Şimdi Ara

ingilizce kursa gitmeden düşünün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizce öğrenmek için kursa gitme gibi düşünceniz var ise bence 2 defa düşünün.Eğer paranız kısıtlı ise ilk 3 seviyeyi çok rahat bir şekilde 20-30 tl ye kitap alarak öğrenirsiniz.

• Önümüzde ki LYS-5 için English Grammer inside and out kitabını aldım. Türkçe olarak konu anlatımlı bir kitap. Hemen her konuyu aynı şekilde anlatan Daylight görüntülü eğitim seti var hem kitaptan hem ordan çalışıyorum, defterede iyicene beyne işlesin diye güzelcene not tutuyorum, umarım başarılı olurum.. Kısacası English Grammer inside and out kitabı şahane.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebuu

Önümüzde ki LYS-5 için English Grammer inside and out kitabını aldım. Türkçe olarak konu anlatımlı bir kitap. Hemen her konuyu aynı şekilde anlatan Daylight görüntülü eğitim seti var hem kitaptan hem ordan çalışıyorum, defterede iyicene beyne işlesin diye güzelcene not tutuyorum, umarım başarılı olurum.. Kısacası English Grammer inside and out kitabı şahane.

4-5 kur satın aldım , keşke almasaydım dedim.Denemiş oldum.Yani şu kursa yazılıyım ing öğreneyim olayı yok.Hiç öğrenme daha iyi.
  • biraz alt yapı var bende..hangi kaynaklardan bu dediğin gibi ilk3 kuru geçebilirim..yada internet üzerinden var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinanhakan

biraz alt yapı var bende..hangi kaynaklardan bu dediğin gibi ilk3 kuru geçebilirim..yada internet üzerinden var mı

D&R gibi kitapçılardan ingilizce gramer konuları alırsan seviye seviye vardır sanırım.İlk 3 seviyeye rahat gelirsin.Konuşma olarak biraz sıkıntı çekersin ama internet ile herşey haloluyor.
  • arkadaşlar 2014 yılına girdik, bu çağın nimetlerini kullanın.

kitap kullanılarak dil öğrenilmez, çok çalışsanız da işe yaramaz, sadece emek kaybı ve moral bozukluğu.

(Dinleme, okuma, yazma, dilbilgisi, konuşma) bu 5 temel yapının hepsine %20 vakit ayırmanız lazım. Eşit olarak, sadece birine ağırlık vermeniz yıkılmanıza yol açar.

http://learn-english-review.toptenreviews.com/
    bu sayfadan dünyanın en iyi dil öğrenme sitelerinin listesini inceleyip, artılarını eksilerini görebilirsiniz.

ben 1 numaralı siteye üyeyim, tavsiye ederim, denemek isteyene referans linki atabilirim, 30 gün sınırsız çalışma + hergün anadili ingilizce olan öğretmenlerle 1 saat canlı ders 1 euro, ay sonu vazgeçebilir, veya 49 euro ödeyerek devam edebilirsiniz.

Hepiniza başarılar.

Daha detaylı bilgi için önceki konumu okuyabilirsiniz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_68839889/tm.htm

• önerebilceğiniz kaynaklar varsa onları alayım grammer için...kendi kendime internetten ne kadar geliştiriliyorsa o kadar geliştirmek istiyorum kendimi, bu konuda..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İngilizcesini geliştirmek isteyen herkese yardımcı olabilirim. Sorusu olan pm atabilir ama yalnızca gerçekten kendini geliştirmek, İngilizceyi öğrenmek isteyenler yazsın. Çünkü boşa vakit kaybetmek istemiyorum, daha önce birçok kişi kendini geliştirmek istediğini söyleyip emek vermeyip bıraktı. İnsanların çoğunda; emek harcamayım ama İngilizce öğreneyim kafası var. Bu sadece İngilizce için de değil hemen hemen her konuda aynı kafada insanlar, haliyle bir gram ilerleyemiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitar

arkadaşlar 2014 yılına girdik, bu çağın nimetlerini kullanın.

kitap kullanılarak dil öğrenilmez, çok çalışsanız da işe yaramaz, sadece emek kaybı ve moral bozukluğu.

(Dinleme, okuma, yazma, dilbilgisi, konuşma) bu 5 temel yapının hepsine %20 vakit ayırmanız lazım. Eşit olarak, sadece birine ağırlık vermeniz yıkılmanıza yol açar.

http://learn-english-review.toptenreviews.com/
    bu sayfadan dünyanın en iyi dil öğrenme sitelerinin listesini inceleyip, artılarını eksilerini görebilirsiniz.

ben 1 numaralı siteye üyeyim, tavsiye ederim, denemek isteyene referans linki atabilirim, 30 gün sınırsız çalışma + hergün anadili ingilizce olan öğretmenlerle 1 saat canlı ders 1 euro, ay sonu vazgeçebilir, veya 49 euro ödeyerek devam edebilirsiniz.

Hepiniza başarılar.

Daha detaylı bilgi için önceki konumu okuyabilirsiniz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_68839889/tm.htm

Parası olan için farklı kaynaklardan faydalanmak iyi bir şey ama hiç para vermeden de en azından intermediate seviyeye ulaşmak mümkün. İş öğrenmek, kendini geliştirmek isteyen kişide bitiyor. İnternette sonsuz kaynak var bu tarz paralı sitelerin verdiği şeyleri bedava karşılanabilineceği.

