Şimdi Ara

İNGİLİZCE ALT YAZILI FİLM VE DİZİ İZLEYEBİLECEĞİM BİR SİTE VEYA UYGULAMA VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

İngilizce Alt Yazılı Film ve Dizi İzleyebileceğiniz Siteler ve Uygulamalar

Günümüzde, İngilizce dilini geliştirmek veya yabancı kültürleri keşfetmek isteyenler için İngilizce alt yazılı film ve dizi izlemek oldukça popüler bir yoldur. Bu içerikleri sunan birçok web sitesi ve uygulama mevcuttur.

İngilizce film ve dizi izlemek isteyenler için önerilen bazı popüler siteler şunlardır:

• Netflix: Geniş bir film ve dizi kütüphanesine sahip bir yayın platformudur ve birçok başlık İngilizce altyazılı olarak mevcuttur.
    • Amazon Prime Video: Netflix'e benzer şekilde geniş bir içerik yelpazesi sunan başka bir yayın platformudur ve birçok İngilizce altyazılı film ve dizi içerir.
    • Disney+: Özellikle Disney ve Pixar filmleri ve dizileriyle tanınan bir yayın hizmetidir ve bunların çoğu İngilizce altyazılıdır.
    • Viki: Asya sinemasına odaklanan bir yayın platformudur ve birçok film ve dizi İngilizce altyazılı olarak mevcuttur.

Ayrıca, İngilizce alt yazılı film ve dizi izlemek için kullanabileceğin bazı uygulamalar şunlardır:

• Viki: Yukarıda belirtilen yayın platformunun mobil uygulamasıdır.
    • DramaFever: Asya dizileri ve filmleri için özel olarak tasarlanmış bir uygulamadır ve birçok başlık İngilizce altyazılıdır.
    • Crunchyroll: Anime hayranları için bir uygulamadır ve birçok anime dizisi ve filmi İngilizce altyazılı olarak sunar.

Bu siteler ve uygulamalar, İngilizce becerilerini geliştirmek, eğlenmek veya yabancı kültürleri keşfetmek isteyenler için değerli kaynaklardır. İngilizce alt yazılı içerikleri düzenli olarak izleyerek dil becerilerini geliştirebilir, kelime dağarcığını genişletebilir ve İngilizce konuşulan ülkelerin kültürlerini daha iyi anlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Var
  • netflix

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    ?
  • Ororo.tv vardı galiba ama her dizi film yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en temizi torrentten filmi indirip türkcealtyazı , planetdp gibi sitelerden altyazı eklemek
  • Nekşfiliişşşş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekanosfer456 kullanıcısına yanıt
    Hahaha tam ben farkli versiyonunu atiyordum seninkini gordum :D
    İNGİLİZCE ALT YAZILI FİLM VE DİZİ İZLEYEBİLECEĞİM BİR SİTE VEYA UYGULAMA VAR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 21 Eylül 2020; 0:33:39 >
  • torrentten indir takıl aga, anime falan olsa söylerdim de diziler nerden izlenir bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7F117DFD2

?
    ??
  • Dizilla
    Dizipub

• www.hdfullfilmcehennemiizle.net
  • Netflix İngilizce altyazı özelliği var ben bi ara izlerdim ama çok az içeriği var. HBO çıktı disney çıktı amazon çıktı falan derken artık bir sürü film-dizi izleme platformu çıktı ve tüm dizi ve filmler bunlara dağıldı hepsinde çok az içerik var. Hal böyle olunca kaldırdım üyeliğimi torrent akıyorum. İnternetim hızlı bir şey izlemek istersem açıyorum 2160P torrent indirmeyi, içeri gidip bi çay içip geliyorum inmiş oluyor
  • Amazon prime
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.