Galler’in Cardiff kentine Ermeni soykırımı iddialarını sembolize eden bir anıt dikilecek.
İngiltere’de (Birleşik Krallık) yaşayan Ermeniler, Galler bölgesindeki Cardiff kentinde önümüzdeki ay bir “soykırım” anıtı dikmeye hazırlanıyor. Dini bir tören ile açılışı yapılacak olan ve taştan bir haç şeklinde tasarlanan anıtın üzerine Galce, Ermenice ve İngilizce olmak üzere üç dilde Ermeni iddialarıyla ilgili mesajlar yazılacak.
İngiltere’de Galler bölgesi 1915 olaylarını “soykırım” olarak kabul eden ilk yerel meclis olmuş, daha sonra benzer bir tasarı İskoçya’nın başkenti Edinburgh’un yerel meclisi tarafından da kabul edilmişti.
Bu arada, İngiltere Türk Dernekleri Federasyonu, Ermeni diasporası tarafından gerçekleştirilmesi planlanan açılışı önlemek amacıyla bir kampanya başlattı.
Tek kelimeyle "rezalet" diyorum başka birşey demiyorum. Azınlıklar böyle küçük küçük kışkırtmalarla daha ne kadar ileri gidebileceklerini düşünüyorlar ki? Yazık yazık...
al birini vur ötekine kalles köpekler
o......ç.......... şerefsizler adi köpekler babalarına bunuda mı yapacaklardı
Amerika'ya yerleşenlen İngilizlerin zulmettiği kızılderililer adına da bir anıt dikilsin.İngiltere gibi sömürgeci Dünya'nın altını üstüne getirmiş bir ülke,kalkıp taa Türkiye'deki olmamış bir soykırım adına anıt dikiyor... Kendi tarihlerine bir baksınlar...
İleride bizde onların tam k.ç bölgesine o anıtı dikicez...
Ulan giricen Ermenistan'a kesecen biçecen herkesi, görsünler 'Soykırım' nasıl olurmuş, en fazla 2 günlük işi var oranın. Ondan sonra ne istiyolarsa yazsınları, anası babası belli olmayan şerefsizler.
Suç bizim devlette.Ermeniler çalışıyor.çalıştıkları için kazanıyorlar.Bizimkiler iş işten geçtikten sonra ancak kınama mesajı yollarlar.
Ermeniler kadar iyi çalışamadığımız için sözde soykırımı kabul ettiriyorlar.
Ulan giricen Ermenistan'a kesecen biçecen herkesi, görsünler 'Soykırım' nasıl olurmuş, en fazla 2 günlük işi var oranın. Ondan sonra ne istiyolarsa yazsınları, anası babası belli olmayan şerefsizler.
Hatırlatırım ki dünyada Ermenistan'da yaşamayan Ermeniler, Ermenistan'da yaşayanlardan daha fazla...
quote:
Orjinalden alıntı: Fetih
Suç bizim devlette.Ermeniler çalışıyor.çalıştıkları için kazanıyorlar.Bizimkiler iş işten geçtikten sonra ancak kınama mesajı yollarlar.
Ermeniler kadar iyi çalışamadığımız için sözde soykırımı kabul ettiriyorlar.
Kesinlikle katılıyorum...
Türk'ün Türk'ten başka dostu olmaz...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...!!! konuşan konuşsun ...serbest atış meydanı anasını satıyım önüne gelen Türk'e çatıyor...
Gitcen soykırım yapmadıysan bile yapcan ya bölye şey olmaz... sonrada al kabul ediom dicen bascan parayı...
quote:
Orjinalden alıntı: GFB_SİNAN
o......ç.......... şerefsizler adi köpekler babalarına bunuda mı yapacaklardı
Fransa Ruanda,Fas Birçok Kuzey Afrika'da yaptığı Katliamı. Amerika Vietnam,Irak Ve Kendi İçinde Kızılderililere Yaptıklarını.
Saymakla bitmez. Ama Bizimkilerde kafa yok,içi boş mankafalı hep.
Çıkıp bi adam dobra dobra sonunu düşünmeden adam gibi konuşamıyor. Cıksın Adam Gibi konuşssun ,Halkın içinden,yüreğinden geçeni konuşsun .
Yok mu böyle bir Deli? yada Vatansever ?
eğer Türkiye asla gerçekleşmeyecek olan ve artık onursuz bir mücadeleye dönüşmeye başlayan avrupa birliği ütopyasından vazgeçerse avrupadaki ermeni soykırımı reklamlarının çektiği ilgi kesinlikle azalacaktır kanaatindeyim
abden vazgeçmenin Türkiye ye kaybettireceği birşey olmadığını düşünüyorum
ayrıca ermenilerin ve soykırım çığırtkanlarının arkasındaki desteğin yine ab ülkeleri olduğu da haberle yeniden kanıtlandı dikkatinizi çekerim
eğer soykırım ordusu yapsalar en başında ben olurum bu ordunun kesip biçicen kardeşim bunları yaşatmıyacan
kafalarına basacan kurşunu
galiba 1992 de azeri Türklerini katletmişlerdi bu namussuzlar
yaşatmayacaksın zararlı bunlar
diktikleri gibi yıkarlar
turkıyede hepımız ermenıyız dıe bağıran ınsanlar olduktan sonra ıngıltere ye deiL ewının onune bıle dıkerler o anıtı
Ya kardesim adamlar kabul ediyorlar ki zaten ama kuvvetli olduklari icin de kimse bir sey diyemiyor. Ama Turkiye bir kabul ederse var ya hepimizin ocagina incir agaci dikilir. Seyret o zaman Turkiye Cumhuriyeti'ne acilan tazminat davalarini. Öde öde bitmez "benim dedem gitti, benim ebem gitti" diyen usususur memleketin basina...Allah korusun!
quote:
Orjinalden alıntı: Playa$
Fransa Ruanda,Fas Birçok Kuzey Afrika'da yaptığı Katliamı. Amerika Vietnam,Irak Ve Kendi İçinde Kızılderililere Yaptıklarını.
Saymakla bitmez. Ama Bizimkilerde kafa yok,içi boş mankafalı hep.
Çıkıp bi adam dobra dobra sonunu düşünmeden adam gibi konuşamıyor. Cıksın Adam Gibi konuşssun ,Halkın içinden,yüreğinden geçeni konuşsun .
Yok mu böyle bir Deli? yada Vatansever ?
birisine kırk kere deli derseniz deli olurmuş. soykırım soykırım diye diye bi soykırım yaptıracaklar, o zaman görecekler e..lerinin hörekesini..
Homoların ülkesinden yada bu türlerin oluşturduğu sözde avrupa birliğinden ne beklenir ki yok ki orada bir erkek adam gibi kararlar alabilsinler.....Geçin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme