Şimdi Ara

İngiltereye gidiyorum(dil kursu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EF ile gidicem ama bazilari EF kotu diyor bazilari iyi diyor karar veremedim . Sehir konsunda da emin degilim 3 hafta kalmayi dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Louiswilliams

EF ile gidicem ama bazilari EF kotu diyor bazilari iyi diyor karar veremedim . Sehir konsunda da emin degilim 3 hafta kalmayi dusunuyorum

Shane Global Hastings i öneririm, pişman olma imkanın yok, harika bir kurs.
    Şehir olarak herşey maddi olanaklarına bağlı, brighton ve hasting diğerlerine daha ucuz ve öğrenci şehirleri. Londraya yaklaştıkça fiyatlar artıyor. Ulaşım çok çok pahalı ülke içerisinde, o yüzden şehri doğru seçmek çok önemli. Merak ettiğin her şeyi sorabilirsin, ihtiyacın olursa özelden telefon numaramı facebook vs verebilirim.
    kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaandogan

quote:

EF ile gidicem ama bazilari EF kotu diyor bazilari iyi diyor karar veremedim . Sehir konsunda da emin degilim 3 hafta kalmayi dusunuyorum

Şehir olarak herşey maddi olanaklarına bağlı, brighton ve hasting diğerlerine daha ucuz ve öğrenci şehirleri. Londraya yaklaştıkça fiyatlar artıyor. Ulaşım çok çok pahalı ülke içerisinde, o yüzden şehri doğru seçmek çok önemli. Merak ettiğin her şeyi sorabilirsin, ihtiyacın olursa özelden telefon numaramı facebook vs verebilirim.
    kolay gelsin

Hocam ilgin icin cok tesekkur ederim, shane globali biliyorum bizim okulda brosurunu dagitmislardi ama sonucta ef dunya geneli bir sirket gercekten kararsiz kaldim
    Sehir konusunda da herkes brington ve bristol diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi louiswilliams09 -- 17 Nisan 2014; 14:17:25 >

• quote:

quote:

quote:

kolay gelsin

Hocam ilgin icin cok tesekkur ederim, shane globali biliyorum bizim okulda brosurunu dagitmislardi ama sonucta ef dunya geneli bir sirket gercekten kararsiz kaldim

abi egitimal.com ve languageinternational.com çok güzel siteler, ordan bulabilirsin. ELA'yı önermem bitek. Shane global hem fiyat olarak iyidir hem de öğretmenler aşırı ilgili. Hakkında kötü tek bir cümle duyamazsın. Brighton'da türk çok fazla türk var ama hastingste o kadar yok, ki bence en önemli şey de bu.

• hangi kursa gidersen git kilit nokta turklerden uzak durman. turkce tek kelime konusmaman. turk lokantasina gitmemen. kendini tamamen orali gibi hissedip, ingilizlerle, britanyalailarla ve diger yabancilarla ingilizce konusman. bnlari yaparsan 1 ayda bulbul gibi konusmaya baslarsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kolay gelsin

abi egitimal.com ve languageinternational.com çok güzel siteler, ordan bulabilirsin. ELA'yı önermem bitek. Shane global hem fiyat olarak iyidir hem de öğretmenler aşırı ilgili. Hakkında kötü tek bir cümle duyamazsın. Brighton'da türk çok fazla türk var ama hastingste o kadar yok, ki bence en önemli şey de bu.

Hocam şuan elimde shane in brosuru var , hic kendi istedigimizi yapma imkani yok gunde 30 dk serbest zaman var yani tahminine gore ilkokuldayken ogretmenlerimizin gozetiminde izmire istanbul vb gitmek gibi olacak ben biraz daha ozgurluk istiyorum sosyallesebilecegim yeni kisilerle tanisabilecegim bir ortam ariyorum bu arada kesinlikle turklerden uzak durma fikrine katiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: arazis_med

hangi kursa gidersen git kilit nokta turklerden uzak durman. turkce tek kelime konusmaman. turk lokantasina gitmemen. kendini tamamen orali gibi hissedip, ingilizlerle, britanyalailarla ve diger yabancilarla ingilizce konusman. bnlari yaparsan 1 ayda bulbul gibi konusmaya baslarsin

