Şimdi Ara

ING Güncel Referans Kampanyası | 2500 TL Nakit | 2026

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
323
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ING Güncel Referans Kampanyası | 2500 TL Nakit | 2026
    ING Güncel Referans Kampanyası | 2500 TL Nakit | 2026
    ING referans kodum: ING931343

Yüz yüze görüşme esnasında kodu vermek gerekiyor.

Referans kodu ile müşteri olan kişi başka bankadaki kendi adına olan hesabından ING Vadesiz Hesap’ına aralıksız 3 ay boyunca EFT/FAST yöntemiyle tek seferde minimum 22.000 TLyi 1 günlüğüne göndermesi durumunda 2500 TL nakit kazanacaktır.

Kampanya Kuralları :

Kampanya 1- 31 Mayıs 2026 tarihleri arasında geçerlidir.

Davet için kişi sınırı yoktur.

Kampanya sadece mobil kanallar aracılığı ile müşteri olma durumunda geçerlidir.

Arkadaşını Getir Kampanyasında referans kodu ile müşteri olan kişinin başka bankadaki kendi adına olan hesabından bankamızdaki vadesiz TL hesabına aralıksız 3 ay boyunca EFT/FAST yöntemiyle tek seferde minimum 22.000 TL göndermesi gerekir.

Arkadaşını Getir Kampanyasında EFT/FAST gönderiminin tek seferde en az 22.000 TL olacak şekilde direkt olarak vadesiz TL hesabına yapılması gerekir. Parçalı gönderimler ile 22.000 TL'ye ulaşılması kampanya koşulunun sağlanması için yeterli değildir.

Arkadaşını Getir Kampanyasında gönderimlerin direkt vadesiz TL hesabına yapılması gerekir. EFT/FAST ile vadesiz hesaba gönderim yapılıp oradan farklı bir hesaba yapılan gönderimler kapsam dışıdır.

Arkadaşını Getir Kampanyasında elektronik para hizmetleri kuruluşları üzerinden yapılan para gönderimleri kampanyaya dahil değildir.

Arkadaşını Getir Kampanyasında referans kodu ile müşteri olan kişinin, vadesiz TL hesabına açılış tarihinden itibaren en geç 45 gün içinde, ilk 22.000 TL'yi başka bankadaki kendi adına olan hesabından bankamızdaki vadesiz TL hesabına EFT/FAST yöntemiyle tek seferde göndermesi gerekir.

Arkadaşını Getir Kampanyasında gönderilen paranın 1 takvim günü boyunca vadesiz TL hesabından ING içindeki farklı hesap türlerine (Turuncu, vadeli, vs.) gönderilmemesi ve ayrıca vadesiz TL hesabından başka bir banka hesabına gönderilmemesi, sadece vadesiz TL hesabında tutulması gerekir. Para girişinin sağlandığı gün vadesiz TL hesabına toplam net para girişinin en az 22.000 TL olması gerekir. Vadesiz TL hesabına giren toplam para girişi tutarı ile vadesiz TL hesabından toplam para çıkışı (EFT/FAST/HAVALE ya da ATM'den para çekimi yolu ile) arasındaki fark 22.000 TL'den küçük ise kampanya koşulu sağlanmış sayılmaz.
    Arkadaşını Getir Kampanyasında vadesiz TL hesabına para gönderildiği gün, vadesiz TL hesabından kredi, fatura, Destek Hesap ve kredi kartı ödemesi yapılması halinde gün sonunda net bakiye 22.000 TL altına kalırsa kampanya kapsamına dahil olunmamış sayılır.

ING önceden haber vermeksizin kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Tüm koşullar sağlandığında promosyon ödemeleri, koşulların sağlandığı ayın bitiminden en geç 15 iş günü içinde müşterilerin hesabına aktarılacaktır.

Nakit promosyon ödülünün kazanılması için referans kodu ile davet edilen kişinin ilk kez ING müşterisi olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında referans kodu ile davet edilen kişiye, ING müşterisi olma adımında, ilgili regülasyonlara uyumluluk kapsamında "sır talimatı" sunulur. Davet edilenin bu talimata onay vermediği hallerde kampanya niteliği gereği, davet eden kişi nakit promosyon ödülünden faydalanamaz.

Kampanyaya katılan herkes kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

ING referans kodum: ING931343
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Nisan itibariyle kampanya güncellendi, ödül 2500 tl oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Nisandan önce katılanlar 2000mi alcak 2500mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bide 1 takvim günü boyunca diyor ya, bugün akşam 16 gibi atsam yarın sabah 9 gibi çeksem parayı 1 gün faizde durmuş sayarmı yoksa tam 24 saatmi

Hesabına 1 ay arayla 3 kere 1 günlüğüne 22000 TL gönder, 2500 TL nakit kazan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brody77 -- 8 Nisan 2026; 12:14:32 >
  • ING referans kodum: ING931343

Referans kodu ile müşteri olan kişinin 2500 TL ödül kazanması için başka bankadaki kendi adına olan hesabından Vadesiz Hesap’ına aralıksız 3 ay boyunca birer kez bir gün hesapta kalacak şekilde EFT/FAST yöntemiyle tek seferde 22.000 TL göndermesi yeterlidir. Yani bugün parayı gönderip yarın çekmenizde sorun yoktur. Bir gün hesapta kalması yeterli.

İlk defa ING Bonus Card’a başvuranlar ve kartını fiziksel
    kredi kartı olarak alanlar, hoş geldin hediyesi olarak
    25.000 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans ya da
    2.000 TL’ye kadar Bonus
    hediyelerinden birinden faydalanabiliyor. Yani toplam ödül 4500 TL oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brody77 -- 13 Nisan 2026; 7:35:12 >
  • Azmuth kullanıcısına yanıt
    Kampanya hesap çeşidi Vadesiz olarak değişmiş.

Bundan sonra ona göre mi yapmam gerekiyor ?

Edit:Mh ile görüştüm kayıt olduğum tarihe göre hareket etmem gerektiğini söyledi ödül miktarı değişirse son 1 ay içinde artarsada ona göre ödül alıcakmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azmuth -- 13 Nisan 2026; 12:45:10 >

Referans kodu ile müşteri olan kişinin 2500 TL ödül kazanması için başka bankadaki kendi adına olan hesabından Vadesiz Hesap’ına aralıksız 3 ay boyunca birer kez bir gün hesapta kalacak şekilde EFT/FAST yöntemiyle tek seferde 22.000 TL göndermesi yeterlidir. Yani bugün parayı gönderip yarın çekmenizde sorun yoktur. Bir gün hesapta kalması yeterli.

İlk defa ING Bonus Card’a başvuranlar ve kartını fiziksel

kredi kartı olarak alanlar, hoş geldin hediyesi olarak

25.000 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans ya da

2.000 TL’ye kadar Bonus

hediyelerinden birinden faydalanabiliyor. Yani toplam ödül 4500 TL oluyor.

Hocam bu ing bonusunu nasıl kullancaz bir bilginiz varmı, hiçbir yerde geçmiyor gibi ne puan harcada ne pazaramada ne lyzicoda

Edit:Pazarama ile denedim pcden tekrar oldu bu sefer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azmuth -- 27 Nisan 2026; 9:47:9 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.