Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
578.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100.000 tl üzeri olan paraya daha az faiz işliyor galiba. Oranın kaç olduğunu bilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aylık vadeye koyup her ay yenilemek istesemde %12 faiz veriyor mu acaba?

Yoksa 1 kere mi hoşgeldin faizi veriyor?
  • İnternetten başvuru yapmış olsam yeni hesap açtırmak için ne kadar sürede sonuçlanıyor. Ne kadar süre sonra Hesabıma para yatırıp paramın işlem görmesini sağlarım. Bilgi verirseniz memnun olurum.
  • Para yatırma çekme işlemleri sadece internet üzerinden mi gerçekleşiyor yoksa şubeden de işlem oluyor mu ?
  • woodgate kullanıcısına yanıt
    Aylık değil günlük bu. Ayrıca faiz üzerine faiz geldiğinden aylığın %12sinden daha fazla verir. İstediğin an da para ekleyip çekebilirsin. Günlük faiz varken aylık faiz hesabı açılmaz anca daha fazla faiz veriyosa açılır.

• yvzslm65 Y kullanıcısına yanıt
    hayir 100 bin uzeri de %12. sitesinde gayet net yaziyor faiz oranlari.

• EnemyHunter kullanıcısına yanıt
    e-turuncu hesaptan hariç birde vadesiz hesap açıyorsun, internetten vadesize atıp şube yada atm den çekebiliyorsun. ben kullanıyorum memnunum.
  • KaRiSMaTiCH kullanıcısına yanıt
    ben ınternetten e-turuncu hesabımı açıp daha sonrada şubeden vadesiz hesabımı açtım ve aynı gün tamamlandı işlemler. atm lerden direk e turuncu üzerinden çekim yapamıyorsun bildiğim kadarıyla, önce internetten hesapların arası transfer yapıyorsun daha sonrada atm yada şube den çekebiliyorsun lazım olduğunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

Bugün ilk defa EFT ücreti aldı benden e turuncu

Neden olmuş olabilir artık EFT ücretli mi

saat kaçta yaptınız işlemi ?

16 15 gibi

• caglar_sss kullanıcısına yanıt
    16.00 dan sonra ucretli yanlis hatirlamiyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

neden zamanım olmasın ki? Öyle sabah akşam koşturmuyorum ki her yere.. Koşturma ihtiyacım da yok zaten.

Ayrıca öyle ulaşılmayacak bir senaryo yazmadım ben. clio 50 lira, bmw z4 140 lira fiyatı.. inanıp inanmamak size kalmış benim kimseyi inandırmak gibi bir zorunluluğum yok.

Ek olarak %12 olmayacaksa, yapı kredi bana özel 11.45 veriyor ona kayarım artık ne yapalım

Adam ülke yönetiyorum yazmamış olabilir yani babadan kalma parayı akıllıca işletiyor ve harcıyor adam
  • caglar_sss kullanıcısına yanıt
    Geç eft ücreti kesmiştir hocam, bankalar her akşam kapanış yapar eğer TL açığı varsa merkez bankasından borç alır TL fazlası varsa borç verir gecelik. Bundan kaynaklı zararı azaltmak için alınan bir önlem

• oksijen %13 boşuna uğraşmayın e turuncu ile.
  • atm den e turuncu hesabından para çekip yatırabilirsiniz .ayrıca vadesize para aktarmanıza gerek yok
  • duygusal4802 D kullanıcısına yanıt
    50000 TL ye kadar ve 3000 TL vadesizde kalması şartıyla.

• 52900 yatırıyorum ben.3000 tl açıkta kalıyor.49900 işliyor.yine de turuncudan karlı hesapladım.
  • duygusal4802 D kullanıcısına yanıt
    Aynısını ben de yapıyorum 12.25 e denk geliyo. 50000 de odeabank şubeden aylık vadeliye koydum 12.40 verdiler. Kalanını da e-turuncuda değerlendiriyorum.

• turuncu ile arasında 0.50 olursa hemen turuncuya geçiyorum.taktik yani.1 puan olunca odea daha iyi.
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    atm den nasıl çekebiliyoruz e turuncu hesaptan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theARSLANN

atm den nasıl çekebiliyoruz e turuncu hesaptan ?

para çekmeye basınca vadesiz hesap ve e turuncu hesap ayrı ayrı gözüküyor ekranda hangisinden çekmek istiyorsanız ona basıyorsunuz. E-turuncudan vadesize aktar oradan çek olayı yok. O olay turuncu hesapta var bazen e-turuncu ile turuncu karışabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.