Şimdi Ara

İngilizcesi İyi Olanlar Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben trackmania sunrise oyununun sınırsız yol yapmak için yolunu buldum ama ingilizce bir metin anlamadım siz bir türkçeye çevirirmisiniz LÜTFE.

When you have 30 Coppers press [F1], 4 to will highlight the 30 copper hill. Place the hill somewhere, and you will now have -320 Coppers. Save your track and reload it. You should now have 0 Coppers. Press F1, 1 to highlight the 0 Copper location. Use it to clear the hill, replacing the hill with that ground. You should now have at least 320 Coppers. Repeat this as many times as desired.

• Senin, [F1] 30 bakır baskın olduğu zamana, 4, 30 bakır rengi tepeye dikkat çekecek.
    Bir yerde tepeyi yerleştir, ve sen şimdi, -320 bakır. Senin yolun hariç, ve onu tekrar doldurur. Sen şimdi, 0 bakra sahip olmalıydın. F1'e bastır, 0 bakır rengi yere dikkat çekmesi için 1. Tepeyi açması için onu kullan, o yerle tepeyi değiştirmek. Sen şimdi, en azından 320 bakra sahip olmalıydın. Bu o kadar çok zamanın öyle, arzuladığını tekrarla. sahip olacaksın
  • Sen bunu çeviri programıylamı çevirdin ya hiçbirşey anlaşılmıyo

ARANIZDA TRACKAMANİA SUNRİSE İÇİN YOL YAPMA SAYISINI ARTIRMAYI BİLEN VARMI.
  • Oyunla ilgili terimler var oymadım için çeviremicem
  • 30 tane bakırın olduğu zaman "F1"e bas, "4" ile 30 bakır tepesini belirle. Tepeyi bir yere yerleştir, ve böylece -320 adet bakırın olacak. Yapmış olduğun yolu kaydet ve tekrar load et. Böylece 0 adet bakırın olmuş olacak. F1'e bas, "1" ile 0 bakır bölgesini belirle. Bunu tepeyi temizlemekte kullan (tepe ile yüzeyin yerlerini değiştir). Ve böylece sonunda 320 adet bakırın olacak. İstediğin kadar bu işlemi tekrarlayarak gereken bakırı sağlayabilirsin.

• Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.