Şimdi Ara

İngiltere lig one takım önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İngiltere 3.ligi yani skybet 1 den bir takım çalıştırmak istiyorum takımda aradığım kriterler
    1. Daha önce premier lige çıkmamış olması
    2. Stadı eski olsun(ona kendim de bakabilirim) yeni stad için bahanem olsun maksat :)
    3.seyirci potansiyel i yüksek olsun bu şehir lede alakalı olsa gerek
    4.gerisini ben hallederim

Amacım kulübü premier lige çıkarıp orada kalıcı olmak kupalar kazanmak yeni stad tesisler kulübe kazandırmaya çalışmak
    Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burton Albion

• quote:

Orijinalden alıntı: -Deadpool-

Burton Albion

Hocam baktım şuan gerçekte birinci sırada yalnız stadı yeni yapmışlar acaba premier lige çıkarsam yeni stad yaparlar mı ki

• Stad 2005 yilinda yapilmis bi stad..

Eger premier lige cikarsan zaten yeninstad yapman gerek..

Bende chester'la bi kariyer yapiyorum.. iki sezondur stadin insaasi devam ettiginden 6.sezon gudison da, 7
    Sezon maclarini anfieldda oynuyorum..

Burton'a en yakin yer Nottingham.. eger stad insa edersen oyun otomatik seni en yakin yer olan nottinghama atacaktir, taki insaatin bitmesine kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: talerk

Arkadaşlar İngiltere 3.ligi yani skybet 1 den bir takım çalıştırmak istiyorum takımda aradığım kriterler
    2. Stadı eski olsun(ona kendim de bakabilirim) yeni stad için bahanem olsun maksat :)

Amacım kulübü premier lige çıkarıp orada kalıcı olmak kupalar kazanmak yeni stad tesisler kulübe kazandırmaya çalışmak

bende daha bu hafta başı böyle bir kariyer istediğim için özelliklerimi berbat yapıp işsiz başladım, (seçtiğim ligler:turkiye süper lig ve ptt 1.lig , ingiliz premier , champship ve league one)

ilk başlarda açıkta olan süper lig ekiplerine iş başvurusu yaptım eskişehir gibi kulüpler , tabiki vermediler iş bana, sonra baktım olacak gibi değil allah ne verdiyse her kulübe gidip abi açım bi iş verin yok olup gidicem dercesine başvuru yaptım league one ekipleri başvuruları genelde kabul ediyor bana en cazipi bury geldi sezon ortalarında burynin başına geçirdiler.

Adamların istekleri bizi ligden düşürme yeter dediler , siz rhat olun gerisi bende dedim ama çok zormuş ya bu düşük liglerde kulüp yönetmek ilk başlarda rahat rahat oynarım yağımızda kavrulur gideriz dedim gelen geçen gol yaağmuruna tutunca insan hırs yapıyor , takımda top oynamayı bilen insan 1 veya 2 kişiydi para desen oda yok antrenorluk kurslarınada göndermiyolar ilk başlarda

yani işin özü alt ligler tam bir eziyet geldi bana ama zevkide bir başka tabi , bu arada playofflarda championshipe çıktık

Ligde millwall , wigan ve sheffield çok iyiydi , takım seçip başlayacaksan millwallı al

Taraftar konusuna gelirsek millwall tribunlerı genelde dolu oluyor ama gelin görünki championshipe çıktık bizim stadlar hala boş.
    (ayrıca bedava regenleri bulmak için editör kullandım )

• quote:

Orijinalden alıntı: patates5

quote:

Orijinalden alıntı: talerk

Arkadaşlar İngiltere 3.ligi yani skybet 1 den bir takım çalıştırmak istiyorum takımda aradığım kriterler

bende daha bu hafta başı böyle bir kariyer istediğim için özelliklerimi berbat yapıp işsiz başladım, (seçtiğim ligler:turkiye süper lig ve ptt 1.lig , ingiliz premier , champship ve league one)

ilk başlarda açıkta olan süper lig ekiplerine iş başvurusu yaptım eskişehir gibi kulüpler , tabiki vermediler iş bana, sonra baktım olacak gibi değil allah ne verdiyse her kulübe gidip abi açım bi iş verin yok olup gidicem dercesine başvuru yaptım league one ekipleri başvuruları genelde kabul ediyor bana en cazipi bury geldi sezon ortalarında burynin başına geçirdiler.

Adamların istekleri bizi ligden düşürme yeter dediler , siz rhat olun gerisi bende dedim ama çok zormuş ya bu düşük liglerde kulüp yönetmek ilk başlarda rahat rahat oynarım yağımızda kavrulur gideriz dedim gelen geçen gol yaağmuruna tutunca insan hırs yapıyor , takımda top oynamayı bilen insan 1 veya 2 kişiydi para desen oda yok antrenorluk kurslarınada göndermiyolar ilk başlarda

yani işin özü alt ligler tam bir eziyet geldi bana ama zevkide bir başka tabi , bu arada playofflarda championshipe çıktık

Ligde millwall , wigan ve sheffield çok iyiydi , takım seçip başlayacaksan millwallı al

Taraftar konusuna gelirsek millwall tribunlerı genelde dolu oluyor ama gelin görünki championshipe çıktık bizim stadlar hala boş.
    (ayrıca bedava regenleri bulmak için editör kullandım )

Bakalım hocam şimdilik arayıştayım ara transfer güncellemesini bekliyorum gelince açıcam kariyer i

• afc wimbledon var ama 4. ligde sky bet L2 de.stadı küçük geliştirilmeye müsait külüp 2000 li yıllarda kurulmuş sponsoru footbal manager ,tarihinde en fazla 4. ligi görmüş ve oyunun en güçlü oyuncusu bu takımda akinfewa :). tam alıp geliştirip keyfini çıkarabilcegin bir takım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Millwall ı öneririm bende.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.