< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 22 Mayıs 2025; 10:46:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ING 2.000 TL Nakit Promosyon geri geldi... (İlk kez faydalanacaklar ve yeni müşteriler) (6. sayfa)
5 Mobil
-
-
Bekleyelim o zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
bugün ayın 23 ünde hesap açtım.turuncu hesaba kaydol dedim.ama nasıl bankadan para göndereceğiz iban ı bir türlü bulamıyorum
_____________________________ Peugeot 5008 1.6 Diesel -
e-turuncu hesap açıldıysa ana sayfada üstüne tıklayınca iban görünecek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne zaman açılıyor peki
_____________________________ Peugeot 5008 1.6 Diesel -
e turuncu hesaba para aktarmadıkça vadesiz hesap gibi görev görüyor değil mi şimdi actım, vadesiz ve bu var vadeli açmadım sms gelecek mi bakalım kampanya için
Rog claymore,G502 PROTEUS SPECTRUM,Sony PlayStation Platinum HeadsetViewSonic VX2776 4K& HP 24 eaPS5 PHYSICAL EDITION //XBOX SERIES S &XBOX Wireless Controller Shock Blue(9th Gen) // FUTURE IS HERE/Gamepass Ultimate User (24/11/2023)
Crossland X -
e turuncu hesaba para aktarmadıkça vadesiz hesap gibi görev görüyor değil mi şimdi actım, vadesiz ve bu var vadeli açmadım sms gelecek mi bakalım kampanya için + 17500 tl giriş yapınca önümüzdeki ay ücretsiz havale eft kilidini açmış olacağız değil mi turuncu ekstraya başvurdum aktifleşti
Rog claymore,G502 PROTEUS SPECTRUM,Sony PlayStation Platinum HeadsetViewSonic VX2776 4K& HP 24 eaPS5 PHYSICAL EDITION //XBOX SERIES S &XBOX Wireless Controller Shock Blue(9th Gen) // FUTURE IS HERE/Gamepass Ultimate User (24/11/2023)
Crossland X -
e turuncu vadeli kardeşim acmasaydın iyiydi normal vadesiz hesap açıp truncu programa katılıp beklemeliydiniz müşteri hizmetlerini arayın kampayaya hakkında bilgi alın yanlışlıkla e turuncu actiginizi belirtin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 23 Mayıs 2025; 17:47:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turuncu hesabı kapattım. 2 aydır para yollayıp bir gün bekliyordum kampanya mesajı daha gelmemişti.
Turuncu ekstra temmuz sonuna kadar koşulsuz meslek gereği. O devam ediyor gibi. Kampanya mesajı gelir mi şimdi? Mesaj geldikten sonra mi e turuncu tekrar açılmalı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
evet uygulama ve bildirimler acik olsun gelecektir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Finansal Piyasalar, Bankalar , Kampayalar tecrübe ve bilgi deneyimlerimi sizlere aktarmak yardımcı olmak için burdayım
Bilmediğimiz bir şey varsa da öğreniriz
Bilgi paylaştıkça çoğalır -
Kampanya devam ediyor mu? Sitesinde Mart koşulları var biz mayistayiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ .cmhrsfk. -
temmuz a kadar devam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Finansal Piyasalar, Bankalar , Kampayalar tecrübe ve bilgi deneyimlerimi sizlere aktarmak yardımcı olmak için burdayım
Bilmediğimiz bir şey varsa da öğreniriz
Bilgi paylaştıkça çoğalır -
Beyler bunda sms gelen kişi şartı yok değil mi? e-turuncu açtım,turuncu extra kayıt tamam.
Yoksa boşuna para atmayayım.
_____________________________ -
Bunların sağı solu tutmuyor,mh ile görüş derim sana özelde gözükmüyorsa vermezler..ama yeni müşteriysen sorun olmaz..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bu ay kampanya yok. Sana özel bildirim veya mesaj gelirse bildirim içeriğine göre yararlanabilirsin dedi. Onun için hesabı açıp ve ekstraya kaydolunup beklemekte fayda var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kişiye özel 1500₺ iade kampanyası vardı, 30 mayısta iadem gelecekti gelmedi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ing web sitesi kart kampanyaları konusundan kayıt açın. benim geldi 750 iade. size nasıl tanımlandı bilmiyorum ama bana 1500/750 şeklinde mayısta 1 kere, haziranda 1 kere. şeklinde tanımlandı.
_____________________________ -
Bendeki de bu hocam.
Arayayım..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android