Şimdi Ara

İngilizcesi iyi olanlar bakabilir mi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamamini mi merak ediyorsunuz yoksa sayfada ozellikle bilmek istediginiz bi kisim mi var?

Baslarda FBI'in teröre karsi bircok kurumla isbirligi yaptigindan vs bahsedyior. Bana caktirmadan insanlari bu bahaneyle surekli kontrol altinda tutacaklar, ozel alanlari tanimayacaklar gibi geldi ama sayfa da uzunmus tamamini okumadim
  • quote:

Community Outreach to Ethnic and Minority Groups

The FBI has always been a defender of civil rights, and in Houston we are proud of our partnerships with ethnic and cultural groups in the area. The special agent in charge has an “open door” policy with any ethnic or cultural group that would like to come and discuss issues that cannot be resolved local and state level. These are just a few organizations that we have built partnerships with:

The Anti-Defamation League
    The NAACP;
    The League of United Latin American Citizens (LULAC);
    The Gulen Institute;
    The Raindrop Turkish House;
    The South Asian Chamber of Commerce; and
    The Islamic Society of Greater Houston

Houston FBI Ofisi ile Etnik ve Azınlık Gruplarının İlişkisi

FBI her zaman insan haklarının savunucusu olmuş ve Houston'da ve çevresinde etnik ve azınlık gruplarla olan ortaklığımızdan gurur duymaktayız. Bölgede bulunan yetkili ajanımız, sorunlarını yerel ve eyalet seviyesinde çözemeyen etnik ve azınlık gruplarına karşı, açık kapı politikası gütmektedir. Ortaklık kurduğumuz birkaç örgüt aşağıda verilmiştir.

İftira Karşıtları Derneği
    Zenci İnsanların Geliştirilmesi Derneği (Ulusal)
    Birleşik Devletler Latin Amerikan Vatandaşları Derneği
    Gülen Enstitüsü
    Yağmur Damlası Türk Evi
    Güney Asya Ticaret Odası
    Büyük Houston İslam Topluluğu

(Aydınlık Gazete'ye göre kuruluş isimleri şöyle:
    Gülen Enstitüsü, Yağmur Damlası Türk Evi, Islamic Society of Greater Houston (Büyük Houston İslam Topluluğu), The Anti-Defamation League (İftira ve İnkarla Mücadele Birliği), NAACP (Siyahilerin İlerlemesi için Ulusal Dernek), LULAC (Birleşik Latin Amerikalı Vatandaşlar Ligi) ve Güney Asya Ticaret Odası. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9CA1DA90 -- 11 Temmuz 2012; 15:08:59 >

• konusu vardı zaten, başlık farklı sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben görmedim Mahmut kardeş. Moderatörler isterlerse konuları birleştirebilirler.

Paranoid_andrOid ve Computeus, yani Gülen cemaati FBI in iş ortağı imiş. FBI sitesinden bunu açıklamış. Ben de böyle anlamıştım ancak emin olmadığımdan sorma gereği duydum.

Bu durumda; hizmet hareketinin, kimin hizmetkârlığı olduğu konusu, resmen açıklığa kavuşmuş oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce bilen bakabilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.