yaparız cihazı..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ufubo
    yarı yarıya öyle diyebiliriz. bu işlemle tamamen yeni bir arayüz yüklüyoruz cihaza. yani senin dediğin windows xp yüklü bir bilgisayara service pack 3 yüklemek gibi bir olay. benim bahsettiğim rockbox kurulumu ise windowsu kaldırıp, sadece linux yüklemek. yani donanım aynı, ama işletim sistemi tamamen farklı oluyor. bu bayram tatilinde elimden geldiğince incelerim. olursa izlenimlerimi aktarırım size. şimdilik unutalım bunu, ben denedikten sonra olursa ingoo forumundan haber salarız. hatta eğer şu anda ürünlerin satın alındığı şirkete ingoo yazılım için bir ücret ödüyorsa, bu yazılım olmadan alarak fiyatı daha da düşürebilirler. böylece boş gelen ürüne rockbox kurarak belki de dünyada ilk defa bir ürün standart olarak rockbox ile satılır :)

bu arada bu rockbox olayını yaparsan lütfen detaylıbir anlatım yap :D ben biraz sınırların dışına çıkmayı seven biriyimde

Anladım galiba Ufubo kardeş.. dediğimiz gibi ürünle ilgili paylaşımlarıhttp://www.ingoo.com.tr/forum/ başlığı altında yaparsak daha iyi olur..

quote:

Arkadaşlar ürünü akşam aldım ve ilk izlenimlerimimi aktarıyorum:

Olumlu yönlerinden bahsetmeye gerek yok çünkü yukarıdaki mesajlarda epey açıklanmış. Gerçekten de olumlu olarak sayılan bütün özellikleri barındırıyor.

İlk olarak gözüme çarpan olumsuz yönleri:
    - Dahili hoparlörü olması güzel fakat ses kalitesi pek iyi değil. Eğer sesin kaliteli olmasını istiyorsanız güzel bir kulaklık alın ve onunla dinleyin derim. Çünkü kulaklığı da orta kalite bi kulaklık.
    - Menüleri bayağı güzel ama diyelim müzik dinlerken diğer menülerde gezmek istiyoruz. Sesi kısıp arttırmak için tekrar müziğin çaldığı yere gelmek zorundasınız. Cihaz üzerinde bulunan + ve - tuşları keşke müzik açıkken her yerde sesi kısıp arttırabilse çok güzel olur.
    - Radyo çekimi fena değil. Fakat cihaz üzerine biraz baskı yaptığınız zaman cızırtı gelmeye başlıyor.
    - Ekranı çok güzel (büyüklüğü vs.) Fakat renk sayısı 16 milyon olsaymış daha iyi olurmuş.

Arkadaşlar cihazın ilk gözüme çarpan olumsuz yönleri bu şekilde. Eğer düzeltilecek olan hataları varsa düzelten yazarsa sevinirim.

Cihaza genel olarak puan vermek gerekirse fiyat/performans açısından 10 üzerinden 8 verebilirim. Genel olarak film izleyecek, müzik dinleyecek veya ara sıra oyun oynayacak kişiler için tavsiye edebilirim. Ama biraz hassas olmak gerekecek gibi. Yok ben öyle cihazı sağa sola atarım ardından hiç bakmam diyorsanız fazla dayanmaz. Hassas olursanız kullanıcı hatası dışında hiçbir sorun olmaz. Kullanıcı hatası olursa da zaten müşteri hizmetleri çok iyi Hüseyin beyle irtibata geçersiniz diye düşünüyorum.

Şimdiden cihazı alan veya alacak arkadaşlara hayırlı olsun...

