Şimdi Ara

İngizilce çeviri ve ABD ye en ucuz posta yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. aşağıdaki metinde ne yazıyor? google da baktım ama acaba elimdeki bilgileri mi istiyor yoksa almak istediğim ürünlerin bilgilerini mi istiyor?

ayrıca abd ye bir kargo göndermek istiyorum. bunun için en ucuzu ptt mi?

"Thanks for the email. In order to add the item to your order we will need to 9 digit item number for each of the items. You can obtain the item number by adding the item in the correct size and color to your bag. When you view your bag the item number will be listed underneath the name of the item.

We'll be waiting on your item numbers. "

teşekkürler

• Hocam çevirisi aşağıdadır.

E-postanız için teşekkürler. Ürünü siparişinize dahil etmek için sizin 9 haneli ürün numaranız gerekmektedir. Ürün numarasını, ürünü çantaya doğru boyutta be de doğru renkte ekleyerek alabilirsiniz. Çantanızı görüntülediğinizde ürün numarası, ürünün altında görünecektir.

Ürün numaralarınızı bekleyeceğiz.
  • @kerlonmoura

dostum teşekkürler. demek ki benden yeni almak istediğim ürünlerin bilgilerini istemişler.

şu kargo işini de halletsem güzel olacak.
  • Keşke kargo konusunda da yardımcı olabilseydim ama pek bir bilgim yok hocam, bilgi toplarsam yazarım konuya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlonmoura -- 20 Ağustos 2010; 22:52:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.