Şimdi Ara

ingilizce bilmemek zoruma gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • daha öncesinden çeviri yoluyla ilerledim zaman verip öğrenmek gereksiz uğraş gibi geldi ancak ingilizce sınavında sınırda kaldım. Araştırdım anki programı ile öğrenebilirim gibi geldi. İngilizce-türkçe sonra da ingilizce-ingilizce ile öğrenmek seviyem açısından daha iyi lakin ingilizce-türkçe yapan görmedim üşengeç olduğum için kendim de hazırlamadım. Hazır ingilizctürkçe resimli anki bağlantısı var mı?

Ben anadilim gibi ingilizce bilen biriyim. Şimdiki imkanlarla, yapay zekayla, dil öğrenmek için geliştirilmiş zibilyon app ile bırak İngilizce'yi, 5 tane dil öğrenirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Eskiden herşey daha sadeydi şimdi shorts videolar tik tok lar influencerlar reklamlar akımlar insanların odaklanma süresini bile kısalttı bir şey öğrenmek için çabalamak gerek ama bu şeyler konfor alanından çıkmayı zorlaştırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şefim ingilizceyi anadil gibi nerede nasıl öğrendiniz merak ettim. Açıkcası gıbta ediyorum böyle insanlara  

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.