Şimdi Ara

İngilizce ödev

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yeğenimin 1 sayfa ödevi var türkçe yazılı
    Bu yazıyı ingilizceye çevirmem gerekiyor, yardımcı olurmusunuz

İngilizce ödev

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:33:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WirldPrN

kuzenin kaç yaşında ben 8. sınıf öğrencisiyim ingilizcem 4 - 5 geliyo fakat bize böle bi ödev vercek öğretmen varya sınıfca pencereden aşşa sallarız valla

kuzenim değil yeğenim. Sordum okulda kaç tane ingilizce hocası var 1 dedi. 2 tane deseydi git diğerine yaptır diyip başımdan savacaktım
    Ödevi pazartesi vermesi gerekiyormuş. Hani ingilizce olsaydı bişekilde çeviri programları ile Türkçeye çevirirdik ama bunu ingilizceye çevirecek
    bi program bilmiyorum.

• Normal duzeyde cevrilmezki bu kolay bir ilgilizce olmaz...En dusuk intermadiate olur oda yeğenin ilköğretim yada liseyse ( ingilizce bölüm hariç ki okuyorsa kendsinin cevirmesi gerekiyor) cok zor olur..

bang! bang!
  • quote:

Orjinalden alıntı: snairs

Normal duzeyde cevrilmezki bu kolay bir ilgilizce olmaz...En dusuk intermadiate olur oda yeğenin ilköğretim yada liseyse ( ingilizce bölüm hariç ki okuyorsa kendsinin cevirmesi gerekiyor) cok zor olur..

Bencede haklı arkadaş. Lise İngilizce bölümü okumuyorsa başkasının çevirdiği sırıtır. Orta düzey bir İngilizce ilede çevrimezsin. İngilizce Bölümü okuyorsa ki zaten kendisinin çevirmesi lazım. Arkadaşa katılıyorım.

Australian Dream
  • gir google a what's internet how it works yaz çıkan ilk yazıyı ver gitsin:D:D:d

Bu arada parayla iş yapan arkadaş için söylüyorum insanlık öldümü.

• Acık acık soleyim hocam bende ingilizce işletme 4. sınıftayım ve bu zorluktakı yazıları 1. sınıfta business english dersinde yapıyıroduk ki ben lisans okuyorum şimdi advance oldu o ayrı oldu ama yani böle seyleri veren hocaları kınamak gerekiyor...Ne kadar saçma ya lise öğrencisi belki kolejdeki az bucuk yardım alarak yapabilir ama devlet okullarında ne veriyorsunuzki bunu çevirin diyorsunuz...Gerçekten anlamakta zorlanıyorum..Benim zamanım olsa yardım edeyim çevireyim ancak benımde final dönemlerim yoklasıyor olmadı hocam aksam sana mail atarım word dosyasında...Ama tam söz vermeyim sonra kotu olmak istemem...Hiç bir parada istemem teşekkür etmen yeterli...İnsanlık daha ölmedi..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.