-Dahili hoparlörü evet biraz vasat kalıyor ama bi mp4 üzerinde olmasına ve tek olmasına bakılırsa fena değil.. zaten müzik dinlemek için orası çok nadir kullanılır..
    -Bu düşüncene katılmıyorum.. Müzik dinlerken menü de gezerken ses açıp/kapama o tuşlarla olmaması bence daha iyi.. o Vol- ve Vol+ tuşları diğer yerlerde sayfayı aşağı/yukarı kaydırıyor.. bence bu şekilde daha kullanışlı.. sesi kısacağın zaman vs müzik menüsüne gitmek doğru bence..
    -Radyo konusunda doğru olabilirsin ben pek kullanmadım ama fena değil.. benim kullandığım kadarıyla güzel gayet..
    -Ekran da dediğim gibi yani daha iyi olabilirdi ama yine de vasat değil çok güzen bence..
    -Son olarak da dediğin gibi kesinlikle SAĞLAM denilemez cihaza ama artık alıştım Çin Mallarını dikkatli kullanmaya o yüzden çıtı pıtı cihazlar bunlar dikkatli olun KIRILIR;):)

• quote:

teşekkürler... yaw bide bir zımbırtı vardı... ipod kullanıcıları genelde kullanıyordu... naylon gibi birşey üzerine yapıştırıyorsun aletin kendini neredeyse hiç belli etmiyor. cihazın çizilmesini filan önlüyordu. stickerdı ama nasıl bi stickerdi onu hatırlayamadım... bu ürün için böyle zımbırtıyı nereden bulabiliriz. malum cepte ne ararsan oluyor bazen (flash kart, bellek, para, çakmak, anahtar v.s.) ürünü bari biraz hor kullanacak gibiyiz en azından önlemimizi alalımki rahat edelim...

bence sadece müzik menüsündeyken açma kapama olması biraz mantıksız... Şöyle düşünelim, yolculukta cihazı açtık kucağımıza koyduk.. arada bir sesi açmak gerekti her hangi bir menüdeyken sesi açıp kapayabilmemiz daha rahat olur. İlla müzik menüsünde olmaya gerek olmaması lazım. (Gerçi müzik dinlemek için sürekli oradayız şarkıları ileri geri sarma deiştirme gibi işlemleri oradan yapıyoruz...

Son birşey: Ürün için bir özelleşmiş kulaklık mevcut mu? Yani kulaklık modülünden şarkı değiştirme ses açma kapama gibi özellikleri mevcut kulaklık var mı?

Gerçi ürün geldiğinde elimdeki Nokia müzik modülünü takıp bir deneme yapacağım. İnşallah sorun çıkartmadan çalışır böylelikle seyehat esnasında cihaz çantamda kalır ve ben rahatlıkla müzik değiştirebilirim...

Sen de çok şey istiyorsun be Hemre kardeş:) O dediğin olmaz ama.. İmkansız!! Sesi artırıp/azaltırsın kulaklıklı ama şarkı değiştirmek için falan olmaz.. Mesela telefonunu düşün, o kulaklıktan kaç tane kablo geçiyor? bundan sadece 3tane ses kablosu geçiyor.. Anlatamadım galiba pek de umarım anlamışındır beni.......:)

• quote:

anladım anladım :) ne bilim böyle güzel özellikleri olan cihazın böyle bir aparatı vardır satılan diye düşünmüştüm :) şimdi ne bilim böyle seyehatte filan öyle bir cihazı çıkartsam millet görgüsüz gözüyle bakacak filan :D hani olsa ne güzel olurdu yani demi... olsa eminim benden sonra alacak ilk kişi sensin :

Evet olsa güzel olur ama.. Hem ürün yani öyle yolculukta falan hiçkimsenin görgüsüz gözüyle bakacağı bişey değil yani.. Sen hiç çekinme kardeşim çıkar mp4ünü değiştir şarkını

• selam arkadaşlar bende fotoğraflardaki versiyonu siyah temayı istiyorum ayrıca cihazdan cok memnunum bence tek problemi yazı tipi ve şarkılar arası geçişi çok yavaş geçiyor tıkladıktan 2 sn sora gibi acaba bi çözümü varmıdır yada v 1,2 çözermi sorunu yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: angel26

Evet Türkçe.. şu an seninki Türkçe değil mi? Menü den ayarlara gir orda hakkında'ya bak versiyon kaç yazıyor? bunu bana bildirirsen ve benle iletişime geçersen yardımcı olurum sana Türkçe yaparız cihazı..

