Bildirim
ingilizce dersi seçmeli olmalı bence.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dünya küreselleşiyor liseli. ileride tezgahtar, satış elemanı vs. olmak isteyene seçmeli olabilir tabi. -
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
dünya küreselleşiyor liseli. ileride tezgahtar, satış elemanı vs. olmak isteyene seçmeli olabilir tabi.
illa meslek sahibi olmak için ingilizce bilmek saçma bence. -
Meslek sahibi olmak için İngilizce bilmene gerek yok. Mesleğinde başarılı olmak ve yükselmek istiyorsan , kaliteli bir yaşamın olsun istiyorsan bilmen şart. Dünya artık tamamen küreselleşti ve İngilizce bütün dünya ülkelerinde kullanılan ortak bir dil. Bilim insanlarının kullandığı ortak bir dil. Ayrıyetten artık avantaj sağlayan bir yabancı dil sıfatı bile yok. Bilinmesi gerektiği düşünülen bir dil. Hepsini geçtim , dil bilmek insana çok şey katar. İzlediğin filmleri , dizileri anadilinde izlemek daha iyi anlamanı sağlar. Yabancı kaynaklardan kitaplar , makaleler , dergiler okuyabilmek ufkunu geliştirir. Dil bilmek , bildiğin dili kullanan milletin kültürünü anlamanı sağlar. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama üniversiteye gelip hazırlıkta perişan olduğun zaman kafanı duvarlara vurmak istemiyorsan , şimdiden İngilizceyi geliştir hatta yapabiliyorsan Almanca veya İspanyolcayı temel seviyede öğrenmeye bak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Behzat Amirim
quote:
dünya küreselleşiyor liseli. ileride tezgahtar, satış elemanı vs. olmak isteyene seçmeli olabilir tabi.
illa meslek sahibi olmak için ingilizce bilmek saçma bence.
Dünya İngilizce konuşuyor , Türkçe korunamamış . Seçmeli derse girerse pek bir şey değişmez diye düşünüyorum -
türkçe güncel termodinamik, akışkanlar mekaniği, aerodinamik kitapları bulabilirsen okuma kardeşim, 70 milyonun aklına gelmedi helal olsun zehir gibi yeni nesil -
USA çanakkale de yoktu ama onlarda ingilizce konuşuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcd -- 30 Kasım 2013; 16:17:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Arcanian
quote:
quote:
Dünya İngilizce konuşuyor , Türkçe korunamamış . Seçmeli derse girerse pek bir şey değişmez diye düşünüyorum
Bu ulkede doktor olmak isteyen muhendislik duzeyinde fizik bilmek zorunda ne seçmelisi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sajuuk
quote:
quote:
quote:
Dünya İngilizce konuşuyor , Türkçe korunamamış . Seçmeli derse girerse pek bir şey değişmez diye düşünüyorum
Bu ulkede doktor olmak isteyen muhendislik duzeyinde fizik bilmek zorunda ne seçmelisi?
lise fiziğini mühendislik seviyesinde mi sanıyorsun?
-
ingilizce ogrenmek demek ingilizlere tapmak, onlara asik olmak mi demek? Bu nasil bir mantik? Ogren ki onlarin eserlerini onlarin dilinde oku, iddialarini fikirlerini felsefelerini daha iyi analiz et. Hem fikrin hem duygun hem de perspektifin degisir ve gelisir. Cunku dil ogrenmek demek o kulture biat etmek demek degil, belki dil sayesinde okuduklarinin cesitliligiyle aleyhte olusturacagin argumanlarin fazlalasacak, neredrn bilebilirsin ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mhcd
USA çanakkale de yoktu ama onlarda ingilizce konuşuyor
Ingilizlerde tam var sayilmaz somurgelerindeki adamlari yolladilat
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamın hiç mühendislik okuyan arkadaşı olmamış galiba hocam ne mühendislik seviyesinde fiziğinden bahsediyorsun sen ya. -
Bencede din dersi seçmeli olmalı ama değil. -
Küresel dil kürtçe,türkçe veya azerice'de biz mi öğrenmiyoruz? İngilizce küresel dildir. -
quote:
quote:
quote:
quote:
yuh iyi salladın. benm marmarada diş okuyan arkadaşım var onlardada vardı güya adam herkesi pat diye geçirmiş
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Gezegenlerin olusmasini nereye gideceklerini hesaplamak ışık enerjilerini hesaplamak kesinlikle bakkal işi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hangi lisede fizik dersinde gezegenlerin oluşmasını , ışık enerjilerini hesaplamayı öğretiyorlar söyler misin ? Yoksa ben bir sene eksik mi okudum lise 5 falan vardı da orada mı gösteriyorlardı. -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Gezegenlerin olusmasini nereye gideceklerini hesaplamak ışık enerjilerini hesaplamak kesinlikle bakkal işi
bir lineer işlem, bir diferansiyel denklem kullanmadan yaptığın fizik, mühendislik seviyesine göre bakkal işlemidir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Seraphine
Adamın hiç mühendislik okuyan arkadaşı olmamış galiba hocam ne mühendislik seviyesinde fiziğinden bahsediyorsun sen ya.
çocuk inatla savunuyor.
Benzer içerikler
- 22 yaşında üniversiteye başlamak
- burun karıştırmak burnu büyütür mü
- yıllardır xanax kullanıyorum
- telefondan mesajla oynanacak oyunlar
- zevk suyu nedir gusül gerektirir mi
- dc açıldı mı
- en ilginç rekorlar
- büyük indirim günleri ne zaman
- ets 2 türkiye haritası
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X