Şimdi Ara

ingiltere'den ipad2 ve 4s getirme??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 gün sonra kardeşim ingilterden gelecek ipad2 ve 4 s in fiyatı 250-300 paund dedi (1 paund= 2,800)=700-850 tl filan yani. yanlız 4s ler genelde kırıldı veya çalındıdeyip işportaya satılan ama kaskodan parası alınmış cihazlar yani ingilterede kullanamıyor ama diğer tüm ülkelerde kullanılıyor ve güncelleme sorunu olabiliyor. ipad 2 hakkında ise hiç bir şey bilmiyorum ne kullandım ne aldım.
    sizce bu fiyatlara 4s ve ipad 2 getirteyim mi?

• Ben 2.el sanmistim pardon meger calinti malmis...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draco1987 -- 14 Haziran 2012; 2:31:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ingiltere/londra regent street apple storedan 4s aldım aralık ayında ve 1350 tl. o fiyatları size kim söylediyse/aktardıysa yanlış..

burayı inceleyin;http://store.apple.com/uk/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4s
  • quote:

Orijinalden alıntı: acy78

Arkadaşlar 10 gün sonra kardeşim ingilterden gelecek ipad2 ve 4 s in fiyatı 250-300 paund dedi (1 paund= 2,800)=700-850 tl filan yani. yanlız 4s ler genelde kırıldı veya çalındıdeyip işportaya satılan ama kaskodan parası alınmış cihazlar yani ingilterede kullanamıyor ama diğer tüm ülkelerde kullanılıyor ve güncelleme sorunu olabiliyor. ipad 2 hakkında ise hiç bir şey bilmiyorum ne kullandım ne aldım.

£1 veya £1000, her turlu; calinti. Bunu biraz dusun.

Kardesinizin demek istedigi, kullanici BILE BILE, sigortasini arayip "HOCAM CIHAZIM KAYBOLDU, GONDER YENISINI" diye istekte bulunuyor. Sigorta yeni cihaz gonderiyor, ve eski cihaz kayip/calinti olarak islem gorup Birlesik Krallik'ta IMEI kara listesine aliniyor...

Birlesik Krallik disindaki ulkelerde kullanabilirsiniz.

Kardesiniz nerden/nasil temin ediyor bilmiyorum ama bazen hirsiza gore £50'ye bile rahatca iPad/iPhone alabilirsiniz. Hirsiz cogu zaman cihazin ne model oldugundan bile haberi yok, sarap parasina satiyor. Gerisini sen dusun.

Calinti/kayip cihaz Apple Server'larinda kara listeye alinmadigi icin sorun yok, istedigin gibi guncellersin.

Kirilma olayi ise, cihazin simkilit durumu ile alakali. Simkilitsiz ise TR'de istedigin gibi kullanirsin. Ancak Simkilitli ise o cihazi ister Birlesik Krallik'ta ister TR'de kullanamazsin, cunku once simkilidi kaldirman gerekir. Calinti bir cihazi kilitli oldugu operator acacak degil. Bu yuzden internette Server uzerinden islem yapan unlock sitelerine basvurman gerekir. Calinti/kayip cihaz icin BARRED iPhone Unlock olacak, buyuk ihtimalle O2 UK veya Three (3) kilitli cihaz olabilir cunku bu iki firma Birlesik Krallik'ta kontratli iPhone satislarinda onde gidenler...

Tum bunlar iPhone icin. iPad'da simkilit/bloke durumu soz konusu degil.

Tekrardan, aldigin cihazin calinti dolayisiyla hic bir zaman senin olmadigini, bir baskasina ait oldugunu unutma. Bunun otesi de var...

• evet kardesinizin dedigi dogru benim arkadasim da aldi 4s 720 tl ye sadece ingilterede calismiyor kibrista ve turkiyede sorunsuz calisiyor. Ebayin ingiltere sitesine iphone fault die aratirsaniz cok rahat bu cihazlari bulursunuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ya siz beni anlamadınız yada ben sizi anlamadım. Cihazın çalıntı olduğunu nerden çıkardınız? hele hele hırsızdan alacağımı nerden çıkardınız? cihaz ingiltere de telefonculardan alınacak dediğim gibi sadece sigortadan tatile gittiğim ülkede (veya başka bir yerde) kaybolduğunu söyleyip parasını almış ve işportaya veya telefoncuya bunu bildirerek satmış. bu hırsızdan alınma ile aynı şeymi? (gerçi bir nebze aynı oluyor kişi sigortadan parasını alıyor ve sigortadan çalmış oluyor :))
    Her neyse cevap veren ve açıklama yapan arkadaşlara yinede teşekkürler. bu arada ipad 2 e öyle bir durum yok s adece 2. el cihaz. herhangi bir illegal bir durum söz konusu değil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acy78

Arkadaşlar 10 gün sonra kardeşim ingilterden gelecek ipad2 ve 4 s in fiyatı 250-300 paund dedi (1 paund= 2,800)=700-850 tl filan yani. yanlız 4s ler genelde kırıldı veya çalındıdeyip işportaya satılan ama kaskodan parası alınmış cihazlar yani ingilterede kullanamıyor ama diğer tüm ülkelerde kullanılıyor ve güncelleme sorunu olabiliyor. ipad 2 hakkında ise hiç bir şey bilmiyorum ne kullandım ne aldım.

Risk alma bence değmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dubai’den Iphone almak..
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence al sonucta seni bulsalar dahi uluslararasi bir mevzu oldugundan hic ilgilenmezler ne seninle ne cihazla.
  • 100 tl haraç getirdi devlet baba yurt dışı gelen cihazlara. bu durumda bizim lahmacun fırını işi yatar gibi.
  • Zaten Apple Store da fiyatı 400£ ne diye risk alıyorsun ki ? 2 ay önce 400£ da 1 tane daha aldım.
  • Ne iş yapıyorunsuz orada? gumrukten geçerken sayı adedi sıkıntı oluşturuyormu (daha doğrusu 1 den fazla geçirilebiliyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.