Şimdi Ara

İngiliz ordusunun YouTube ve Twitter hesapları hacklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İngiliz ordusunun YouTube ve Twitter hesapları hacklendi



    İngiltere Savunma Bakanlığı, pazar günü yaptığı açıklamada İngiliz ordusunun Facebook ve Twitter hesaplarının saldırıya uğradığını ve kripto para dolandırıcılığını desteklemek için kullanıldığını doğruladı. Bilgisayar korsanlarının iki hesabı tam olarak ne zaman ele geçirdiği belli olmasada şimdilik iki hesapta normale dönmüş görünüyor.



    Ayrıca Bkz.Rusya'nın doğalgaz fiyatlarını artırmasına karşı alternatif arayan Almanya, kendine dev termos yaptı



    İngiliz ordusunun YouTube hesabı Ark Invest olarak yeniden adlandırıldı



    Hackerlar, İngiliz ordusunun Twitter sayfasını ele geçirdi ve örgütün profil resmini, biyografisini ve kapak fotoğrafını The Possessed NFT koleksiyonuyla ilişkiliymiş gibi göstermek için değiştirdi. Hesap, NFT eşantiyonları için çeşitli retweetler gönderdi ve sabitlenmiş tweet'i, kullanıcıları sahte bir NFT para basma web sitesine bağladı.



    İngiliz ordusunun YouTube ve Twitter hesapları hacklendi



    Hackerlar ayrıca İngiliz ordusunun YouTube kanalındaki tüm videoları sildi. Adını ve profil resmini yasal yatırım şirketi Ark Invest'e benzeyecek şekilde değiştiren hackerlar, İngiliz Ordusu'nun videolarını eski Twitter CEO'su Jack Dorsey ve Tesla CEO'su Elon Musk'ın yer aldığı bir dizi eski canlı yayınla değiştirdi. Bilgisayar korsanları, kullanıcıları bir kripto dolandırıcılığına katılmaya teşvik eden bir yer paylaşımı ekledi. Kanal, aynı anda dört canlı yayın yayınladı ve bunlardan bazıları binlerce izleyiciye ulaştı.



    Savunma Bakanlığı Basın Ofisi Twitter'da yaptığı açıklamada "Ordu'nun Twitter ve YouTube hesaplarının ihlal edildiğinin farkındayız ve bir soruşturma sürüyor. Ordu bilgi güvenliğini son derece ciddiye alıyor ve sorunu çözüyor." sözlerine yer verdi.




    Kaynak:https://web3isgoinggreat.com/?id=twitter-and-youtube-accounts-for-the-british-army-simultaneously-hacked







  • Gerçekten çok önemli bir haber, teşekkür ederim.

  • Hesabı ele geçirip asrın en büyük kripto para manipülatörü ve dolandırıcısı Elon Musk'ın videolarını paylaşmaları çok ironik olmuş...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.