Şimdi Ara

Ingiliz medium 1 den sonra nereye devam edeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Edit:alman ağacından önerileriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flopyy -- 17 Ağustos 2015; 16:07:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• rus ağacından gitmediysen ıs 7 ye git alman ağacında ağır olarak e100 orta olarak e 50m olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keiichi Tsuchiya -- 17 Ağustos 2015; 16:52:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso_kara01

rus ağacından gitmediysen ıs 7 ye git alman ağacında ağır olarak e100 orta olarak e 50m olabilir

Hocam is 7 nedir aciklarmisiniz hangi ağaç

• ilk ingiliz tanklarını kasmak fazla riskli onun yerine 5-10 seviye arası hertürlü op olan rus ağır tanklarını ve orta tanklarını kas
  • Flopyy F kullanıcısına yanıt
    teknoloji ağacında rus bayrağına tıkladığında t26 dan t 28 kv 1 kv85 diye is 7 ye(10. seviye) giden bir yol var orayı kastettim

• Eyvallah hocam bide bu herkesteki Sovyet tanklarının söyleme isteğini anlamadım cümle biraz karıştı ama herkes Sovyet tankı öneriyor bir nedeni varmı

oyun ruslara ait rus tanklarına sağlam torpil geçiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ten sonra ek iş ne yapilir ?
    2 yıl önce açıldı
    Suits den sonra ne gider :D
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    Hahahaha anladım hocam yardımlarınız için teşekkürler

• İs 3 te cok darlanabilirsin bl9 topunu acmadan once cok cile cektiriyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • limitlesss61 kullanıcısına yanıt
    Kv-85 bana oyunu bıraktırdı
  • Açık konuşalım yol yakınken Sovyet ağacını birakiyim kv1 açtım bugün

Hocam Kv-1,Kv-1s iyidir ama Kv-85 çöp gibi.Sovyet tank avcısı ve orta tankları güzel.Yani tek atıyor ve eğlenceli.Mouse bozuk diye yan hesaptan takım arkadaşımı öldürüyorum şuan Mouse alınca oynarız.Zack25026 nick.
    Not=Ağır tanklar yavaş ama sağlam.Tank avcısı güzel hasar verir ama pozisyon alman lazım.Hafif tanklar hızlılar ama dayanıksızlar (Uzak dur hafif tanklardan.Kazanma oranımı berbat yaptım hafif tank sayesinde).Orta tank ise bu tanklardan biraz biraz almış.
    bence devam et o ağaca. şimdi o tankın yavaşlığı adamı deli ediyordur. bir de t-28 gibi berbat bir tankı oynadıktan sonra bununla da çile çekeceğini düşünebilirsin. yeni başlayanlar için zırh çok önemli. ve bu seri zırhı sayesinde yaptığın hataları kaldırabiliyor. yani öğrenirken çile çekmiyorsun. ayrıca 85 lik topu tak diğerleriyle uğraşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Jayce

Hocam Kv-1,Kv-1s iyidir ama Kv-85 çöp gibi.Sovyet tank avcısı ve orta tankları güzel.Yani tek atıyor ve eğlenceli.Mouse bozuk diye yan hesaptan takım arkadaşımı öldürüyorum şuan Mouse alınca oynarız.Zack25026 nick.
    Not=Ağır tanklar yavaş ama sağlam.Tank avcısı güzel hasar verir ama pozisyon alman lazım.Hafif tanklar hızlılar ama dayanıksızlar (Uzak dur hafif tanklardan.Kazanma oranımı berbat yaptım hafif tank sayesinde).Orta tank ise bu tanklardan biraz biraz almış.

Kv1 fulleyecegim hocam sonra ne önerirsiniz is7 ye devammi yoksa alman ağacına mi geçsem

• W ya basili tutmaktan parmaklarım yoruldu ya 25 de gidiyor düz yolda

üç kere r tuşuna bas o kendi gider

• Hayatımı kurtardınız ^^ birde kv1 I fullemeden kv1 s e gideceğim sizce bu doğru mu

Kv-1'in topunu açarsanız yada başka bir şeyini,acı çekmeden kasarsınız Kv-1'i.Bu her tank için geçerli.Bir tankın parçasını açarsanız bu tank vurmuyor,bu tank çok yavaş demezsiniz.Birde daha çok eğlenirsiniz.Is-7 tankı çok güzel (etkinlikte vb. denemiştim).Is-7 güzel ama Is-7 yolundaki tanklar;ağır tank olduğu için yavaşlardır ama sağlamdırlar.
    Önerim=Is-7 yolundan gidin.Ben yavaş olduğu için dayanamadım ve orta tanka yöneldim.Yavaş olması sinirinizi bozuyorsa T62A,Object 140 tankına yönelin.Hasar vermek istiyorsanız Object 268,Object 263 tanklarına yönelin (oyuna yeni başladıysanız Is-7 daha iyi.Ağır tank oldukları için daha fazla dayanırsınız.Oyunu öğrenmek için güzel tanktır).
  • Agir tanklarin geneli yavastir ama IS-7 agacindaki KV-1 haricindeki hicbir tank yavas degildir. Agir tanki ogrenmeden mediuma yonelirsen buyuk ihtimal cok fazla kayip ile oyunu ogrenirsin. Yeni baslayanlar icin onerim
    Agir Tank, TD, Orta Tank ve sonrasinda Hafif Tank ile KMT. Hafif tank gercekten profesyonellik istiyor o yuzden en sonda ama KMT oynamasi digerlerie nazaran kolay olsada en son denenmesi gereken tank turudur.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    TD olarak ne öneriyorsunuz ?.Hellcat ve Stug 3 g var bende.Su-100 iyi midir alınır mı sizce ?
    Not=Hocam forumdan bir arkadaşın modunu indirdimde.İçeriği şöyle;harita mod,zoom mod,damage panel,damage sayacı,arty farklı açı kamerası,J1mbo crosshair.Legal mi illegal mi ? Birde karşıdaki adamın doldurma süresini gösteriyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.