Şimdi Ara

İNGİLİZCE MANGA INDIRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiginiz ingilizce manga indirebilecegim siteleri söyleyebilir misiniz? Simdiden herkese tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• As. Ben Google'dan arayıp ilk çıkanı indiriyom ama o alışkanlık işte. İstersen DomDomSoft diye bir program var kullanması baya rahat bir bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiralik kettle

As. Ben Google'dan arayıp ilk çıkanı indiriyom ama o alışkanlık işte. İstersen DomDomSoft diye bir program var kullanması baya rahat bir bak derim.

Cok sagolun hocam ilginiz icin. Bende ilk oyle yapmaya calistimda hep parali siteler cikiyodu o yuzden konu acmistim . Birde mobilden baglandigim icin o progtami kullanamiyorum maalesef. Ama biraz daha arastirip mangabaseng ve mangatraders sitelerini buldum hocam isterseniz sizde onlara bakabilirsiniz. Hayirli gunler dilerim. Tekrardan cok sagolun.

• Mangarock'da Android için çok iyi bir program onu tavsiye ederim. Ibamorz manga reader var arayüzü iyi değil ama indirdiğiniz mangalar direk galeriye ekleniyor bilgisayara atarken kolay oluyor

• fuujitsu F kullanıcısına yanıt
    Android kullanıyorsan ZingBox uygulamasını öneririm. MangaRock uygulaması 1 den fazla indirmeye izin vermiyor Premium istiyor. ZingBox tamamen ücretsiz.

• Hepinize cok tesekkurler arkadaslar verdiginiz uygulamalari deniyicem ins.

• quote:

Orijinalden alıntı: ComicerPrime

Mangarock'da Android için çok iyi bir program onu tavsiye ederim. Ibamorz manga reader var arayüzü iyi değil ama indirdiğiniz mangalar direk galeriye ekleniyor bilgisayara atarken kolay oluyor

Birde hocam ibamorz manga kaldirilmis sanirsam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkçe Dizi İngilizce Altyazı?
    10 yıl önce açıldı
    Japonca vs Korece
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fuujitsu F kullanıcısına yanıt
    Mobogenie'de vardı ibamorz

• quote:

Orijinalden alıntı: ComicerPrime

Mobogenie'de vardı ibamorz

Allah razi olsun hocam . Indirdim kurdum dediginiz yerden su an indiriyor cok sagolun.

• Hep anime programları önerilmiş, indirmek için de bakabt'ı kullanabilirsiniz. Ama lisanslı anime ve mangalar bulunmaz bakabt'ta
    Not: Bakabt'den torrentleri indirmek için utorrent programınız en çok 3.3.1 versiyonlu olmalı.
  • Merhaba, andorid için en iyi manga okuma ve indirme programı "Mangawatcher" dır. bitbucket.org/_vadia/manga-watcher-public/downloads son versionu indirebilirsiniz. Eğer programda hesap oluşturursanız animelerinizi yedekleme vb. özellikleri de mevcut. Googleplay'den sanıyorum lisans sorunları nedeniyle kaldırıldı.

Windows için Free Manga Downloader programını önereceğim. Hemen hemen her siteden indirme yapabiliyor.

Resimleri en kayıpsız ve net şekilde yükleyen site bato.to ve kissmanga'dır. En kayıplı şekilde yükleyen de mangafox'dur.
    Ayrıca hem kapsam hem de kalite olarak mangapark.me sitesini önerebilirim size.

• Onerileriniz icin hepinize cok tesekkurler arkadadlar. Ozellikle mangawatcher programini cok begendim. Hepinize Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.