Şimdi Ara

ING Bank Davet Kodu İle 3.750 TL Nakit Para

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
0
Favori
4.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ING Bank Davet Kodu İle 3.750 TL Nakit Para
    Güncel Davet Kodu ING930886

1- Görüntülü görüşme üzerinden ING Bank hesabı açarak yukarıdaki davet kodumu müşteri temsilcisine söyleyen kişiye bana gelecek olan 2.500 TL'nin 1.250 TL'sini iade ediyorum. (Üye olmadan önce özel mesaj yoluyla IBAN için benimle iletişime geçebilirsiniz.)

2- Bana 2.500 TL gelmesi için hesap açarak müşteri olan kişinin Turuncu Hesap açıp aralıksız 3 ay boyunca (Ağustos, Eylül ve Ekim) kendi banka hesabından EFT veya FAST ile Turuncu Hesap'ına tek seferde 22.000 TL ve üzeri para gönderimi gerçekleştirmesi (Hesaba atılan miktarın en az 24 saat çekilmeden hesapta kalması gerekmektedir.) gerekmektedir.

Turuncu hesap kampanyasında referans kodu ile müşteri olan kişinin, turuncu hesap açılış tarihinden itibaren en geç 45 gün içinde, ilk 22.000 TL'yi başka bankadaki kendi adına olan hesabından turuncu heabına EFT/FAST yöntemiyle tek seferde göndermesi gerekmektedir.

Koşullar:

3- Yukarıdaki şartı gerçekleştirirse kendisine ve bana 2.500 TL nakit gelecektir. Bana gelen 2.500 TL'nin 1.250 TL'sini de davet kodumu kullanan kişiye iade edeceğim.

4- Yukarıdaki durumdan bağımsız olarak ilk defa ING kredi kartına başvuranlar ve kartını dijital kredi kartı olarak alanlar, ömür boyu ücretsiz kartın keyfini çıkarırken hoş geldin hediyesi olarak 2.000 TL bonus ya da 25.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans hediyelerinden birinden faydalanabiliyor.

Koşullar:

5- 1,29 orandan 25.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı mevcuttur.

Koşullar:

6- 1,29 orandan 25.000 TL’ye kadar kredili mevduat hesabı imkanı da mevcuttur.

6- %41 oranlı hoş geldin faiz oranından faydalanabilecektir.

7- Yılda 3-4 kez promosyon kampanyası size tanımlanacaktır.

Sorularınız olursa 7/24 sorabilirsiniz.

Temmuz Sonuna Kadar Geçerli Güncel Davet Kodu ING930886

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Medazor -- 1 Ağustos 2026; 17:17:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşa güvenebilirsiniz, 3 ay önce referansı olmuştum. Tüm süreçten sonra ödül yatar yatmaz 1000 TL'yi gönderdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.