Şimdi Ara

İNGİLTERE SERVERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 senedir ingilitere serverindeyim arkadaslar yeni baslayacak varsa ingilizcesine güvenen birde yaş 16 üstü olsun :D 13 yasında çocuk abi m ver Türk deilmiyiz biz diyor :D çoluk çocuk gelmesin seviyeli bir ortam olsun diyorum.

9 seneyi geçiktir oynuyorum 9 sene daha olsa yine oynarim :) Metin 2 UK Corum Server Blue Kingdom(Mavi Bayrak) TURKIYE guildi 98 level Blade Ninjaydi şuanda Okçu yaptım (1Number) full pvp p skills 105 level Weaponory Sura ( Seekerr) full pvm p skils 90 level Weaponory Sura ( LYCAN) blade armour swirl finger P ve fear g1 90 level Dragon Shaman (isyan) buffer Metin2 UK kayıt olmak için aşagidaki linkden olabilirsiniz.http://www.metin2.co.uk/landing/?f=DKAM7FUCNQ
  • 17 yaşındayım aslında şu sıralar oynamak istiyorum fakat her serverda aynı sorun var; yeni server olmadıgı için çok geç kaldıgımı düşünüyorum..
  • hocam biraz ilgi meselesi . pvp server oynayip alişan arkadaslar bizim server e gelince tökezliyorlar çünkü adamlar hazira alişmişlar :) her level in farmi vardir abi kim ne derse desin. 42 level warrior ile shaman aç evlendir yaza kadar g1 aç skilleri 55 yap yazinda shamanla buffla taş avla 65 lik :) farm yapmak isteyene her türlü para var oyunda.
    9 seneyi geçiktir oynuyorum 9 sene daha olsa yine oynarim :) Metin 2 UK Corum Server Blue Kingdom(Mavi Bayrak) TURKIYE guildi 98 level Blade Ninjaydi şuanda Okçu yaptım (1Number) full pvp p skills 105 level Weaponory Sura ( Seekerr) full pvm p skils 90 level Weaponory Sura ( LYCAN) blade armour swirl finger P ve fear g1 90 level Dragon Shaman (isyan) buffer Metin2 UK kayıt olmak için aşagidaki linkden olabilirsiniz.http://www.metin2.co.uk/landing/?f=DKAM7FUCNQ
  • nasıl bir sw gelebilirim ben
    durumlar nasıl

Orijinalden alıntı: justmark

7 senedir ingilitere serverindeyim arkadaslar yeni baslayacak varsa ingilizcesine güvenen birde yaş 16 üstü olsun :D 13 yasında çocuk abi m ver Türk deilmiyiz biz diyor :D çoluk çocuk gelmesin seviyeli bir ortam olsun diyorum.

Anlaşılan sırf -13 ergenler yüzünden metin2'nin adı kirlenmiş, hala bu kadar oynamak isteyen olduğuna göre...
    Us serverdaydım ben esasen ama eğer oynanacaksa uk'ye de geçerim.

Şimdi farkettim de oynamadığım server kalmamış polonya ve italya pvpleri dahil :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justmark -- 17 Kasım 2013; 3:35:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalıcı Premium Türk Serveri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.