Ben trackmania sunrise oyununun sınırsız yol yapmak için yolunu buldum ama ingilizce bir metin anlamadım siz bir türkçeye çevirirmisiniz LÜTFE.
When you have 30 Coppers press [F1], 4 to will highlight the 30 copper hill. Place the hill somewhere, and you will now have -320 Coppers. Save your track and reload it. You should now have 0 Coppers. Press F1, 1 to highlight the 0 Copper location. Use it to clear the hill, replacing the hill with that ground. You should now have at least 320 Coppers. Repeat this as many times as desired.
Senin, [F1] 30 bakır baskın olduğu zamana, 4, 30 bakır rengi tepeye dikkat çekecek. Bir yerde tepeyi yerleştir, ve sen şimdi, -320 bakır. Senin yolun hariç, ve onu tekrar doldurur. Sen şimdi, 0 bakra sahip olmalıydın. F1'e bastır, 0 bakır rengi yere dikkat çekmesi için 1. Tepeyi açması için onu kullan, o yerle tepeyi değiştirmek. Sen şimdi, en azından 320 bakra sahip olmalıydın. Bu o kadar çok zamanın öyle, arzuladığını tekrarla. sahip olacaksın
Sen bunu çeviri programıylamı çevirdin ya hiçbirşey anlaşılmıyo
ARANIZDA TRACKAMANİA SUNRİSE İÇİN YOL YAPMA SAYISINI ARTIRMAYI BİLEN VARMI.
Oyunla ilgili terimler var oymadım için çeviremicem
30 tane bakırın olduğu zaman "F1"e bas, "4" ile 30 bakır tepesini belirle. Tepeyi bir yere yerleştir, ve böylece -320 adet bakırın olacak. Yapmış olduğun yolu kaydet ve tekrar load et. Böylece 0 adet bakırın olmuş olacak. F1'e bas, "1" ile 0 bakır bölgesini belirle. Bunu tepeyi temizlemekte kullan (tepe ile yüzeyin yerlerini değiştir). Ve böylece sonunda 320 adet bakırın olacak. İstediğin kadar bu işlemi tekrarlayarak gereken bakırı sağlayabilirsin.