Şimdi Ara

İngiltere Premier Ligi D-smart da (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
3.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kamuda çalışan bir yakınınız varsa onun üstünden üyelik yaptırın derim.
    Dün bağlattım, 29 TL (24 ay fiyat garantsi) Aile plus (premiere lig var içinde) + 3 ay tüm kanallar açık...

Bence kaçmaz...
  • Tabii kişiye göre değişiyor. Kamu mensubuyum, mükemmel bir HD Uydu sistemim var yani D-Smart'ı sadece Premier Lig için alacağım, açıkçası 29 lira etmez bence. Zaten bu platformların bu hatası var. Benim uydu sistemim D-Smart'a 10 basar hala o dandik kanalları kanal diye sayıyorlar. Geç onları Premier Ligi kaça veriyorsun onu açıkla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden premier ligi ücretsiz izliyorduk tv8'de şimdi 15 tl diye sevinir olduk :)
  • İlk yıl mega paket hediyeli daha sonda aile paketi izliyorsunuz

• qarakedi kullanıcısına yanıt
    Var dostum.Orijinal dili seçip İngilizce olarak izleyebiliyoruz.

• TR ligi berbat zaten izlenmes diger tum ligleri izlerim en basda İngiltere Bein Sportslarin iptv leri var hemde hd oradan takiliyoruz

İngiltere Premier Ligi D-smart da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 29 Ağustos 2016; 10:13:24 >
  • 46" Doğu AzerSpace uydusundan İngiltere,Almanya,İtalya,İspanya,Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi,NBA,Rodeo,Formula vs. izleyin

Hem de ÜCRETSİZ.....

Sadece 42" Dogu'da ki Turksat LNB'nizin yanına bir LNB daha bağlayın hepsi bu.

http://i.hizliresim.com/OE7ER4.jpg

Bu yoksul halkı soyan hırsızlara paranızı kaptırmayın.

İnternette 46" AzerSpace uydu kurulumu yazın cok basit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maholin79 kullanıcısına yanıt
    Oraya bi not daha ekle !!!

Bahsettigin ligler var evet ama her mac yok + Azeri spikerin çenesi ve sd yayina dayanabilecekseniz buyrun izleyin

Gecen sene bende azerspace ayarladim (biss sifre ile izleniyor) 2 mac zor dayandim kaldirdim uyduyu

• Idman Tv bir ara Turksat'ta da vardı, biss ile maçları izlerdik ama ben Azer spikerle maça konsantre olamıyorum , bir süre sonra içim geçiyor, gozkapaklarım ağırlasıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Oraya bi not daha ekle !!!

Bahsettigin ligler var evet ama her mac yok + Azeri spikerin çenesi ve sd yayina dayanabilecekseniz buyrun izleyin

Gecen sene bende azerspace ayarladim (biss sifre ile izleniyor) 2 mac zor dayandim kaldirdim uyduyu

Hiç izleyememektense Azerice dinlerim daha iyi.
    Gerçi Karslı olduğumuz için bizim için hiç sıkıntı yok :-)
    Biz gayet rahat anlıyoruz :-)

Boş yere para vermek istemeyenler için gayet güzel bir alternatif.
    Sesini kısarak da izleyebilirsiniz :-)

AzerSpace uydusunda ki İdman Tv ,Azerbajcan Tv,CBS Sports HD dediğim maçları vermekte.

• Turkcell TV de almış.Acaba maçların hepsini yine izleyebilecek miyiz?Yoksa bazı maçları Turkcell bazı maçları Dsmart mı verecek?

• temesa kullanıcısına yanıt
    Evet bugun duydum almis.Yine anasinin nikahini ister tabi malum bu turkcell .İptv den devam

• temesa kullanıcısına yanıt
    Dsmartta aksama olmayacak turkcellde kendi kanalindan bazi maclari vericek ayni sekilde sigiturkde anlasmak uzere

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf41

premier ligi sadece DSMART vericek...

Ne diyordun sen

Konuya dönersek premier.lig turkcelle hayırlı olsun.Anladığım kadarıyla şuan 2 platformda istediği maçı verecek.

• thebestmsn T kullanıcısına yanıt
    DSMART nere turkcell tv nere arasında dağlar kadar fark var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf41 -- 5 Eylül 2016; 2:03:16 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.