Hocam aynen katiliyorum cogu kisi sizin dediginizi soyledi, ama abim gitmisti onun sinifinda da birsuru turk varmis gitmis yonetimle konusmus sinifini degistirmisler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara ingilizce kursu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Up

• Up

• Up

• Up

• hocam 3 hafta yeter mi sence?

ben de gitmeyi düşünüyorum da doğru düzgün öğrenemem 1 ayda diye düşünüyorum seviyem b2
  • Herhangi bir aracı firmayla gitmen şart değil. Bireysel başvurunu yap ve git.
    Ayrıca 3 hafta çok az bir süre, ne olduğunu anlamadan zaman bitmiş olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyu123

hocam 3 hafta yeter mi sence?

ben de gitmeyi düşünüyorum da doğru düzgün öğrenemem 1 ayda diye düşünüyorum seviyem b2

Ben zaten dil ogrenmeye gitmiyorum amacim sosyallesmek

• quote:

Orijinalden alıntı: gunix

Herhangi bir aracı firmayla gitmen şart değil. Bireysel başvurunu yap ve git.

Hocam bireysel başvuru nasıl yapılır eğer siz yaptıysanız bilgilerinizi daha açık paylaşabilirmisiniz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

quote:

Orijinalden alıntı: gunix

Herhangi bir aracı firmayla gitmen şart değil. Bireysel başvurunu yap ve git.

Hocam bireysel başvuru nasıl yapılır eğer siz yaptıysanız bilgilerinizi daha açık paylaşabilirmisiniz ..

Bende çift vatandaşlık olduğundan dolayı vize için başvuru yapmama gerek kalmamıştı, yol parasını denkleştirdim, gittim. 1,5 sene kadar İngiltere'de (Londra) yaşadım.

Oradayken aracı firmalara boşu boşuna para vermeden gelen kişilerle tanıştım,
    öncelikle internet üzerinden fiyatı size uygun bir dil okulu bulun,
    ardından onlara e-posta ile durumunuzu belirtin, sizi bilgilendireceklerdir.
    Ön ödeme sonrasında da resmi işlemleri yapmaya başlarsınız.

Okulu seçerken "British Council" tadafından onaylanmış olduğuna dikkat edin, yoksa vize işlemlerinde sorun yaşayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunix -- 21 Nisan 2014; 20:55:43 >

• gunix G kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam tesekkurler benim.bildigim.en.dusuk dil okulu sureleri 6 ay mis (?) Tam emin degilim ama. Bide International youth camp bakiyorum eger imkanim olursa 2-3 hafta gitmeyi.dusunuyorum o camplarda hic bulundunuzmu? Dile fazla bir katkisi olurmu yoksa gereksiz mi? Bir sirketle konustuk 3.700 tl gibi bir miktar cikardilar her sey dahil ( pasaport 5 senelik , vize, sigorta, ucak bileti, camp kayit parasi yasim 16 oldugu icin her iki tarafa da kayit parasi vermemi istediler). Yoksa bu gereksiz ise bu parayi daha mi iyi degerlendirmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 21 Nisan 2014; 23:40:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir M.

Anladim hocam tesekkurler benim.bildigim.en.dusuk dil okulu sureleri 6 ay mis (?) Tam emin degilim ama. Bide International youth camp bakiyorum eger imkanim olursa 2-3 hafta gitmeyi.dusunuyorum o camplarda hic bulundunuzmu? Dile fazla bir katkisi olurmu yoksa gereksiz mi? Bir sirketle konustuk 3.700 tl gibi bir miktar cikardilar her sey dahil ( pasaport 5 senelik , vize, sigorta, ucak bileti, camp kayit parasi yasim 16 oldugu icin her iki tarafa da kayit parasi vermemi istediler). Yoksa bu gereksiz ise bu parayi daha mi iyi degerlendirmeli

3700 bedava ben eften 8 9 lira gibi fiyat aldim 3 haftalik

• Hocam, 3 hafta ancak tatil amaçlı gidilir dil öğrenmek için gidiyorum deme döndüğünde bu pişmanlığı yaşarsın.. Unutmayın ki 3 haftada dil öğrenilmez ve bunu kimse öğretemez.
    İyi tatiller şimdiden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.