• her görüş için istisnalar olabilir.

ben çok şey denedim. tecrübelerime göre en önemli şey işi bilen ve anadili ingilizce olan biri ile konuşma pratiği yapmak.

Bunu yapmak için mutlaka ödeme yapmak gerekiyor. Çok fazla seçenek var internette.

Ne yaparsan yap, ne kadar çalışırsan çalış, ingilizce biliyorum demek için konuşuyor olman gerekir.

Çalışmalarınızda başarılar
  • gitar G kullanıcısına yanıt
    Zaten zaten kitaptan çalışarak gelişmez hiçbir yabancı dil. Pratik yapmak lazım. İnternette bir sürü kaynak var derken bunları da kastettim. Birçok kişiyle tanışmak mümkün. Aynı zamanda bu, çeşitli aksanlarda konuşan kişilerle de anlaşabilmeyi geliştirmede faydalı olur. Bir dil en iyi şekilde, o dilin konuşulduğu yerde öğrenilir ama İngilizce öğrenmek isteyip yurtdışına çıkma imkanı olmayan kişiler için, ana dili ingilizce olan kişilerle tanışmak zor bir şey değil. Temelde geliştirilmesi gereken 4 şey var zaten; listening, reading, writing, speaking 4'lüsü ve bunların pratiğini yapmak çok kolay ve ücretsiz. İnternetin faydalarını iyi kullanan kişi bu konularda zorluk çekmez ve kaynagı kendi bulur/yaratır. İngilizce öğrenmek isteyip, para veremeyecek olan kişiler için yazıyorum bunu, yoksa söylediklerinize karşı çıkmak için değil.
  • Anlıyorum, iyi niyetli olarak para ödemeden internetten faydalanmak mümkün diyorsunuz, ve bu konuda çok haklısınız. Sayısız imkan seçenek var. Sabırlı ve istikrarlı olmak yeterli.

Ama anadili ingilizce olan birini bulmak ve pratik yapmak çok kolay değil malesef.

Sizin gibi ingilizce öğrenenlerin geldiği ortak platformlarda tanışılan kişiler yardımcı olamıyor, hatta temelin yanlış oturmasına neden olabiliyor.

Ciddi paralar ödeyip kurslarda başarısız olanlarında sayısı çok fazla malesef. İşi bilen profesyonel native speaker bulmak size ciddi fayda sağlıyor. Bunlarda ücretsiz ilgilenmiyorlar. Bu konuda bile ciddi bir sektör oluşmuş. Skype ile online ingilizce yazın neler neler çıkıyor.

Okuma ve dinleme konusunda faydalı, hergün 10 dakika ayırmak isterseniz iste bir ücretsiz öneri:
    http://www.newsinlevels.com/

Ayrıca BBC İngilizce sitesindeki herşey ücretsiz,
    http://www.bbc.co.uk/worldservice/learningenglish/general/

@Zipperhoff

• gitar G kullanıcısına yanıt
    Ben İngilizce öğrenme aşamasında değilim, sadece öğrenmek isteyenler için fikrimi sundum. Native speaker bulmak zor mu? Ben ingilizce öğrenmek istiyorum diyen birisinin, kendine yardımcı olabilecek anadili İngilizce olan birisini bulması 30dakikasını almaz. Çoğu insan tabi ki formal şekilde konuşmuyor ortak platform dediğiniz tarzda yerlerde ama sonuçta bir Amerikalı-İngiliz ile konuşurken de formal bir dille konuşmayacagız aynı Türkçe konuşurken olduğu gibi, ayrıca 1 kişi gramer hatası yapar 2 kişi yapar diğerleri dogru yapar yani birkaç kişiyle konuştuktan sonra dogrusu illaki oturur, oturuyor da. Para verilip internetten öğrenilmesine karşıyım, bedava kaynaklar varken. O parayla yabancı dil öğrenmek isteyen kişi 1 ay yurtdışında kalsa daha verimli geçer. Reading için temel seviyeden ingilizce kitaplar okumak - ki internetten bir sürü dolu kitap var kaliteli yayınların - Listening için bir sürü şey kullanılabilinir filmler, müzikler, konuşmalar vs. Speaking için internetten tanıştıgın ana dili ingilizce olan veya sonradan öğrenmiş kişilerle pratik yapabilirsin Writing için de essayler yazarak kendini geliştirebilirsin ve bunları nasıl yapacagın internette mevcut zaten. Başarılar şimdiden öğrenmek isteyenlere ve yardım almak isteyenlere isterlerse yardımcı olabilirim.

• İnternette ücretsiz ingilizce dersleri veren siteler mevcut. Bu sitelerden de faydalanabilirsiniz.
  • internetten video izlemekle olmuyor. ders almak gerekli bence
  • gramerin mantıgını kitaplardan alırsınız.Diğer listeningleri vs herşekil videolardan bulursunuz.Girin avm ye bir kitapçıya bakın.
  • Ben kursa gitmiştim ancak yinede pek bir şey öğrendiğim söylenemez.Zaten hafızam çok zayıf Tekrar kursa gitmek istemiyorum bu yüzden bende internetten kendim çalışarak bir şeyler öğrenmek istiyorumAma bir çok site çıkıyor karşıma hangi siteden faydalanmalıyım nasıl çalışmalıyım bilmiyorum.Lütfen yardımm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayça34 -- 13 Ocak 2014; 22:12:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.