Arkadaşlar bilmeyenler için önce kendimi tanıtayım Çankaya Hukuk 1.sınıfım hali hazırda okullar online ve çok boş vaktimiz var ben de ingilizceyi halletmek istiyorum bu boş zamanda. Gramer kitap tavsiyesi vs de alabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum. |
İNGİLİZCE İÇİN TAVSİYE KONUSU

-
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
-
Hocam AYBÜ hukuk fakültesinde hazırlık okuyorum. İngilizceyi geliştirmenin en etkili yolu konuşmaktır. Yabancı arkadaş edinmenizi öneririm. Biz derslerde gramer öğreniyoruz fakat hiçbir faydası yok. Bir seviye testine girmenizi öneririm. Ona göre de British Council sitesinden dinleme aktiviteleri yapmanız faydalı olacaktır.
-
Hocam yine de gramer kitaplarıyla başlamak daha doğru olmaz mı?
-
Discord sunucusu derken hocam az açar mısın -
Up -
Eğer ki hata yapa yapa öğrenirim düşüncesi senin için uygun ise bence konuşmak en mantıklısıdır. Grammar konuları da elbette gerekli fakat işi tamamen ordan yürüterek gündelik hayatına hiçbir katkı sağlayamazsın. En fazla makaleler için faydalı olmuş olur. Konuşurken karşıdakinin sayesinde grammar hatalarını da görmüş olursun diye düşünüyorum.
-
Link felan atsana varsa ben discorda daha hiç girmedim
-
Up
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X