Şimdi Ara

İngilterede yaşam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl Avrupa gönüllülük hizmetine başvuracağım ve ingiltereye büyük ihtimal gideceğim bir kaç şeyi merak ediyorum

1) haftada zorunlu 30 saat calışması var günlük 6 saat Yol Konaklama ve Yiyeceği Ab Karşılıyor + cep harclığı olarak 200 strlin kesin kalıyor bana içki sigara yok karı kız muhabbetim fazla olmaz. 200 Sterlin sadece ingilterede cep harcliği olarak yetermi ?

2 ) İngilizcem 6. sınıf ingilizcesiyle aynı dolaysıyla beter durumdayım gidene kadar ingilizce ders göreceğim yinede ingilizcem okadar fazla gelişmez dolaysıyla zorlanırmıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: delikurt55

Arkadaşlar bu yıl Avrupa gönüllülük hizmetine başvuracağım ve ingiltereye büyük ihtimal gideceğim bir kaç şeyi merak ediyorum

1) haftada zorunlu 30 saat calışması var günlük 6 saat Yol Konaklama ve Yiyeceği Ab Karşılıyor + cep harclığı olarak 200 strlin kesin kalıyor bana içki sigara yok karı kız muhabbetim fazla olmaz. 200 Sterlin sadece ingilterede cep harcliği olarak yetermi ?

2 ) İngilizcem 6. sınıf ingilizcesiyle aynı dolaysıyla beter durumdayım gidene kadar ingilizce ders göreceğim yinede ingilizcem okadar fazla gelişmez dolaysıyla zorlanırmıyım?

zorlanırsında orda hem işini yaparsın hemde ingilizce öğrenirsin ne güzel lisanın gelişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam iş olarak göstermelik işler örneğin anti müslümanlık var müslümanlığın kötü olmadığını göstermek veya cocuk bakımı var gönülllü olarak cocuklara bakıcılık yapmak gibi. programın 2 amacı 1. öncelik kültürel tanışım 2. olarak dil eğitimi dolaysıyla dilin okadar iler olması gerekmemekte
  • 200 sterlin aylıksa zor ama haftalıksa güzel.Yeme,içme pahalıdır buranın iki katı gibi düşünü ama mesela su 1 poundu dedi sokakta bir mısırcı tarzı yerde 3tl yapıyor bu.Ama mc donalds felan 2-2,5 katına denk geliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

200 sterlin aylıksa zor ama haftalıksa güzel.Yeme,içme pahalıdır buranın iki katı gibi düşünü ama mesela su 1 poundu dedi sokakta bir mısırcı tarzı yerde 3tl yapıyor bu.Ama mc donalds felan 2-2,5 katına denk geliyormuş.

aylık lakin yemek ve konak haric
  • delikurt55 D kullanıcısına yanıt
    ulaşımda dahilse güzel olur.Orada metro kartı mevcut burdaki aylık akbil gibi ama haftalık galiba onun fiyatlarına bakın.
  • hocam bu gönüllülükle ilgili pm atıyorum müsaitseniz.
    @delikurt55
  • Nécromant kullanıcısına yanıt
    tabiki bururn
  • up
  • 500 pound olsa iyiymiş 200 pound ile baya kısıtlı yaşarsın ama ona göre bir program yaparsın kendine. Dili sorun etme zaten oraya gidince görüceksin çok fazla göçmen ve turist var bazı yerlerde ingiliz bile göremiyorsun dil öğrencileri, hintliler, pakistanlılar... Türk de çok fazla bir şekilde anlaşırsın fazla sorun çekmezsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vires kullanıcısına yanıt
    hocam yemek konak falan cıkınca fazla sorun olmaz gibi geldi. sonucta içki sigara veya gece hayatım yok ot gibi yaşıyorum. dil sorun olmaz zaten vucut dili falanda anlaşırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.