Şimdi Ara

ing banktan %9.5 faizli hesap ( eft havale bedava, para yatır çek vade bozulmuyor ) (%6,75 oldu) (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
14
Favori
136.181
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Su an için teb mi daha avantajlı diyorsunuz arkadaşlar?
  • Tam konuyu araştıralım dedik, düşmüş yine oranlar:

TEB Marifetli Hesap: %10.25 (ilk 30gün) - %9.75
    ING Turuncu Hesap: %9.25 (ilk 30gün) - %8.5

.

Bu arada,
    faizlerin düşme eğiliminde olması , B Tipi Likit Fonları nasıl etkiliyor bilen var mı? Tamamen bağımsız olamaz sanırım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İng bankta vadeli hesabı olanlar dikkat:artık 5000tl altındaki vadeli hesaba faiz işletmiyorlarmış,kafalarına göre böyle karar almışlar ve bunu müşterilerine haber vermemişler,bu durum kaç aydır böyle diyorsun cevap vermektende acizler,galiba en az 3-4 aydır böyleymiş,İng bank'ın yaptığı bu saçmalığı kınıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: satem

İng bankta vadeli hesabı olanlar dikkat:artık 5000tl altındaki vadeli hesaba faiz işletmiyorlarmış,kafalarına göre böyle karar almışlar ve bunu müşterilerine haber vermemişler,bu durum kaç aydır böyle diyorsun cevap vermektende acizler,galiba en az 3-4 aydır böyleymiş,İng bank'ın yaptığı bu saçmalığı kınıyorum...

Buna turuncu hesap dahilmiymiş? Yeni çektikleri reklamlarda bile alt limit yok diyorlar.
  • Bunlardan herşey beklenir, turuncu hesabın yanında kendi kafalarına göre vadesiz hesap açıp kart göndermişlerdi_ kartı kullanmadan önce sordum sordurttum şubeme web sitenizde böyle şöyle yazıyor hesap işletim ücreti kesilecekmi diye yok demişlerdi, 15 ay önce 2 otamatik fatura ödemesi olan vadesiz hesaptan hesap işletim ücreti kestiler haleen iade edecekler hesapta, şubeden 7 ile 10 günü bulur demişlerdi _konuştuğum kişi gün ile ayları karıştırdı sanırım..
    Sonuç ; sorun yaşarsanız çözülmesini çok beklersiniz !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

İng bankta vadeli hesabı olanlar dikkat:artık 5000tl altındaki vadeli hesaba faiz işletmiyorlarmış,kafalarına göre böyle karar almışlar ve bunu müşterilerine haber vermemişler,bu durum kaç aydır böyle diyorsun cevap vermektende acizler,galiba en az 3-4 aydır böyleymiş,İng bank'ın yaptığı bu saçmalığı kınıyorum...

Buna turuncu hesap dahilmiymiş? Yeni çektikleri reklamlarda bile alt limit yok diyorlar.

valla turuncu ''hesap dahil mi'' diye sormayı unutmuşum,bir ara bankadan geçerken yada müşteri hizmetlerini arayıp sormak gerekli.
    ayrıca diyelim geçen yıldan yada 9-10 ay öncesinden 5000 tl altında örneğin 3000tl'lik vadeli hesabınız vardı,bu karar alındığından beri o hesaba faiz işlemiyormuş onu da belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satem -- 22 Eylül 2012; 14:50:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

valla turuncu ''hesap dahil mi'' diye sormayı unutmuşum,bir ara bankadan geçerken yada müşteri hizmetlerini arayıp sormak gerekli.

Turuncu hesap dahil ise İng nin önünde kimse geçmez.

Ancak benim gibi bedava eft/havale yapacaklar geçer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• turuncu hesapta ust limit var 100.000

alt limit yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

turuncu hesapta ust limit var 100.000

alt limit yok.

Hani ben faiz yemiyorum ama eft v.s yapmak için para yatırdım, gerçi 17:05 te yatırdım dün parayı herhangi bir faiz işlememiş.

birde en son saat kaçta eft yapılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eft 9-16 arasi.

banka 17 de kapaniyor. nasil yatirdin?

• quote:

eft 9-16 arasi.

Bazı bankalar 17.30 a kadara bile eft yaptırıyor araştır.

Garanti saat 17.00 e kadar Kuveytturk & Halkbank 17.00 e kadar...
  • quote:

eft 9-16 arasi.

16:55 de Ziratten gönderdim, 17:05te İng banka geçmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

eft 9-16 arasi.

biliyorum. 16 ya kadar standart ucret.

sonrasinda ileri eft ucreti diye daha fazla para aliyorlar

• quote:

quote:

quote:

eft 9-16 arasi.

biliyorum. 16 ya kadar standart ucret.

sonrasinda ileri eft ucreti diye daha fazla para aliyorlar

O sadece Garanti de var hocam. Halkbank - Kuveytturk ve bazı diğerlerinde ücretsiz o saatte de eft.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 22 Eylül 2012; 17:19:44 >

• bende ing den çektim paraları iyice düşürdüler faizleri kolpacılar ,artık teb deyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

bende ing den çektim paraları iyice düşürdüler faizleri kolpacılar ,artık teb deyim

TEB forever Kaptan işini bilir.
  • teb in de ust limit dusuk 50.000

• SIKILDIM ARTIK
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

bende ing den çektim paraları iyice düşürdüler faizleri kolpacılar ,artık teb deyim

TEB forever Kaptan işini bilir.

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.