Cihaz Türkçe olarak geldi. Son sürümünü yüklemişler. Ayrıca angel26 cihaza bakmadan bu soruyu sormuştum ama cihazı ilk açtığımda cevabımı aldım. Yine de teşekkürler. Eğer cihaz programının yeni bir verisyonu çıkarsa bizi de bilgilendirirsen sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihcee
    selam arkadaşlar bende fotoğraflardaki versiyonu siyah temayı istiyorum ayrıca cihazdan cok memnunum bence tek problemi yazı tipi ve şarkılar arası geçişi çok yavaş geçiyor tıkladıktan 2 sn sora gibi acaba bi çözümü varmıdır yada v 1,2 çözermi sorunu yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin

Bu tema sanırım versiyon 1.2 de var.. İstersen yükleyebilirsin o temayı ama artılarını eksilerini öğren de karar ver.. Gerçi tekrar yeni versiyonu da yüklersin sonra da...

-versiyon güncelleme ile ilgili ayrıntılı bilgi ve sorularınız için;
    http://www.ingoo.com.tr/forum/viewtopic.php?f=12&t=16
    Bu tema mı?
     ### INGOO IN-970 HAKKINDA GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİZ ###

quote:

Cihaz Türkçe olarak geldi. Son sürümünü yüklemişler. Ayrıca angel26 cihaza bakmadan bu soruyu sormuştum ama cihazı ilk açtığımda cevabımı aldım. Yine de teşekkürler. Eğer cihaz programının yeni bir verisyonu çıkarsa bizi de bilgilendirirsen sevinirim.

mfbati, cihazla ilgili gelişmeleri burdan duyurmamız zor olur.. Kendi forumumuza gelin orda güncel bilgilerden faydalanırsınız...
    -versiyon güncelleme ile ilgili ayrıntılı bilgi ve sorularınız için;
    http://www.ingoo.com.tr/forum/viewtopic.php?f=12&t=16

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGES38 -- 29 Eylül 2008; 15:28:34 >

• quote:

Angel26 versiyon dosyasıyla ilgili editleme programı mevcut mu? Ben biraz yazılım dilinden anlarım. Nokia cihazımdaki sistem işlemleri ve kodlamalar ile oynayarak bazı kapalı özellikleri ve bazı ayarlamarı değiştirerek daha aktif ve kişileştirilmiş vaziyette kullanabiliyorum (Gerçi son versiyonda sisteme erişim kapalı olduğundan inceleme fırsatım olmadı). O yüzden bu cihazın versiyon dosyasını editleyerek kendime özel bir versiyon çıkartabilirim diye düşünüyorum... Hangi program ile versiyon editlemesi yapabiliriz? bir bilgin varsa program linki yollayabilirsen çok sevinirim...

Dediğin olayı ben de düşündüm ama tam olarak ne programın ismini biliyoruz ne de program var. Ama araştırdıl biraz o konuyu ben de, ve ingoo yetkililerinden o konuda bilgi istedim onlar da araştırıyorlar. ingoo'nun kendi forumunda konu olarak açacağım bi bilgi edinirsek.

• ben bu üründen almayı düşünüyorum fakat bir kaç sorum olacak
    içerisinden çıkan veya int. den indireceğimiz driver vista desteklimi (mavi bilgisayar ın ürün tanıtım kısmında "Windows 2000/XP" yazıyor ve benim sistemim vista)
    hiç güncelleme yapmazsak dili sadece çince mi yoksa ingilizce de varmı
    fps si 25 miş bu yüzden filimler izlenirken problem oluşturuyor mu
    hala kalem olayında problem varmı(yani konun başında sürekli bi kalemimi alamadım muhabbeti vardı)
    ekranı parmağımızla kullanabiliyyormuyuz,
    kılıf vb. var mı?
    (muhtemelen cevaplamışsınızdır benzer soruları fakat 1.ve 3. sayfada göremedim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihyildiz

ben bu üründen almayı düşünüyorum fakat bir kaç sorum olacak
    içerisinden çıkan veya int. den indireceğimiz driver vista desteklimi (mavi bilgisayar ın ürün tanıtım kısmında "Windows 2000/XP" yazıyor ve benim sistemim vista)
    hala kalem olayında problem varmı(yani konun başında sürekli bi kalemimi alamadım muhabbeti vardı)
    kılıf vb. var mı?

