Şimdi Ara

ingiltereden 1 aydır yeni gelen PSP mi satıyorum. 3 oyun dahil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben ingilterede oturan arkadasımdan ps 2 istemiştim ama bana PSP göndermiş. artık ne ps2 ne de psp hevesim kaldı yani işime yaramıyor artık. daha 1 ay ı bile dolmadı. o yuzden satmaya karar verdim. makinada en ufak çizik bile yok. yanında 3 tane oyun ve tüm aksesuarı mevcut. walla yanında 3 oyun var ve oyunların fiyatlarını tahmin edebiliyorsunuz. bu kadar uygun fiyata kaçırmayın derim.

versiyon 2.60 ve umd kapak arkasında ve içinde hiçbir yazı, kod falan yok. yani bu versiyonunun düşürülebildiği anlamına gelir... cihaz mükemmel.

FİYATI: 550 YTL pazarlıksız

yer: istanbul/fatih

(MSN: weeping-eyes@hotmail.com)

tüm aksesuarları yanında

1- orijinal sony kulaklıgı

2- 1gb sony hafıza kartı

3- yanında 3 adet oyun ( fight night) (grand theft auto) (miami vice)

4- usb ara kablosu

5- demo CD

6- ekran temizleyici bez ve kılıfı

ingiltereden 1 aydır yeni gelen PSP mi satıyorum. 3 oyun dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weepingeyes -- 19 Ağustos 2006; 2:38:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• MSN'e ekledim...

(dewamı gelecek...)
  • ps2 ile o zaman takas yapalım ?
    Referanslar: @mec @ygultekin82 @xeon82 @turnam @speedbuster007 @ozden @Neosis @33baba @Erdal Bey @aktasarim @dragonstory @reLo @tanrisevenr @sadbul @mazhar @java (DH Yönetici) @cowboy @kendinibil @y3el @qdrummerp @ulashh1907 @ToGaN35 @OmarFar @Ozan Baseski @BAMMBA @emre72 @apocalypse807 @profiteer @EX_PRO @wireless_hacker @emryrgc @ssenginss @AlperK @sarppy @KoNsoL_mania @Bukalemun @dilenchi @dr_gorunmez @ParaBende @((zaga)) @CHAOSCU123 @herdem09 @izomer @profiteer @Xallez @tunayek @Joker17Back @yetter @cerniy @J4cK @sedoman34 @pckopat05 @EserKozmetik @AimLeSs @centerland
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.