Şimdi Ara

İNGİLİZCE HAZIRLIK OKUMAK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hazırlık sınıfında temelden mi başlıyorlar yoksa bizim lise düzeyinde ingilizce bildiğimizi kabul ederek mi dersleri işliyorlar.

• ashton_kutcher246 kullanıcısına yanıt
    Başlamadan önce seviye belirlemek için sınav yapılıyor kardeşim, ona göre sınıflara yerleştiriliyorsun. Diğer türlü olsa çok sıkıntı.
  • Kategori var. C-B-A gibi.

Baslangic C
    Orta B
    İleri A

ODTU de yari donemde bolume gecme hakkin da vardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes OKUMA SAKİN OKUMA. hayatindan giden bi senen olur. Bi yil hazirliga gidicen konaklama yol yeme icme kitap parasi ve diger ihtiyaclar bilmem kac milyar onun yerine ing kursuna git bolumunun 1.sinifindayken hem bi sene kazanirsin hem ing hem bolum . hazirligi sakin okuma bi sene kaybedersin ki bizde bogazici odtu itu vb ler disindakilerin hazirligi da lise seviyesinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSarikoc03

Başlamadan önce seviye belirlemek için sınav yapılıyor kardeşim, ona göre sınıflara yerleştiriliyorsun. Diğer türlü olsa çok sıkıntı.

Teşekkür ederim yardımınız için.Ben neredeyse hiçbir şey bilmiyorum.İngilizce hazırlıkta gereken seviyeye çıkarabilir miyim?Yazın çalışmam gerekir mi ingilizceye?
  • ashton_kutcher246 kullanıcısına yanıt
    Hangi bölümü okuyacaksın kardesim? Bölüm tamamen ingilizce mi? Hangi seviyedesin?

Oku diyen de var okuma diyen de üniversiteden üniversiteye değişir. Ben oku derim. Okumadığıma pişmanım, ha dil seviyem iyi grammer vs. ama yazmayı beceremiyorum pratik yok bende o yüzden pratik için çok iyi olabilirdi bana. Hazırlığı geçtim diye seviniyordum ama keşke okusaymışım diyorum dediğim gibi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pitah

Kardes OKUMA SAKİN OKUMA. hayatindan giden bi senen olur. Bi yil hazirliga gidicen konaklama yol yeme icme kitap parasi ve diger ihtiyaclar bilmem kac milyar onun yerine ing kursuna git bolumunun 1.sinifindayken hem bi sene kazanirsin hem ing hem bolum . hazirligi sakin okuma bi sene kaybedersin ki bizde bogazici odtu itu vb ler disindakilerin hazirligi da lise seviyesinde

İngilzcesini geliştiren baya arkadaşım var.Ama benim sorunum hiçbir şey bilmemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üni ingilizce zormu????
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSarikoc03

Hangi bölümü okuyacaksın kardesim? Bölüm tamamen ingilizce mi? Hangi seviyedesin?

Oku diyen de var okuma diyen de üniversiteden üniversiteye değişir. Ben oku derim. Okumadığıma pişmanım, ha dil seviyem iyi grammer vs. ama yazmayı beceremiyorum pratik yok bende o yüzden pratik için çok iyi olabilirdi bana. Hazırlığı geçtim diye seviniyordum ama keşke okusaymışım diyorum dediğim gibi. :)

Odtü olmazsa hacettepe iktisat.
  • Bro ondan dedim zaten kurslarda da kur kur seviye seviye gidiyolar bence direk bolume gec ingye kursla hallaet ama en nihayetinde tercih senin Allah gonlune gore versin hocam

• hocam hazirligi gecmek icin sinav falan mi oluyor yoksa kafama gore ben hazirligi okumak istemiyorum diyebilir miyim

• hocam hazırlığı okuduğuma pişman oldum ama özel okulda okuduğum için öğrenciler çok rahat davranıyorlardı ve öğrenmek için çaba sarfetmiyorlardı her özel okul böylemi bilmem ben hazırlıktan çok az bir şey öğrendim gerisi kendi çabamdı kendiniz çabalarsanız iyi yere gelirsiniz.
  • Bireycmatik kullanıcısına yanıt
    Bro her okul onu kendi belirliyo her bi bolum icin. Senin gidicegin okulun o okuyacagin bolumunde hazirlik istege bagliysa okumuyom lan keyf benim degil mi dersin okumazsin direk bolumden baslarsin. Ha yok hazirlik zorunluysa sene basinda eylulun ikinci haftasi gibi okulun muafiyet sinavi olur ing den gecer not alirsan bolumden baslarsin gecemezsen hazirlik hayirli olsun. Hazirlik o bolum icin zorunlu mu deil mi o okulun bilecegi is her okul kendine gore ayarliyo onada bakarsin

• tamam hocam eyvallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.