Şimdi Ara

ing banktan %9.5 faizli hesap ( eft havale bedava, para yatır çek vade bozulmuyor ) (%6,75 oldu) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
14
Favori
136.181
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ark.lar ben halen TEB Marifetli'deyim ve çokta memnunum...Yani memnuniyetim dvm ediyor...Daha öncesinde de belirttiğim üzere hem bankacılık adına sağlamış olduğu esnek yapıdaki hizmetleriyle hem de diğer bankalara kıyasla verilen sözlerden geri dönme durumunu olmadan anlaşılan faiz oranları üzerinden işlemlere devam edilmesiyle son derece memnuniyetimi kazandı gerçektende. Finans'ın çift sarılı hesabı beni Marifetli'den daha çok kendine çekiyor, bana daha yakın geliyordu ama dün finansbank'a uğrayıp çift sarılı hesap açmak istiyorum oran nedir diye sorduğumda ilk 3 ay için %10, sonrası için 9.5 diyince baya bi soğudum.Sanırım hali hazırdaki çift sarılı müşterilerin oranlarında da düşmeler meydana gelmiş ama Marifetli'de böyle bir durum söz konusu olmadığı gibi banka kartımla da ömür boyu ücretsiz olarak istediğim zaman para yatırma çekme de yapabilmenin rahatlığını yaşıyorum.

• @dj.trust kac aydir faiz aliorsn? Kesinti varmi hesap ucreti fln

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

@dj.trust kac aydir faiz aliorsn? Kesinti varmi hesap ucreti fln

Hcm bugün itibariyle tam 1 ay oldu, Şuan için faiz oranım 11.5 ve herhangi bir kesinti söz konusu değil hesaplardan ve olmayacakta zaten.Bundan adım gibi emin olduğum gibi, defalarca çeşitli kanallardan teyit alarak girdim zaten bu işe.Yarından itibaren ilk 1 ayım dolduğundan sanırım ya 10 yada 10.5 olacak faiz oranım, int.bnk.lığından bakar yrn buraya yazarım bilgi amaçlı

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

quote:

Hcm bugün itibariyle tam 1 ay oldu, Şuan için faiz oranım 11.5 ve herhangi bir kesinti söz konusu değil hesaplardan ve olmayacakta zaten.Bundan adım gibi emin olduğum gibi, defalarca çeşitli kanallardan teyit alarak girdim zaten bu işe.Yarından itibaren ilk 1 ayım dolduğundan sanırım ya 10 yada 10.5 olacak faiz oranım, int.bnk.lığından bakar yrn buraya yazarım bilgi amaçlı

Tesekkurler 3300 tl ayda ne kadar getirior birde 30 gunmu 31 gunmu duruyor faiz icin?

• quote:

quote:

quote:

Tesekkurler 3300 tl ayda ne kadar getirior birde 30 gunmu 31 gunmu duruyor faiz icin?

Buyur burdan yak hcm..!3300TL bu hesap mak.na göre ayda 26,51TL getirir diye gösteriyor 11.5 üzerinden...
    http://www.teb.com.tr/hesap-makinesi/vadeli-mevduat-hesaplama.aspx

Şunuda eklemekte fayda gördüm şimdi TEB'in Marifetli sitesinde gezinirken;
    http://www.teb.com.tr/bireysel/marifetli-hesap-faiz-oranlari.aspx
    11.5 faiz oranını ilk ay için 11'e indirdikleri gibi sonraki aylardakide 10'a düşürmüşler. Bana 10.5 demişlerdi bakalım yrndn itibaren yarım puanı esirgeyecekler mi bizden göreceğiz..?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 27 Mart 2012; 13:59:56 >

• tebden bende hesap açtırmıştım.30 gün dolunca eğer 10.5 vermezlerse vakıfbank tanışma oranı 11.25 sağlam banka oraya yatrtacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

tebden bende hesap açtırmıştım.30 gün dolunca eğer 10.5 vermezlerse vakıfbank tanışma oranı 11.25 sağlam banka oraya yatrtacağım.

Kaç aylık bu oran? Link vs. var mı?
  • bende merak ettim göremedim bu oranı sitesinde vakıfın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kel_bakkal

bende merak ettim göremedim bu oranı sitesinde vakıfın...

Aynen ya,bizde vakıf olamadık o bilgiye?
  • tekfenin faiz oranları iyi de en az 25.000 tl para yatırmak gerekiyor anladığım kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitkin

tekfenin faiz oranları iyi de en az 25.000 tl para yatırmak gerekiyor anladığım kadarıyla.

Bide bu TEKFEN'in her yerde şubesi olmadığı gibi 25000TL harbidende çok yüksek bir sınırmış yahu %12 için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 27 Mart 2012; 23:37:50 >
  • arkadaşlar kusura bakmayın bende form sitesinden bir bilgi almıştım.ama şuan vakıfbank yeni hesabı olanlar ve 92 gün için yüzde 11 veriyor.bunu düzeltmek istedim şubeye gidip görüşebilirsiniz.
  • Ing ile Teb in sitesinde vadeli hesaplama yaptığımda teb in oranı 10.75 Ing 10.00 olmasına rağmen Ing daha yüksek veriyor bu yönden tek avantajı atm kartı vermesi Teb in..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twonokta

Ing ile Teb in sitesinde vadeli hesaplama yaptığımda teb in oranı 10.75 Ing 10.00 olmasına rağmen Ing daha yüksek veriyor bu yönden tek avantajı atm kartı vermesi Teb in..

Ing'nin daha fazla veriyor olarak görünmesi sadece görünüşte öyle, yani brüt faiz oranı üzerinden gösteriyor, teb ise net üzerinden..!
  • Şuan hesabım hala Ing de 1 aylık elime geçmiş faize baktım sitelerindeki ile aynı ona şaşırdım bende zaten Teb e yatıran arkadaşlar varsa bir incelesinler olmadı Teb e geçeriz bizde..
  • en iyisi hangisi teb mi ing mi?
  • quote:

quote:

TEB'de bgn itibariyle 1 ayım doldu ve genel izlenimlerim ztn aşikar yorumlarımdanda ancak 1ay sonrasındaki %10.5'luk faiz oranı beklentim %10 olarak çıktı, ne yapalım olsun, onada razıyız...Yarım puanda kim ölmüş..!

• quote:

quote:

quote:

TEB'de bgn itibariyle 1 ayım doldu ve genel izlenimlerim ztn aşikar yorumlarımdanda ancak 1ay sonrasındaki %10.5'luk faiz oranı beklentim %10 olarak çıktı, ne yapalım olsun, onada razıyız...Yarım puanda kim ölmüş..!

Benim hesap açılalı 2 ay oluyor 5 nisanda parayı buraya yatırırsam hoşgeldin faizi 11.5 devam edermi acaba?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Benim hesap açılalı 2 ay oluyor 5 nisanda parayı buraya yatırırsam hoşgeldin faizi 11.5 devam edermi acaba?

Sanırım oranlar 0.5 puan düştü.Yani ilk yatırdığınızda %11.5 yerine %11 verirler

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.