Arkadaşım ben INGOO IN-970 ürününü yaklaşık olarak 10 gün önce mavibilgisayar internet sitesinden aldım.

Ürün gayet güzel ve kullanıyorum.
    Sorularına cevap olarak şunları söyleyebilirim:
    İçinden çıkan driver diye birşey yok. Sadece cihazı bilgisayara taktığında normal bir usb flash disk nasıl gözüküyorsa o da o şekilde gözüküyor. Sadece içinde müzik, resim, video vs. gibi klasörler var. Atacağın dosyanın türüne göre klasörün içine atıyorsun. Kolay yani
    Dil olarak Türkçe geliyor. Herhangi bir sorun yok Sadece Türkçe karakterler okunmuyor. Onların yerine çince falan garip bişeyler çıkıyor. Diğer harflerde sorun yok.
    Fps 25 ama bi sorun yok. Güzel bir şekilde izleyebiliyorsun. Ekranın renk kalitesi 256k. İlk önce keşk 16 milyon olsaydı demiştim ama o da sorun değil. Sadece filmde gece karanlığında bir sahne varsa görüntüde biraz dalgalanma oluyor. O da fazla etkilemiyor.
    Kalemi yanında vardı. Cihazın orijinal kalemi değil yalnız. Zaten cihazın orijinal kalemi yok. Onu sağolsun bizim dağıtcılar eklemişler.
    Ekranı parmağınla kullanabiliyorsun ama kalem ile daha güzel kullanılıyor.
    Kılıf olarak da silikon bir kılıf var. Otobüste yolculuk yaparken izleyeceğin zaman kucağına veya önündeki (ismi aklıma gelmedi) çay koyduğun bölüme koyabiliyorsun ve silikon kılıf sayesinde kaymıyor.

• quote:

quote:

kılıf vb. var mı?

Arkadaşım ben INGOO IN-970 ürününü yaklaşık olarak 10 gün önce mavibilgisayar internet sitesinden aldım.

İçinden çıkan driver diye birşey yok. Sadece cihazı bilgisayara taktığında normal bir usb flash disk nasıl gözüküyorsa o da o şekilde gözüküyor. Sadece içinde müzik, resim, video vs. gibi klasörler var. Atacağın dosyanın türüne göre klasörün içine atıyorsun. Kolay yani
    Dil olarak Türkçe geliyor. Herhangi bir sorun yok Sadece Türkçe karakterler okunmuyor. Onların yerine çince falan garip bişeyler çıkıyor. Diğer harflerde sorun yok.
    Fps 25 ama bi sorun yok. Güzel bir şekilde izleyebiliyorsun. Ekranın renk kalitesi 256k. İlk önce keşk 16 milyon olsaydı demiştim ama o da sorun değil. Sadece filmde gece karanlığında bir sahne varsa görüntüde biraz dalgalanma oluyor. O da fazla etkilemiyor.
    Kalemi yanında vardı. Cihazın orijinal kalemi değil yalnız. Zaten cihazın orijinal kalemi yok. Onu sağolsun bizim dağıtcılar eklemişler.
    Kılıf olarak da silikon bir kılıf var. Otobüste yolculuk yaparken izleyeceğin zaman kucağına veya önündeki (ismi aklıma gelmedi) çay koyduğun bölüme koyabiliyorsun ve silikon kılıf sayesinde kaymıyor.

