Şimdi Ara

İngilizce Kurs Hakkında Görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaz için kursa gitmeyi düşünüyorum üni 2.sınıfım ingilizcem okuduklarımı az çok anlayabiliyorum sizce yazın kursa gitsem bana bir faydası olur mu?



  • Önemli olan temel. Eğer temelin zayıfsa gitmeni şiddetle öneriyorum fakat bu ingilizce (sınavlar için istiyorsan bilemem, pratik ingilizceden bahsediyorum) sadece eğitim kurumlarında öğrenilecek birşey değil. temelini güzelce bir ingilizce kursunda at. daha sonra gündelik hayatında kullanmaya çalış. hobilerine göre bunu belirleyebilirsin, yabancı müzik, yabancı dizi izlemek, uluslararası forumlarda gezinmek, ingilizce makaleler okumak, ingilizce kitap okumak. ama sırf ingilizcemi geliştiriyim diye yaparsan en fazla 2 ay sonra sıkılıcaksındır, bu yüzden gündelik hayatının bir parçası olacak şekilde ayarlamaya çalış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaptan Piriz

    Önemli olan temel. Eğer temelin zayıfsa gitmeni şiddetle öneriyorum fakat bu ingilizce (sınavlar için istiyorsan bilemem, pratik ingilizceden bahsediyorum) sadece eğitim kurumlarında öğrenilecek birşey değil. temelini güzelce bir ingilizce kursunda at. daha sonra gündelik hayatında kullanmaya çalış. hobilerine göre bunu belirleyebilirsin, yabancı müzik, yabancı dizi izlemek, uluslararası forumlarda gezinmek, ingilizce makaleler okumak, ingilizce kitap okumak. ama sırf ingilizcemi geliştiriyim diye yaparsan en fazla 2 ay sonra sıkılıcaksındır, bu yüzden gündelik hayatının bir parçası olacak şekilde ayarlamaya çalış.



    hocam zaten yabancı dizi felan izliyom temel ingilizcem orta düzeyde dediğim gibi üni 2 deyim faydası olursa gitmeyi düşünüyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.