teşekkür ederim

• Bende yorumları okudum ve kuzenim almaya karar verdi. belki bende alabilirim . sony vb. markalara isimlerinden ve garanti servislerinden dolayı gerektiğinden daha fazla para verip durdum. Hüseyin Bey Msn de sağolsun yardımcı oldu. Garanti konusundada forumda gördüğüm kadarıyla gayet ilgili. Umarım ses kalitesi bende hayal kırıklığı yaratmaz..
  • quote:

quote:

quote:

kılıf vb. var mı?

teşekkür ederim

mfbati kardeş gerekli cevabı vermişsin. Foruma girişindeki sorunlardan dolayı da kusura bakma bayram dolayısıyla memleket falan anla lütfen. Sorunun en yakın zamanda çözülecek ve sana ulaşacağım ben.

• quote:

Orjinalden alıntı: weros

Bende yorumları okudum ve kuzenim almaya karar verdi. belki bende alabilirim . sony vb. markalara isimlerinden ve garanti servislerinden dolayı gerektiğinden daha fazla para verip durdum. Hüseyin Bey Msn de sağolsun yardımcı oldu. Garanti konusundada forumda gördüğüm kadarıyla gayet ilgili. Umarım ses kalitesi bende hayal kırıklığı yaratmaz..

Cihazın ses kalitesi iyi değil. Eğer iyi ses sistemi olan mp3 çalar vs. alıştıysan hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Ama hep kulaklıkla dinlersen fazla sorun olmaz diyebilirim.

Bu arada forumun diğer sayfalarında Hüseyin Bey yeni kulaklıklar gelirse mevcut kullanıcılardan bazılarına verilip deneneceğini söylemişti. Eğer olurda yeni kulaklıklar çıkınca deneme imkanım olursa onu da forumda yazarım ve eski kulaklıkla karşılaştırırım.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: weros

Bende yorumları okudum ve kuzenim almaya karar verdi. belki bende alabilirim . sony vb. markalara isimlerinden ve garanti servislerinden dolayı gerektiğinden daha fazla para verip durdum. Hüseyin Bey Msn de sağolsun yardımcı oldu. Garanti konusundada forumda gördüğüm kadarıyla gayet ilgili. Umarım ses kalitesi bende hayal kırıklığı yaratmaz..

Cihazın ses kalitesi iyi değil. Eğer iyi ses sistemi olan mp3 çalar vs. alıştıysan hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Ama hep kulaklıkla dinlersen fazla sorun olmaz diyebilirim.

Bu arada forumun diğer sayfalarında Hüseyin Bey yeni kulaklıklar gelirse mevcut kullanıcılardan bazılarına verilip deneneceğini söylemişti. Eğer olurda yeni kulaklıklar çıkınca deneme imkanım olursa onu da forumda yazarım ve eski kulaklıkla karşılaştırırım.

Ben ses kalitesi kısmında sana katılmıyorum. Benim de evde ses sistemim var ve ben sürekli onda kullandım. Yaklaşık bir ay ve bence süper. Sesde sorun yok. Daha ziyade kullandığınız ses çıkış ürünü önemli. Siz gidip kötü kulaklık/hoparlör vs. takarsanız kötü ses alırsınız. Veya gidip güzel bi kulaklığa veya bi 5+1 ses sistemine takarsanız daha iyi bi kalite ile karşılaşırsınız.

• Mavi bilgisayar antepte varmı beyler bende almak istiorum yoksa angel nerden aldın bana söylersen aga bende almak istiorum bu mavi bilgisayar dediğiniz hangi ilde hocamm??? şmdiden tşkederim SAYGILAR...
  • Mavi bilgisayar antepte varmı beyler bende almak istiorum yoksa angel nerden aldın bana söylersen aga bende almak istiorum bu mavi bilgisayar dediğiniz hangi ilde hocamm??? şmdiden tşkederim SAYGILAR...
  • beyler google dan arattımda bir mavi bilgisayar buldum hangi ilde bilmiorum :S yardımc olursanız sevinirim şmdiden tşkederim SAYGILAR...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.